Dubňátka 2025

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1150
4.8.24 14:13

Dubňátka 2025

Ahoj holky, jelikož jsem objevila dvě čárky na testu a menses nikde, tak mě napadlo založit diskuzi (a i soukromou skupinku: Dubňátka 2025), pro všechny, které jsou na tom stejně a chtějí pokecat :D :srdce: přece jen cesta k mimcu je dlouhá a nejistá a hodí se mít nějaký podpůrný kruh :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
163
5.8.24 10:48

@JuicyLucy
Super, díky za založení :srdce:
Přidávám s // se svým doufáním ve šťastný konec :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
5.8.24 12:12

@BabyYoda ahooj, super, gratuluju :dance:

A jak je? Pozorujes na sobě nějaký "příznaky? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.8.24 13:35

@JuicyLucy

Jj, rekla bych ze tentokrat fakt jo (poprve mi to nakonec nevyslo). Boli me prsa (hlavne bradavky) poboliva podbrisek a mam takovou “narazovou” nevolnost (nastesti bez zvraceni) a mega unavu… Ja teda bohuzel mela uplne v zacatku covid (to jsem jeste o tehotenstvi nevedela), tak unava muze souviset i s tim :nevim:
Co ty? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
5.8.24 14:55

@BabyYoda

Jojo, mám defacto to samé - cítím pnutí v podbřišku a občas žaludek na vodě, únava…prsa asi nic, ale stále kojím 11 měsíční, takže prsa jsou úplně jinde, než v předchozím těhotenství (to si pamatuju, že mě bolela) 🙂

Musím si zavolat k doktorce a objednat se na prohlídku, ani úplně netuším, kdy jsem měla ovulaci, od porodu jsem měla cykly mezi 26-30 dní a nic jsem nehlidala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
5.8.24 14:56

@BabyYoda jinak teda musím říct, že máš super přezdívku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
5.8.24 15:07

@BabyYoda

A pro úplnost, ani mně první těhotenství nevyšlo, skončilo v 10tt, ale to bylo už v roce 2020…žila jsem tou dobou v zahraničí a přišla jsem na to až ve 13 tt, nějak pevně doufám, že nic podobného se tentokrát nebude opakovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
163
5.8.24 18:04

@JuicyLucy tak už máš evidentně jednu šťastnou zkušenost :palec:
Taky doufám, že to klapne, už nejsem nejmladší a zdravitně žádná pecka - ale teď mám od všech doktorů svolení, protože je všechno pod kontrolou, takže snad jo :dance:

No je fajn, že je tu někdo, kdo si prošel celým procesem :-)
A teda moc si neodpočineš, co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
5.8.24 19:08

Díky za založení, s dovolením se taky přidávám 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
255
5.8.24 20:39

Zdravím :smiling_face_with3_hearts:
Můžu se také přidat i když jsem 3dny dpo? 😬
Ale vyjít to tento měsíc tak na 30tku bych si porodila dáreček 🙏 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
5.8.24 20:55

@BabyYoda

Jo, právě jsem hrozně vděčná, že už mám doma svoje bohatství, jak s manželem často říkáme :) a teď už se může případně jen zdvojnásobit…ale samozřejmě si stejně hrozně přeju, aby to vyšlo ještě podruhý

A taky už nejsem nejmladší, je mi 35 a na mimco jsem čekala tři roky :?

@Kattka26

@Primat17780

Holky vítejte :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
6.8.24 09:44

Ahoj holky,

tak já se také opatrně přidávám, mám za sebou jednu ztrátu v šestém týdnu, tak doufám, že se zase nebudu odhlašovat ze skupiny. Tentokrát mám ale lepší pocit, tak snad to bude dobré. Jsem dnes cca 5+2 a včera jsem si nechávala odebrat HCG a bylo skoro 7000. První prohlídku mám až 22.srpna, tak to budou nervy do té doby. Jinak mně bylo včera celý den fakt zle a dnes zatím nic, tak mě to samozřejmě hned znervoznělo. Trošku hůř se mi spí než normálně, jinak žádné další příznaky nemám kromě mega zvětšených prsou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
6.8.24 09:50

@furious_s

Ahojky, vítej :hug:

Já např. dnes od rána se cítím dobře, jako netěhotná…ale co si pamatuji z předchozího těhotenství, tak se mi to taky střídalo, pár dní nic moc, pár dní mi bylo dobře, tak se tím uklidnuju.

A vždycky si stejně řeknu a dojdu k závěru, že prostě s tím začátkem se nedá nic udělat, jen počkat a doufat - což je na jednu stranu frustrace, no.

Jinak taky mám první kontrolu 22.8. v 11:30 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
6.8.24 09:53

@JuicyLucy skvělý, tak to půjdeme ve stejný čas. Tak to jsi mě trochu uklidnila, vím, že s tím nic nenadělám, ale člověk se stejně pozoruje. Kolikátý budeš týden toho 22.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
6.8.24 10:00

@furious_s

Tak to jsi mě zaskočila, teď jsem si to zadala do těhotenské kalkulačky a měla bych být 5+1 a tudíž v době kontroly 7+3, pokud dobře počítám :D

Ale nehlidala jsem nijak ovulaci, tak uvidíme…to v předchozím těhotenství jsem i věděla přesný datum početí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí