Dubňátka 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2779
14.8.24 13:03

Ahoj Holky myslíte že taková čárka 16 DPO je tak akorát? Minule těhu už jsem měla dálnice 🤷 🙈p první je že včera, kdy jsem to zjistila a spodní z dneška. Ukažte jaké jste měly čárky vy? 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Prazacka4ever
14.8.24 13:04

…jej, pardon, u posl. prispevku vyse „aha pardon“ jsem omylem zapla anonymni rezim… ja sem dneska nejaka cela mimo :D

• Citovat
  • Upravit
2221
14.8.24 13:06

@Řepka6 myslím, že je to v pohodě 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
14.8.24 13:07

@Řepka6 já měla takový cca 15 DPO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
14.8.24 13:14

Děkuji holky, uvidíme zítra. Jsem trošku plašan😂 miminko je tak trochu plánované, neplánované ☝️ furt ve mně hlodalo jestli udělat sourozence holčičce (2 roky) pořád jsem byla na vazkach.. Tak jsem řekla, že zkusíme tři cykly a buď a nebo 🤷 a hned první dopadl. Nevěřila jsem tomu, že to dopadne. 🙈 Pač první nám trvalo skoro 3 roky a mezitím X potratu 🥺

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
14.8.24 14:03

@Řepka6 vyzera to velmi nadejne. Gratulujem  :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
16.8.24 10:30

Ahoj holky, na konci července mi vyšel pozitivní TT, hcg jsem měla 280 a po dvou dnech 650 (radši jsem si zašla). Ovulace byla 15.7. Bolí mě dost prsa, občas mám tlaky nebo píchnutí v podbrisku, jinak příznaky nemám prakticky žádné. Ale teď se mi včera objevil hnědý výtok, mám ho vždycky na toaletním papíru, zatím to není nic hrozného. Na kontrolu jdu ve středu. Vím, že mám myom cca 15 mm, myslíte že to může být tím? Mám strach, snažime se už víc než rok a toto je poprvé úspěch. Ani nemám odvahu si tím pádem těhotenstvi připouštět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2779
16.8.24 14:45
@nemedi píše: Více

Já si myslím, že pokud se neobjeví červená tak to bude v pořádku. Na začátku těhu je špinění normální. Věř, že bude vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.24 07:26

Ahoj holky, omlouvám se za anonym, nikdo to moc ještě neví🙏 jsem asi úplně blbá, ale jak se počítají týdny? :lol: Já myslela že odedne početí, tedy že mám 3 týdny od početí tak jsem ve 3týdnu. Ale na netu na mě skáče že odedne ms, takže jsem v 6tt. Poradíte mi kde je pravda? :lol: Děkuju :srdce:

• Citovat
  • Upravit
171
17.8.24 07:39
@Anonymní píše: Více

Je to od prvního dne poslední MS :-)
Takže 6tt.
Jsou i kalkulačky, které počítají od data početí (což se hodí, když má někdo posunutou ovu, hodně krátký/dlouhý cyklus), ale i ty to přepočítají “jskoby” od data MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
17.8.24 08:49

@BabyYoda nemáš dnes tu kontrolu? Držím pěsti :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
17.8.24 11:04

@furious_s
Ahoj mam, resp. měla jsem.
To je hezký, že sis vzpomněla :srdce: :hug:

No, měla jsem velký oči a čekala jsem srdíčko, ale proběhl vaginální ultrazvuk - těhotenství odpovídá 6tt, je v děloze, všechno vypadá dobře - ale víc se říct nedá.
Jdu znovu 29.8. a to už by mělo být slyšet srdíčko a pokud to bude ok, tak dostanu průkazku. Tak snad to bude dobrý.
Ale teda nervózní jsem pořád :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
17.8.24 12:40

@BabyYoda tak to jsou dobre zprávy ne? V 6 tt je na srdíčko ještě přece jenom moc brzy. Viděla žloutkový vacek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.24 13:40

Ahoj holky :) Já mám 3 dny zpoždění a jsem 15 DPO. Testy mi sílí. Snad to dopadne.
@BabyYoda já bych teď měla být v 5 týdnu jestli to správně počítám. Kdy jsi poprvé volala doktorce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
17.8.24 16:32

@Veroniiikaaa30
Přesně třetí den zpoždění :palec: :srdce:
Já mám krátký cyklus, takže to bylo na tt dřív, ale objednávala mě pak na 2-3 týdny po zpoždění :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí