Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Klaudia243
Ty jo, do 9tt bych to nedala🙈
Ale zas chapu, ze jestli ses mlada a nemas zadny zdravotni obtize, tak nekdo chce ty dve kontroly scvrknout do jedny a treba Ti rovnou daji prukazku… ![]()
@BabyYoda ja som sa tiez cudovala ze az taky cas ale verim ze bude vsetko v poriadku. Och ja ked vidim naokolo tie kočky ako hovoria o hodnotach hcg a ako boli uz hned na ultrazvuku..tak som tu taka odveci
ale co hold narobim.. alo sa citis? Pozeram ze kontrolu mas o par dni skor alo ja ![]()
Ahoj holky, moc vám gratuluji a kdyby některá z vás chtěla, tak se můžete přidat do uzavřené skupinky na FB.
Budeme se na všechny moc těšit ❤️
@Klaudia243
Docela dobrý ![]()
Chvilkama je mi zle, jsem unavenejší, sem tam mě bolí v podbřišku a cejtim prsa.
Ale jinak vlastně fakt dobrý. Chtě nechtě mám radost 😀
Jdu naštěstí už za týden, takže to snad vydržim a coviďátko taky vydrží 😀
Tak dneska jsem si ověřila, že mi fakt teď nedělá dobře jízda autem a zároveň poprvé zvracela. A nemůžu se rozhodnout, jestli mě to štve (protože je to vopruz), nebo vlastně těší, protože to souvisí s něčim tak skvělym 😀
Ahoj, ráda bych se k vám přidala. ![]()
Zjistila jsem to před týdnem, k doktorovi budu volat až zítra, měl teď dovolenou. Doma už mám čtyřleťáka a teď je to teda první pozitivní test po dvou letech „snažení“. Takže radost obrovská, jen aby to vše dopadlo. V minulém těhotenství jsem byla ve skupince se stejným měsícem porodu na Vinted a bylo to moc fajn, tak bych ráda něco takového i tentokrát. ![]()
@Teri.Pumpkim
Vítej a gratuluju ![]()
Jinak na FB je kdyžtak soukromá skupina Dubňátka 2025, tak se můžeš přidat i tam ![]()
Holky, podelite se o vlastní tipy na celodenní nevolnosti? Stokrat horší než u prvního.
Ahoj, taky bych se ráda přidala ![]()
@adka91
Ahoj, jestli můžu dodat pár slov podpory, jsem na tom v těhotenství úplně stejně. Hned co jsem zjistila dvě čarky, utíkala jsem ustrašená na endokrinologii.
Vše je v normě, lékařka mi nechala stejnou dávku kterou jsem brala před těhotenstvím a přijít mám zas až koncem září. Důležité je se tím nestresovat, jsou ženy kterým se špatná funkce štítné žlázy zjistí až v pozdějším měsíci těhotenství a i tak se to dokáže krásně podchytit, takže pokud jsi hlídaná už takto od začátku bude vše v nejlepším pořádku ![]()
@Primat17780 píše: Více
Taky už mi to začíná
a buď si na to nepamatuji nebo je to teď taky o něco horší jak u prvního. Já mám osvědčenou starou dobrou Colu.
Ahojte nove dievcata, vitajte
ja som si dnes po 9 dnoch tiez robila digi a uz mam 3+ na nom takze to odpoveda tyzdnom. Moc sa z nas tesim
![]()
@Primat17780
Já jedu poprvé, resp. podruhé, ale u prvního těhitenství, které nedopadlo mi rozhodně takhle nebylo ![]()
Takže tipy taky ocením ![]()
Hlavně teda mi strašně vadí jízda autem, jinak mi je zle průběžně a podle mě bez konkrétních spouštěčů.