Dubňátka 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
136
8.8.24 08:17

Taky se tím uklidňuju, mám zaplacený ještě jeden test jako samoplátce, tak si tam příští týden skočím, kdyby mě to nějak extra znervózňovalo, ale příznaky sílí a na testu dálnice, tak doufám, že je to na dobré cestě :srdce: tak uvidím na prohlídce toho 21.8 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.8.24 08:18

@furious_s Taky se tím uklidňuju, mám zaplacený ještě jeden test jako samoplátce, tak si tam příští týden skočím, kdyby mě to nějak extra znervózňovalo, ale příznaky sílí a na testu dálnice, tak doufám, že je to na dobré cestě :srdce: tak uvidím na prohlídce toho 21.8 :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
8.8.24 10:32

@adka91
Ahoj, hodnota hcg je v pohodě, ja u druhe měla první hodnotu hcg 34 :) a byla jsem asi 4+1. Jen jsi to chytila úplně v počátku, což je dobre kvuli te štítné zlaze :) verim, ze vše bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
8.8.24 10:34

Ono co tak vím, tak to fyziologický rozpětí HCG je fakt veliký, opravdu je to individuální a záleží jen, zda roste ob den na dvojnásobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.8.24 13:20

Díky všem za podporu, zatím se cítím dobře a jsem pozitivně naladěna, dnes jsem ale objevila nový druh nevolnosti 😂 a vlastně asi i první - vždycky když se napiju čisté vody, tak se mi teda poradně navaluje, prostě žaludek na vodě :mrgreen: doufám, že to brzo přejde 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
8.8.24 18:46

Ted mi prisly vysledky a HCG je dnes 5+0 - 219.9, tak doufam, ze bude vse v poradku. Ted uz muzu opravdu jen cekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
8.8.24 20:28

Mozem sa pridat?

Ahojte devcata, podla vsetkeho som aktualne 5+4 tt. Na vysetrenie som objednana az zaciatkom 9 tt tak dovtedy musim vydrzat. Drzim vsetkym palce aby slo vsetko hladko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
8.8.24 20:39
@ceranielle píše: Více
přesně tak jsem si to nastavila, prostě nějak to dopadne a já věřím, že dobře :-) mohla jsem dnes letět na další test jako samoplátce, ale budu vyčkávat do prohlídky na gynekologii. Kdybych neřešila tu štítnou žlázu, asi bych tam ani nešla, mám pocit, že mě to akorát znervózňuje, člověk začne googlit a porovnávat a pak místo abych byla ráda, tak jsem prořvala pondělní večer :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
9.8.24 07:23

Holky, bolí vás někoho spodní zada? Mne to většinou chytne k večeru, není to nesnesitelně bolest, ale je to dost otravny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
9.8.24 08:35

@furious_s to bylo prvni, co u me bylo jinak… hlavne pri vstavani ze zidle nebo postele. Normalne mivam problemy spis s krcni/hrudni pateri, se spodkem nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
9.8.24 09:17

@furious_s mě bolí tak nějak celkově spodek a jde mi to občas do těch zad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
9.8.24 09:31

@furious_s ano aj mna bolia obcas krize ale nie stale. Okrem bolesti prs ma inak nic neboli. Az sa bojim ci je vsetko ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
9.8.24 10:08

@Klaudia243 Mně třeba vubec nebolí prsa, ani trošku. Asi to bude fakt hrozně individuální. Určitě to bude všechno v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
277
9.8.24 10:32

@furious_s ja som bola predvcerom na preventivnom sone prsnika a doktor uz videl rozsirene mliecne zlazy ze sa chystaju prsia na kojenie tak ma to prekvapilo. Ano asj je to individualne. Len tiez som z toho obcas nervozna ked prve tyzdne ma pobolieval spodok a teraz nic. Kedy ides na kontrolu? Ja az 27.8 tak dovtedy snad scvoknem :lol: pokial nemam bolesti a nekrvacam mudr nevidel dovod prist skor :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
9.8.24 13:20

@Klaudia243 chápu, taky už bych se chtěla posunout v case, zatím vůbec nejsem schopna mít radost. Já jdu 22.8,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí