Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@BabyYoda ja se sobote nedivim (ja mam o vikendech zubare xD) tak pak dej vedet 😍
@BabyYoda závidím ti, už bych si taky moc přála jit. Budu na tebe myslet!
Já Vám přeji krásné ráno a ráda bych se také přidala.
Dneska jsem konečně našla odvahu si udělat test a byly tam dvě.
Tak nějak to tuším od pátku, ale stejně se mi dneska rozklepaly ruce.
Máme už synka, kterému jsou 2 roky a 5 měsíců. Jsem zvědavá jak to těhotenství dám s mrnětem, jestli to bude lepší než s prací ![]()
A kdybyste mi poslaly odkaz do soukromé skupiny budu moc ráda.
@Oouk
https://www.facebook.com/…qwRuUZJDZF4/?…
mělo by to fungovat ![]()
Holky, jak vám je? U mě je to každý den jinak, včera mi bylo zle od rána a do toho jsem měla cely den naprosto nesnesitelný hlad, dneska je to zase mnohem lepší, ze si skoro nepripadam těhotná. Zajímalo by mě, čím to je 😂
@furious_s strašně. Buď ráda, taky bych brala jeden den oddech. Četla jsem, že nevolnosti snižuje třeba pitný režim a dostatek spánku, tak třeba prostě některé dny máš lepší režim a tělo je víc odpočaté.
@furious_s
Taky strašně ![]()
Ale třeba včera přes den to bylo lepší a taky jsem si řikala, jestli je to v poho. A večer to udeřilo v plný polní, už i se zvracenim.
A dnešek je teda zatim pecka ![]()
Příště už si lepší den náležitě užiju ![]()
Jezis, to mě mrzí holky. Zkuste ten zázvor, ale řekla bych, ze to asi už mate v malíku. Já mám teda pocit, ze mi je lip, když si dam k snídani bílkoviny. A nezvracela jsem ještě ani jednou, ale já obecně nezvracim snad nikdy, tak se uklidňuju, ze to je tím.
Díky za založení, také se přidávám
Dnes potvrzeno z testů krve, že jsem těhotná
Takže taky patříme mezi dubňátka ![]()
@furious_s taky nezvracim ze zásady
Ale občas bych si přála, aby to šlo ven a bylo mi chvíli trochu líp. Jsem nastavana, že jsem si víc nevazila prvního těhotenství a toho, že člověk mohl nerušeně celej den ležet s hlavou v zachodovy mise, když na to přislo ![]()
@furious_s já nemám v malíku nic, takže za každý tip jsem vděčná!
![]()