Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Řepka6 Jedeme do Řecka a rovnou na 11 dní
což se teď moc nehodí, ale na druhou stranu nějaký odpočinek navíc se bude hodit ![]()
@adka91 píše: Více
Tak to je hezký
to si určitě užij. Odpočinek budeš Určitě ještě hodně potřebovat
taky to tak beru, že to bude zase na dlouho poslední dovca 🙈
Ahoj holky, mohu se k vám také přidat?
Dnes jsem si dělala test, ukazuje 2-3 týdny. Podle aplikace a poslední na bych měla být 4+2
Zitra musím zavolat k doktorce ![]()
@Bee318
Moc gratuluju!
![]()
Tak vítej a dej pak vědět, kdy budeš mít kontrolu ![]()
Holky je tu nekdo 5+4 a zatim se neciti tehotne?
Jsem za to rada, ze zatim nic nepocituji, ale kdyz vas tady tak ctu, vetsine z vas je spatne a casto curate…? Jsem myslela, ze takto brzo se to jeste nedeje, respektive ze treba to curani je spojene az s tlacenim mimi na mocak…? Nevim ![]()
@Prazacka4ever já dneska 5tt a příznaky nemám
Špatně mi taky není a čurání už taky nemám tak častý jako jsem měla předním na začátku ![]()
@Prazacka4ever na záchod chodím úplně stejně často jako normálně, takže z toho bych si hlavu fakt nedělala. Konzistentně špatně mi začalo být na začátku sedmého týdne, takže tak 6+1. Ale fakt nemá smysl se srovnávat s ostatními, každý to má jinak.
@Klokan1200 píše: Více
Já taky 5tt dnes a taky skoro žádné příznaky 😊 nezlobila bych se, kdyby žádné ani nebyly 😂 s malou jsem je taky skoro neměla 😁
@Řepka6 Třeba to bude stejný jak u malý
Mě teda postihla nějaká viróza, tak jsem ráda že k tomu nemám žádný příznaky ![]()
Ahoj holky
Taky se k vám připojím, jsem momentálně 5+2 dle poslední MS, na první kontrolu jdu 04.09. Už se nemůžu dočkat, ale zároveň mám i velký strach, protože loni cca ve stejném období jsem měla v 8tt ZT
Tak držte palce, ať to tentokrát je všechno v pořádku.
Jste tady někdo, kdo čeká taky na první UZ cca za dva týdny? ![]()
A příznaky? Zatím mě jen šíleně bolí prsa
a furt bych něco jedla. Jinak mi není vůbec špatně.
@martina_0707 ahoj gratuluji
Určitě bude vše v pořádku
Taky mám strach a první kontrola 30.8 ( objednávala jsem se minuly týden
)
Prsa mě taky boli a to je snad jediný příznak ![]()
@Klokan1200
Ahoj
Děkuji, taky gratuluji.
![]()
Budu držet palce na kontrole, těším se, až sem postupně budeme přidávat fotečky UZ a jen dobré zprávy.
![]()
@martina_0707 Děkuji
Už jsem nedočkavá a chci mít vše potvrzené a že je vše v pořádku ![]()
@Klokan1200 Ani mi neříkej, já už taky chci vědět. Tohle čekání je nekonečné. ![]()