Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@martina_0707 myslím že to má takhle každý
Já bych šla nejraději už teď a to na gyndu nerada chodím ![]()
Ahoj holky, objevila jsem // na testu. TP poslední duben podle poslední MS. Takže jsem opravdu hodně na začátku. Anonymně - ještě nějakou dobu bych nerada, aby o tom všichni věděli. Funguje již nějaká uzavřená skupina pro dubňátka 2025? Přiznám se, že jsem nepročetla celou diskuzi. ![]()
Holky, je možné, že by 7+4 nebylo ještě vidět srdíčko? Jsem objednaná na čtvrtek, kdy mám být právě 7+4 a sestřička mi do telefonu říkala, že to je ještě dost brzy a že případně budu muset přijít další týden znova. Mám pocit, že jsem všude četla, že touhle dobou už to musí být jasné? Díky za info
Mne říkala doktorka, že taky záleží na kvalitě přístroje, srdce embryu tluče již velmi brzy, ale zobrazitelné to prý je „až“ koncem 6 týdne ![]()
@furious_s píše: Více
Já jdu zítra 6+5 objednala mě tak recepční
a tak trochu počítám s tím, že za týden povalím znovu
chodím do Brna do velkého centra, píšou že mají “nejmodernější ultrazvuky” tak jsem zvědavá
výhoda ale je, že je všechno na jednom místě a nemusím jinam na ty velké screeningy.
Já byla na kontrole 6+3 a srdíčko šlo vidět krásně a to ten obraz ani nějak nepriblizoval
@martina_0707
Gratulujiiii a držím palce, určitě to klapne.
![]()
Já naposledy potratila osmý týden, takže obavy chápu - i když je má asi většina holek.
Tak ať to uteče.
Jinak já jdu (snad) na srdíčko 29.8. ![]()
@furious_s
To mě uklidnilo…pořád tu čtu, jak všichni viděli srdíčko už koncem 5tt a já byla 6+3 a nic - ale doktorka říkala, že všechno odpovídá a tak…
Ale stejně jsem nervní
![]()
@BabyYoda děkuji mooc:) tobě taky gratuluji a přeji hodně štestí❤️
Ahoj, tak už to mám za sebou, trvalo to tak dvě minuty, protože jsem byla u zastupujícího lékaře, ale byl moc milý
důležité je, že je všechno v pohodě a je i srdíčko
měla bych být 6+5, ale odpovídá to spíše 6+2, ale prý je to jedno
za tři týdny jdu znova a už bych mohla dostat i průkazku.
Jinak sám říkal, že tím jak je to diagnostické místo, tak dokáží detekovat vývoj a srdíčkona ultrazvuku dříve, takže holky žádný stres
(říká největší hysterka a pesimista široko daleko) 🙈 🤣
Pro mě bylo asi nejdůležitější, že je vše tam
kde má být a můžu odjet na dovolenou bez stresu. ![]()
@adka91 píše: Více
Moc gratuluji k ♥️ to se mas, trosku závidím, že už to máš za sebou 😊 a kdy jedete?