Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Culieta
Jsem na tom podobně, byla jsem na první kontrole v 6. týdnu teď v úterý 27. 8. a na další kontrolu mě objednali až 7. 10.
Vůbec nechápu, jak to mám tak dlouho vydržet, když nebudu vědět, zda se mimi dobře vyvíjí…
Holky, taky vás některou objednali tak pozdě?
@sunflower164 a bylo už něco vidět? Kdyby bylo srdíčko, tak by se to dalo chápat, ale když ne, tak až v 10tým týdnu mi přijde teda pozdě ![]()
@sunflower164 mě doktorka chtěla taky objednat až za měsíc, ale říkala že pokuď jsem moc nervózní, tak můžu chodit co dva týdny
tak jsem řekla že chci chodit častěji
Jinak u mě už srdíčko bylo
@Culieta Doktor mi i ukazoval, jak hezky srdíčko bije
Takže to by mělo být v pořádku. A pokud správně počítám, tak ta další kontrola je až ve 12. týdnu ![]()
Nejdřív na gyndě mi to vůbec nepřišlo, ale jak se mi to rozleželo v hlavě, tak mi to přijde divný… zase na druhou stranu si říkám, že častější kontroly by stejně mimi nezachránily, kdyby něco, takže pokud mi bude vše připadat v pořádku, tak by to snad mělo být ok. Nějak se uklidnit musím ![]()
@sunflower164 jo tak to je v pohode, to hlavni uz vis a jak rikas- i kdyby neco, tak to stejne neovlivnis.. a pak uz te asi rovnou posle na screening ![]()
Ale to cekani je dlouhy, co si budem ![]()
@sunflower164 nespletla se dr? Jako ze by se prepocitala 🤔. Ono se kolem 9-10 tydne chodi na odber krve pred screeningem ktery je ve 12-14 tydnu.
Ja sla na kontrolu 6+4 a objednal me za 2tydny. (+2dny). Prijde mi divne ze te objednali s takovym velkym rozestupem
Já jsem byla na kontrole v 8.tydnu a další mám až za víc jak měsíc, taky přemýšlím, jestli se neobjednat někam na ultrazvuk v mezicase, ale nevím, jestli zbytečně neplasim. Jen mi to přijde hrozbě dlouhé.
@Telios píše: Více
Já si myslím, že se nespletl, protože mi řekl, že hned další týden půjdu na screening. No snažím se na to prostě nemyslet, pokud se má mimi udržet, tak se udrží, pokud ne, tak ne a žádné častější kontroly to nezmění. A taky vím, že se o tomto doktorovi říká, že je mach přes porodnictví, tak se snažím neplašit… ![]()
@sunflower164 jasny, tk kazdy dr to muze mit jnak ty kontroly, muj ma castejsi kontroly (me to pal doslo) a ano kontroly to neovlivni, zda se udrzi nebo ne, ja v tom vidim vyhodu ze jen clovek vidi, ze roste a nezamklo. Ale pukid se tak stane tak to navstevy neovlivni stejne. A plid mas v dr duveru tak jasny, proc mu neverit
ja myslim ze nemas duvod plasit, urci to bude vse v pohode 🙂
Ahooj tak já měla dneska taky kontrolu ![]()
A jsem 7+2 podle ms (plod 6+5)
Bylo slyšet srdíčko a dostala jsem už průkazku ![]()
Mám žádanku na screening, na který se mám objednat příští týden
a další kontrolu mám taky až za měsíc ![]()
Moc Vás tu všechny zdravím. Zatím píšu anonymně jelikož pár členů rodiny to ještě neví. Čekáme 5té miminko, doma už 4 kluky 13, 9,7 a 4 roky. Dnes jsem podle ms 9+4 podle utz 9+1 vše vypadá zatím v pořádku ❤️ krásně ťukalo. 30.9 na kontrolu a 14.10 na 1.screening. Jinak prsa bolí, špatně mi je, motá se mi hlava a šílená únava. A chutě už se také dostavují.
A jak to máte vy??
Přikládám Utz z 6+1 a moje testování ![]()
Zdravím všechny ![]()
Já jsem dnes 9+5tt
jsem tedy po KET, kontrolu jsem měla v 6+6tt v CAR, další v 9+0tt u svojí gynekolozky.
Dnes jsem byla na krvi a příští týden ve čtvrtek jdu zase na kontrolu a vystavení průkazky.
Jinak mi bylo teda od cca 6tt blbě, žaludek na vodě, únava, a přidali se i úzkost ![]()
Kamarádka mi doporučila zkusit vysadit femibion a celkem mi to pomohlo.
O mimčo jsme se snažili 2,5 roku.
Mám s CAR estrofem a amelgen a od 12+1tt začnu vysazovat, podle plánu.
Snad bude vše probíhat v pořádku
a vám všem přeji to samé
Ahoj, přihlaste se prosím do testování těhotenských vitamínů https://www.emimino.cz/…ni-vip-mami/
krásný den
Diana ![]()
Holky, poslala jsem žádost do skupiny už před 2 tydny a stále ve skupině nejsem☹️
Zdravím, prosím, jak se mohu připojit k soukromé skupince dubnatek 2025? Děkuji ![]()