Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@furious_s píše: Více
Bohužel nemám, ani mi to nenabídli, ale tak ještě budou další příležitosti
už jsem se objednala na 12.9 - to už půjdu kolem konce 10tt a k mému lékaři, tak ho poprosím.
@Řepka6 píše: Více
jedeme příští úterý, S tím, že jsem šla 6+5 neměl pan doktor problém, rovnou jsem mu řekla z jakého důvodu k němu jdu (že jedu na dovolenou). Trošku jsem doufala, že budu mít za sebou i prevenci, ale tu nechal na mého lékaře. Měla jsem totiž domluvenou původně prevenci na 9.8, ale 3.8 jsem měla pozitivní test ![]()
@adka91 píše: Více
Já se před měsícem též objednala na prevenci, a týden potom jsem zjistila pozitivní tt. Takže já pochybuji, že mi udělá prevenci (stěr z čípku) když jsem těhotná. Co bude dělat tobě?
Mně minulé těhotenství doktorka řekla, že prevenci až po šestinedělí
že stěr z čípku v těhotenství mi dělat nebude, ale třeba kámoška na prevenci normálně v těhotenství byla
tak kdo ví
@JuicyLucy píše: Více
Já bych ji Teda osobně odmítla
Teda ten stěr. Nikdo mi tam nic k čípku strkat nebude 😂 😂
@Řepka6 píše: Více
Aha, v tomto jsem asi nevzdělaná, myslela jsem klasickou prevenci: stěr + cytologie a vůbec mě nenapadlo, že by to mohlo být nějak ohrožující. Dnes se doktor tvářil, že mi to udělá můj doktor, tak se příště zeptám
doteď jsem byla zvyklá chodit jenom jednou za rok na preventivku a nikdy jsem jic jiného neřešila (ťuk ťuk), takže moc znalostí v oblasti ženského zdraví nemám ![]()
@adka91 píše: Více
To nevím jestli je ohrozujici, ale osobně bych do toho nešla ![]()
@adka91 Moc gratuluji a závidím
Mě čeká ještě dlouhé čekání
gynda až 30 ![]()
@martina_0707 píše: Více
Ahoj, já se také hlásím, že mám dnes 5+5, a že mám první ultrazvuk na kontrolu srdíčka za cca 2 týdny, přesně jako ty (já teda 3.9.). Prsa mě taky bolí, jenže ty už mě bolí více jak měsíc, máme totiž mimi přes IVF a mě bolely i před tím z těch léků :-/ Takže to akorát teď pokračuje, léky taky jím dál. Nedávno jsem tu psala, že v podstatě žádné příznaky nemám, ale většina holek tady už je má
Jediné co, když se tak pozoruji, že třeba nemívám po ránu takový hlad, většinou jsem se hned sápala po snídani, tak to teď nemám, ale že by mi bylo vyloženě nějak blbě, to ne. Ale tak nezlobila bych se, kyby mi nebylo blbě vůbec
Ale je to jedno, hlavně ať mimi je OK ![]()
Je tu vlastně někdo, komu se v této skupině taky zadařilo přes IVF? ![]()
To je super, gratuluji,
já čekám na první kontrolu až začátkem září
@Řepka6 mně ji chtěl dělat v 7 TT, ale uvědomil si, že jsme stery dělali dva měsíce zpátky.
@Primat17780 píše: Více
Tak to je fajn, že jsi to stihla 😊 za to já tam nebyla dva roky 🥴 🤷 takže jsem zvedava co mi řekne 🙈