Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já jsem z te kontroly dost nervózní, snažím se byt pozitivní a říkat si, ze je mnohem větší šance, ze všechno bude v pořádku, ale člověk pořad čte spis ty negativní příklady
já jdu teda 22.8 a budu 7+4.
@furious_s mám to úplně stejně.. 30 k doktorovi a po všem, co jsem četla se bojím ještě víc
Měli by to zakázat ![]()
Hele holky když tu čtu o mimoděložním, tak to musí buď testy slabnout, nebo nějaké bolesti musí mít žena ne? ![]()
@Řepka6 píše: Více
Je to různé, ale zbytečně po tom raději nepátrej nebo se zbytečně vystresuješ jako já 🙈 já jdu tak “brzo” právě kvůli tomu, aby se to vyloučilo a nebyla bych zbytečně v ohrožení někde na dovolené v zahraničí
kterou jsme si koupili, protože nám všichni říkali, že to s mým věkem, BMI a hypofunkcí ŠŽ bude na dlouhý běh ![]()
Holky, jen pro uklidnění, mimoděložní těhotenství je fakt velmi nepravděpodobné, to je snad riziko jedno procento, takže na 99% vám to nehrozí.
@JuicyLucy já se toho taky bojím. A kdy muže říct doktorka ze to není mimoděložní?
Možná v pátém týdnu, když vidí v děloze dutinku a váček, bych řekla
ale v šestém už určitě, to by měla vidět i embryo
@adka91 píše: Více
Tak to jsme na tom stejne, věk vyšší, váha též, a léčím se štítnou zl. A kam jedete na dovcu? Taky máme zaplacenou dovcu v Egyptě 5.zari odlet. Trošku se toho bojím aby se třeba něco nepokazilo na dovce🤷
To ja se mimoděložního tak nebojím, spíš když už, tak mám obavy aby se objevilo v pořádku srdíčko atd.
ale holky, bude to v pořádku u všech!
@Telios Jojo, to se taky mnohem víc bojím. Mimodelozni je fakt minipravdepodobnost a rozhodne si myslím, ze by se to projevilo.
@furious_s taky si myslím no, že by se projevilo ![]()
Edit: pripadne vim ze pokud uz zena jedno mimodelozni mela, je vetsi pravdepodobnost ze se to bude opakovat
@furious_s
Určitě to bude všechno, jak má být!
Člověk se nějakýmu strachu neubrání, ale statistiky hrají v Tvůj prospěch
To se týká prakticky všech
![]()
Děkuji Holky za uklidnění
jsem strašný člověk v tomhle a hned jak jsem zjistila těhotenství tak mi najelo několik myšlenek co kdyby
Ale už je to lepší a snažím se být pozitivní ![]()