Dubňátka 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2221
11.8.24 17:40

@BabyYoda to mám stejně. Při prvním to byly fakt ranní nevolnosti, ale teď je mi zlé nonstop, ať sním, co sním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
11.8.24 17:47

Holky, je vám zle každý den stejně? Mne bylo mega zle v pátek a teď je to dva dny lepší, i když to určitě není stoprocentní, ale samozřejmě hned plasim. Mám pocit, ze mi pomáhají bílkoviny a včera jsem si kupovala v Albertu zazvorovy shot a dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.8.24 17:50

@BabyYoda
Hledala jsem, ale nenašla 🙈 mohla bys mi prosím poslat třeba odkaz do zpráv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
11.8.24 18:37

@furious_s neraduj se předčasně. Neřekla bych, že by to něco znamenalo, prostě se ti to možná podařilo líp vychytat, víc jsi spala nebo tak něco 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.8.24 19:08

@xo.e.xo ahoj, mám to taky tak, zatím mám ponechanou dávku a kontrolní odběr za měsíc :) zatím jsem na 1.324 TSH, ale beru už 100 :zed: dva roky jsme dávali štítnou žlázu a hormony dohromady abych mohla otěhotnět a podařilo se :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
11.8.24 19:12

Jinak já teda moc příznaky nemám, nebo se to hodně mění, dva dny se mi navazovalo z čisté vody, v pátek, když jsem ucítila dýňovou polévku (jinak ji miluji) :mrgreen: poslední dva dny žaludek v pohodě, ale zase prsa mazec, tak si ráno vždycky říkám s čím se probudím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
11.8.24 22:14

Ahojky, doufam ze neva, ze se vetru 😁 uz mam jedno ditko, ale mam uplne vymaz kdy se objednat na gyn? Asi az 6-8 tt ze? 🤣 zacala jsem testovat minuly tyden cca 6dni pred ms…. Podle MS bych mela byt nejake 4+3 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
11.8.24 22:19

@Lizatko15 mě nejde na FB dohledat 😞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
12.8.24 06:10

@Telios šla bych tak 7tt nejdřív. U prvního jsem byla 6+6 a už bilo srdíčko. Teď jdu 7+1 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
12.8.24 06:37

@Telios gratuluji :srdce: moje doktorka dřív než v 8.tydnu ani nebere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.8.24 07:28

@Telios
Mně řekla doktorka 2-3 týdny po datu očekávané MS :-) Takže termín mám na 6+4.

(ale já jsem stará a problémová 😀)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
12.8.24 09:23

@Primat17780 Díky, já tam ráno volala a narovinu řekla, že nevím zda se mužu objednat teď s předstihem nebo zda mám počkat. tak mě objednala za dva týdny tak uvidíme no. U prvního jsem byla v probíhajícím 8týdnu. Neočekávala jsem že by mě vzali dřív, ale šlo mi o to, abych už měla nějaký termín kontroly :d

@furious_s Díky, můj dr taky nikdy moc nespěchá s těma kontrolama :D ale tehdy to bylo za dob covidové, takže jsem nevěděla teď :D

@BabyYoda taky mě objednali na 6+4 nakonec :D no teď jsi mi nasadila brouka do hlavy, jestli to není taky mým věkem :DDDD ale myslím, že jsme jen vztahovačné :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.8.24 09:36

@Telios :lol:

To jsem nechtěla :-) Reálně myslim, že ten sedmý týden je běžný (u mé Dr. určitě, ale i co tak čtu), ale někde to prostě posunují - možná kvůli kapacitě, nebo prostě chtějí rovnou vidět víc 😀

Podruhé se chodí kolem 10tt a to už dávají průkazku - je to tak? (já se posledně tak daleko už nedostala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
12.8.24 09:36

@Telios
A kdy teda jdeš? (datum) :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
12.8.24 09:55

@BabyYoda jojo vetsinou kolem toho 7-8 tt se chodi no. Ale znam pripady kdy je vzali i 5 🤣
Hele v pohode s tim vekem si delam srandu 😅 ja to neresim i ldyby to tal bylo.

Ty jo ted si nejsem jista, ale myslim ze mas pravdu, prukazku jsem dostala myslim kolem 9-10tt mam pocit…. Ale jista si taky nejsem.

Jdu 26.8. XD tesne po dovolene (jedeme do kempu, snad to preziju). A ty jdes kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí