Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@BabyYoda to mám stejně. Při prvním to byly fakt ranní nevolnosti, ale teď je mi zlé nonstop, ať sním, co sním.
Holky, je vám zle každý den stejně? Mne bylo mega zle v pátek a teď je to dva dny lepší, i když to určitě není stoprocentní, ale samozřejmě hned plasim. Mám pocit, ze mi pomáhají bílkoviny a včera jsem si kupovala v Albertu zazvorovy shot a dobrý.
@BabyYoda
Hledala jsem, ale nenašla 🙈 mohla bys mi prosím poslat třeba odkaz do zpráv?
@furious_s neraduj se předčasně. Neřekla bych, že by to něco znamenalo, prostě se ti to možná podařilo líp vychytat, víc jsi spala nebo tak něco 🙂
@xo.e.xo ahoj, mám to taky tak, zatím mám ponechanou dávku a kontrolní odběr za měsíc
zatím jsem na 1.324 TSH, ale beru už 100
dva roky jsme dávali štítnou žlázu a hormony dohromady abych mohla otěhotnět a podařilo se ![]()
Jinak já teda moc příznaky nemám, nebo se to hodně mění, dva dny se mi navazovalo z čisté vody, v pátek, když jsem ucítila dýňovou polévku (jinak ji miluji)
poslední dva dny žaludek v pohodě, ale zase prsa mazec, tak si ráno vždycky říkám s čím se probudím ![]()
Ahojky, doufam ze neva, ze se vetru 😁 uz mam jedno ditko, ale mam uplne vymaz kdy se objednat na gyn? Asi az 6-8 tt ze? 🤣 zacala jsem testovat minuly tyden cca 6dni pred ms…. Podle MS bych mela byt nejake 4+3 ![]()
@Telios šla bych tak 7tt nejdřív. U prvního jsem byla 6+6 a už bilo srdíčko. Teď jdu 7+1 🙂
@Telios gratuluji
moje doktorka dřív než v 8.tydnu ani nebere.
@Telios
Mně řekla doktorka 2-3 týdny po datu očekávané MS
Takže termín mám na 6+4.
(ale já jsem stará a problémová 😀)
@Primat17780 Díky, já tam ráno volala a narovinu řekla, že nevím zda se mužu objednat teď s předstihem nebo zda mám počkat. tak mě objednala za dva týdny tak uvidíme no. U prvního jsem byla v probíhajícím 8týdnu. Neočekávala jsem že by mě vzali dřív, ale šlo mi o to, abych už měla nějaký termín kontroly :d
@furious_s Díky, můj dr taky nikdy moc nespěchá s těma kontrolama
ale tehdy to bylo za dob covidové, takže jsem nevěděla teď ![]()
@BabyYoda taky mě objednali na 6+4 nakonec
no teď jsi mi nasadila brouka do hlavy, jestli to není taky mým věkem
ale myslím, že jsme jen vztahovačné ![]()
To jsem nechtěla
Reálně myslim, že ten sedmý týden je běžný (u mé Dr. určitě, ale i co tak čtu), ale někde to prostě posunují - možná kvůli kapacitě, nebo prostě chtějí rovnou vidět víc 😀
Podruhé se chodí kolem 10tt a to už dávají průkazku - je to tak? (já se posledně tak daleko už nedostala)
@BabyYoda jojo vetsinou kolem toho 7-8 tt se chodi no. Ale znam pripady kdy je vzali i 5 🤣
Hele v pohode s tim vekem si delam srandu 😅 ja to neresim i ldyby to tal bylo.
Ty jo ted si nejsem jista, ale myslim ze mas pravdu, prukazku jsem dostala myslim kolem 9-10tt mam pocit…. Ale jista si taky nejsem.
Jdu 26.8. XD tesne po dovolene (jedeme do kempu, snad to preziju). A ty jdes kdy?