Dubňátka 2025

• Fotoalbum (23)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
pozorovatelna11
6.8.24 11:46

Ahojky, a byl Uz někdo na kontrole? Slo něco videt?:)

• Citovat
  • Upravit
165
6.8.24 18:23

@JuicyLucy @furious_s
To je hustý, já se totiž dneska taky cítím nějak nečekaně dobře po x dnech nevolností 😀 A samozřejmě mě to znervóznělo. 🙈
Ale dělala jsem si clearblue a poskočil na 3+, tak snad dobrý 😊 A asi je dneska prostě dobrý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
6.8.24 18:42

@BabyYoda a ty jsi taky paty týden? :)

Byly jste holky někdo na krvi? Já půjdu ještě zítra, abych se ujistila, ze to stoupá, ale už na to pak kašlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
6.8.24 21:45

Takeee se konecne pridavam :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
6.8.24 22:01

@furious_s
Jj, jsem, respektive asi už začátek šestého (5+2).
Na krvi jsem nebyla a asi už počkám k doktorce (a pravděpodobně budu sledovat testy :oops: :D ).
Jdu 17.8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
7.8.24 06:50

Já jsem taky nebyla nikdy na krvi a nechystám se, těhotná jsem potřetí, jednou to nevyšlo. Nějak si myslim, že by mě to jen stresovalo, kdyby to rostlo nějak nepředpokládane :nevim: a stejně bych s tím prostě nemohla nic dělat, ale úplně chápu, že někdo na krev chodí a že je to pro něj příjemnější, ty hodnoty znát…já jsem opak, no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
7.8.24 07:21

Ja uvidim podle testu dnes a zitra, jestli a jak moc sili… mam trosku obavy, jestli na 4+6 nemam slabe carky a nejedna se tedy o cystu nebo mimodelozni. Pokud by se mi to nezdalo, sla bych na krev, k dr. jdu az 19.8. a do te doby bych to asi nevydrzela nevedet vubec nic. Celej zivot mam ke vsemu poradne trnitou cestu a ikdyz snazit se 7 mesicu nebyla uplne nejkratsi doba, se mi tezko veri tomu, ze by se to ted povedlo a bylo vse v poradku, a to se verit snazim teda poradne! Nepocituju na sobe teda vylozene nejaky stres, ale neprijemnych myslenek a obav bych se radeji zbavila co nejdrive. Take na sobe nepocituju zadne priznaky krome obcasnych slabsich bolesti a pichani v podbrisku a unavu… tak snad bude vse v poradku. Holky, jak vypadaji vase testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
7.8.24 08:18

@ceranielle
Chápu Tě. Já bych dřív asi obavy neměla, ale blbá zkušenost, která byla navíc asi funálním hřebíčkem pro rozjetí zdravotních potíží (diagnostikovali mi RS a autoimunitní hepatitidu + teda mam tetanii) - a najednou si člověk mnohem víc připouští to špatný.
Ale zas jak řiká @JuicyLucy - člověk s tim v týhle fázi nic neudělá + teda lidi a jejich těla jsou hodně různý a může tě stresovat nějaká odchylka, která ale nic neznamená :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
7.8.24 08:21

@ceranielle
Ale přidávám fotku svý řady.
4+6 je zhruba ten předposlední, možný ty ještě před.
Ale udělala bych si asi clearblue s týdny a uvidíš - když budeš mít 2-3, tak bych byla v klidu…nebo počkej na dobu, kdy bys měla mít 100% 3+
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
7.8.24 08:25

Já dělala jeden test den po vynechání (ten papírový) a jeden dva dny po vynechání (ten plastový).

Ale nevím, jakou přesnou délku cyklu bych nebývalá měla…od porodu mám cykly 26-30 dní. Aplikace to počítá průměrně. Ovulace kdy byla nevím. Poslední dva cykly byly 28 dní. Testy jsem dělala 29 a 30 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
7.8.24 08:31

Ja to mam takto, posledni jeste neni dokonale zaschly, ale predpokladam, ze po zaschnuti bude uplne jako ty ze vcera. Vcera jsem zkousela ruzne znacky, zajimalo me, jake jsou mezi tim rozdily a zustanu tedy u Mamatestu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
7.8.24 09:45

Ahoj holky,

Rada bych se k vám přidala. Čekám třetí dubnatko (už mám dve dubnové holcicky 2021 a 2023). :) dnes jdu na první kontrolu, chtela jsem jít později, ale měla jsem naplánovanou preventivku už čtvrt roku, tak doktorka řekla, ať prijdu :think: dnes 5+4 předpokládám, ze bude gestacni vacek a s trochou štěstí i žloutkový :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2402
7.8.24 10:00

A přidávám se tez do skupiny testovacích maniaků :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1150
7.8.24 10:41

Holky, vy jste hustý s tím množství testů! :D :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
7.8.24 11:20

@JuicyLucy me to osobne bavi sledovat jak sili/nesili a je to takovej prijemnej adrenalin sledovat jak se to vybarvuje a co z toho bude.. rikam si, ze dokud me to nejak vyznamne nestresuje, ze je to snad ok :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí