Řve a řve :(

1563
11.4.13 20:22

Řve a řve :(

Ahoj holky, potřebuju se jen vypsat. Mám 13.měsíčního syna, celou dobu byl zlaté dítko, najednou ze dne na den otočil, pořád řve, mne si očka, že chce spát, a když ho uložím do postýlky, dostane buď hysterický záchvat, nebo v ní skáče jak opice :( Trvá to už týden, jsem z toho zoufalá :( :zed: :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7626
11.4.13 20:30

Ja asi neporadim mam to same s malym ale ten jde do 4 mesice a tam zabira jen prso, ale asi uz nekojis.Tak ti jen popreju at se to s malym srovna co nejrychleji. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
11.4.13 20:33

@Pettule69 Nejsou to treba zuby?? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ema N.
11.4.13 20:34

Nas maly zacal nekdy okolo toho roku, ze nebude usinat sam a urvaval se v postylce a trva to doted… Nakonec jsme museli nasadit Sedalii, aby se vubec zklidnil vecer a nebyl tak vystresovany… :( :( :( Jsou mu skoro 3. :( :( :(

• Citovat
  • Upravit
2803
11.4.13 20:36

Chápu tě, znám to… mě řval prcek první 3měsíce v kuse, hned od porodu… Byla jsem na to sama, bez pomoci… A totéž ten druhorozený, ale s tím rozdílem, že tu bylo další dítko. Byla jsem na dně, ale přežila jsem to.

Přeju hodně sil :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.4.13 20:38

To je fakt divny, jestli takhle zniceho nic obratil. To muze byt ten zub nebo nejaka nemoc, ale ta by se zas za tyden uz vyvrbila. Tak hlavne at to jen jen vejmrz nez neco vazneho :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
11.4.13 20:39

@Pettule69 a v kočárku při jízdě nespí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
11.4.13 20:40

Zuby to asi nebudou, u těch sice taky poplakává, ale tohle je hotová hysterie, je fakt že za poslední dobu jsem celkem ve stresu, tak jestli to nějak necítí…jako miminko byl taky hodně uplakaný, trpěl na koliky, tak jsem si užila taky hodně :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1605
11.4.13 20:41

A co třeba dát postálku na jiný místo? nebo ho zkusit dát do velký postele. Naše Viki když jí bylo 15 měsíců musela jít do velký postele, protože celou noc se budila a řvala že se tam nevejde a má málo místa na roztahování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
11.4.13 20:41

@tessy nespí bohužel, tam pořvává taky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
11.4.13 20:42

@tikule to mě nenapadlo, dík za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
11.4.13 20:48

Jinak s tema malyma miminama mam zkusenost, ze kdyz rvou jakoby bez duvodu, jsou hladovi.Vim, ze kojeni jenejlepsi, ale nekdy proste potrebuji dokrmit. U druhe dcerky jsem si to ted vychytala- nejdriv jsem dokrmila jen vecer, aby nervala v noci, ale pomohlo az kdyz jsem pridaka mliko jeste v poledne. A najednou je klid, v noci se nebudi, pres den take krasne spi nebo se smeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
11.4.13 20:53

@Pettule69 tak je mozny ze to citi, deti vyciti kdyz maminka je nervozni… ;) ;) neboj urcite se to zlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
11.4.13 21:00

@nelaa Malý je veliký jedlík, jídlo miluje, takže toho spořádá od narození dost, takže tam asi problém nebude, no skusím se hodit do klidu, tak snad to přejde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3549
11.4.13 21:01

Souhlasím s Nelaa, ségra takto podstoupila martirium s dcerkou než ze zoufalství zavolala domů doktora, který ji řekl, že malá řve z hladu, zkus nad tím popřemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí