Vyrážka z větru?

6391
9.4.13 15:59

Vyrazka z vetru??

Ahoj maminky, jdu si k vam pro radu…Jsem docela zoufala. Vubec nevim co to muze byt…A chci se zeptat zda vy s tim mate zkusenost.Nebo jste se s tim setkali nekdy??
Se synem kdyz jsme delsi dobu venku, tak se mu posledni dobou udela cerveny flek po cele tvari,(na obou dvou),a v tom ma pupinky, nebo spise puchyrky nebo jak bych to popsala. Nikdy se mu to nedelalo…Kdyz jsme sli ven tak nic a ani doma nic nemel, az kdyz jsme byly delsi dobu venku tak mu to vyskocilo, mel to i vcera, vubec nevim co s tim, zda jit k dr,..Ale asi nejspis budeme muset k dr radsi jit. Prikladam fotky syna a jeho tvaricek, ted jsme dosli z venku dom…Prodavam vice fotek snad ty pupeny tam pudou videt. Vyfotila jsem jen jednu stranu tvare protoze ma obe stejny. Jen u jedne fotky bude synova hlavicka cela. :( :( :( jsem uplne z toho hotova, mozna si reknete ze jsem histerka ale nikdy se nam tohle nedelo. 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6391
9.4.13 16:01

Koukam ze tady na tech fotkach to nejak hrozive nevypada, ale ve skutecnosti to ma desny!!!Horsi. :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
9.4.13 16:37

No tak to určitě bych zašla k dr, s tím zkušenosti nemám.. může mít třeba alergii a nebo být citlivější na zimu, nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
9.4.13 17:01

@Terulisekk Prave nevim na co alergii by mel!! :nevim: :nevim: Vzdy to ma kdyz jsme delsi dobu venku. K dr zajdeme..Ale budu muset k dr jit az se mu to ukaze na tvari tudis s nim budu muset byt chvilku venku.
Ted jsme doma hodku, a nema na sobe ani znamku toho co mel..Hnedka jsem mu to i otrela hermankem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9548
9.4.13 20:41

Existuje alergie na chlad. Nemám vlastní zkušenost, ale četla jsem o tom. Můj syn má něco podobného, stačí se projít ráno kousínek do školky a zpět, když trochu fouká nebo je chladněji, a okamžitě má červené drsné tváře. ale je fakt, že takové vystouplé skvrnky, jako má tvůj, nemá, to ne. Zase mu ty červené fleky vydrží třeba do večera :nevim: Na noc promažu krémem na zimu a ráno je čisťounký jak miminčí prdelka.. Zkus to nějak otestovat nebo se opravdu poptat doktorky, jinak moc neporadím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
9.4.13 20:44

@Iffka I tak moc dekuji za tvuj prispevek.
No syn to drsny nema, jen kdyz ho pohladim po tvaricce citim ty boulicky a ma jen rude tvare..Ale pak jak jsme doma mizi mu to a nema nic..K dr se stavime ve ctvrtek. :nevim: Je mi z toho ouzko, nikdy jsem se s tim nesetkala..Vubec nevim co by to mohlo byt, kdyz to ma po dobu co jsme venku, nevyskoci mu to hned to ne, ale az po tak pul hodine po hodine co jsme venku. :think: Je to divny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
9.4.13 20:48

Ahoj, a není naopak až moc nabalenej? Holce občas vyskočej rudý tváře a pupínko-puchýřky, když jí moc navleču, nebo třeba když jí strčím do teplejší vody při koupání… Jinak neporadím, bohužel :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
9.4.13 20:51

Alergie na chlad, kámošky kluk to má taky, celou zimu seděl doma, protože pokaždé když byl trošku delší dobu venku, tak mu vyskákala vyrážka a fleky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
9.4.13 20:53

@emari Myslim ze navleceny neni. Dneska mel na sobe jarni bundu podsitou fleesem, a mikinu a triko dl. rukav. Presne obleceny jako ja. A mel i ruce studeny. A jarni/letni cepku mel. Vcera mel slabsi bundu jen sustakovku, mikinu a triko dl. rukav..Proste neprijde mi ze bych ho oblikala moooc. :oops:
Jindy to nema,..jen venku no.Divny.Aby to videla dr, musim s nim byt chvili venku a pak k ni jit, snad neco poradi. I tobe dekuji za prispevek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
9.4.13 20:57

@Michaela23 Taky me napadla ta vytazka na chlad, ale nikdy to nemel ani v zime ne kdyz snezilo, mrzlo sem tam tak nic nemel.. :zed: :zed: Az ted posledni dny. A doma nesedime chodime kazdy den ven a kdyz nejdeme tak jsme treba jen jeden den doma…Ted jsme byly 14 dni doma byly jsme nemocny.
Ale je to tak 3 tydny zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
9.4.13 21:16

Histerka teda určitě nejsi, to je docela mazec 8o K doktorce bych určitě šla, nejlíp když mu to vyskáče, vypadá to fakt škaredě, chudák :( Nikdy jsem to neviděla, ale spíš než z hodně oblečení a tepla bych se naopak přikládala k tomu chladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
9.4.13 21:37

@Kamila Jakub taky si myslim ze mu asi vadi zima.Nebo jak bych to rekla..
NO nikdy to nemel ani to nemel nikdy v zime, myslim jako v listopadu kdyz je zima v prosinci v lednu…Az ted to ma. Je to skaredy ale pak to zmizi no. K dr jdeme ve ctvrtek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
682
16.4.14 16:55

Ahoj maminy. @Jaja87 Už jsi zjistila co to má?
Na těch fotkách to vypadá hodně podobně jako to co se udělalo našemu synovi. Akorát to má pouze na jedné straně a pěkně kulaté.
Včera u babičky spal po obědě tak celou dobu spal stejně, po probuzení měl to líčko otlačené a až do večera zčervenalé. Ráno to bylo v pohodě, šli jsme do obchodu na poštu a tak. Po odpoledním spaní se mu to udělalo zase, ale tentokrát to vypadá jako na fotkách, takový obroský napuchlý flek (jakoby štípanec). K dr jdem až zítra ráno, ptž se mu i dneska šíleně zvětšila jedna uzlina na krku(nebo možná dvě, těžko to odhadnout, je to velké) a k tomu rýma, tak nevím jestli to nemá třeba souvislost :nevim: Teplotu nemá a je zcela normální(zlobí jako obvykle :lol: ) Holky poradíte mi prosím? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
16.4.14 19:48

Ahojky diskuzi jsem zakladala minuly rok..A vzdy mu to vyskakalo uz venku kdyz byl delsi dobu a nebo proste az doma se to postupne ukazalo, co to presne mel nevim, ale nejspis to mel z pocasi, z vetru, kdyz trosku i mrzlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.11.24 12:01

@Jaja87 Dobrý den, vidím, že uz je to 10 let, ale jak se prosím ty tváře nakonec vyvíjely? Moje dcera (7 let) to teď po létě má taky, jakmile začalo teď být chladno. Do půl hodiny v teple ji to zmizí. Jak dlouho se mu to dělalo a pomohlo neco? Četla jsem o alergii na chlad. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí