Řve a řve :(

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
18.1.15 15:17
@smurfka píše:
no já vigantol vysadila už asi 10 dní nebo tak a nic se nezměnilo..takže asi tím to nebylo :,(
áha, tak to neporadím, u nás to způsobil vigantol :think: :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
18.1.15 15:19
@Bibi239 píše:
@smurfka vzlinani zaludecnich stav do jicnu, ktery se tim naleptava, v podstate paleni zahy. Muze to az bolet.

za pár dní jdem na očkování tak se na to zeptám..už se chytám všeho, vyzkouším vše.

• Citovat
  • Upravit
23018
18.1.15 15:42

@smurfka http://www.suenee.cz/…ti-neplacou/?…

Nabídni prs pokaždé, když je dítě neklidné, i kdybys je před tím právě nakrmila.
Spi s ním. Často můžeš nabídnout prs dříve, než se dítě naplno probudí a to mu umožní rychleji znovu usnout, a ty budeš víc odpočinutá.
Vždy měj v noci při ruce láhev s vodou, abys mohla pít a měla dost mléka.
Kojení chápej jako svůj prvořadý úkol (zvláště v obdobích náhlého zrychlení růstu) a dovol lidem kolem sebe, aby pro tebe dělali co nejvíce mohou. Je málo věcí, které nemohou počkat. Čti své miminko, ne knihy. Kojení není přímočaré – jde nahoru a dolů a někdy v kruzích. Na
potřeby tvého dítěte jsi ty ta největší odbornice.

ze clanu nahore :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26273
18.1.15 16:17

@smurfka ja tohle mela dva mesice od narozeni, furt rval. Pritel byl taky na mrtvici - ja sla dat sprchu a uplne jsem se bala, ze se z nej zblazni. Jak zacal vnimat pak hracky, tak to bylo lepsi. Ale byl to slusnej ocistec :)

@lucynka25 to jsem nedavno cetla a pripomina mi to laktacni, ktera tvrdila, ze je to jiste spurt, at ho mam furt na prsou a spim s nim. V noci davam zasadne do postylky na monitor a nejak jsem nepochopila, kdyz mi ma porad lezet na kozach, kdy se mam najist, dojit si na WC, natoz snad uvarit, abych teda mela mliko :) Nereknu, kdyby to bylo na dva dny, ale dlouhodobe to asi mic nejde delat, kdyz je zenska doma sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
18.1.15 16:27

@LindaPraha
no tak dík..:o) já slyšela právě že takhle řvavé děti to někdy dotáhnou i do tří let..tak to nevím - leda na antidepresivách se mnou..

• Citovat
  • Upravit
26273
18.1.15 16:50

@smurfka no ja po porodu mela hrozny deprese par tydnu, tohle k tomu bylo sileny. Ale pak to preslo me a za mesic i jeho. Ale ted ma taky svoje dny:)) Vydrz jeste chvilku, zacne vnimat a bude to lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23018
18.1.15 17:54

@LindaPraha jo rustový spurt to take muze byt, netrva vecne (my ho mely vždy tak týden),LP ma pravdu, nebo já jsem tedy stejného názoru. Toto praktikuju od 10.dne me dcery, spime spolu a kojim kdy chce a je max. spokojena, neplace a proste vsechno super.Kdyz byla mimo (v postylce sama) rvala furt jak tur.
Zkus to vydrzet, brzy bude lepe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect