Červená vyrážka na tváři

1265
9.4.13 21:58

Červená vyrážka na tváři

Ahoj maminky. Chtěla bych poprosit o radu pokud s tím máte některá zkušenost. Moje dcera 14 měsíců má kolem rtíků, na bradě a na líčku červené flíčky s drobnýma pupínkama. Vypadá to jako lišej. Malá se pořád olizuje. Snažím se jí pořád utírat ať nemá pusinku mokrou od slin. Poprvé to měla skoro až do krve. Potom jí to zmizelo. Po druhé se jí to objevilo, ale jen malinko a teď se jí to právě rozlezlo až na tu bradu a líčko. Doktorka mi řekla, že jí to mám natírat krémem který neobsahuje vodu. Pokud máte některá radu, čím pusinku natírat budu moc ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
114
9.4.13 22:01

Zkusila bych bambucké máslo. Dcera to měla loni také od slin a do jara- rozuměj opravdového tepla, se toho nemohla zbavit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
9.4.13 22:05

@And-y mně doktorka řekla mazat Bepanthenem třeba 10× denně. Mazala jsem 3 dny a bylo to dobré.

• Citovat
  • Upravit
19574
9.4.13 22:08

Ahoj, zkus to, co davas na opruzeniny. Ja takovy pupinky mazu sudokremem, nebo bepanthenem. Jeden vzdycky zabere. Ja na to trpela jako dite, pry na to paradne pomohla zinkova mast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
9.4.13 22:08

Bepanthenem jí to právě mažu pořád a vůbec jí to nemizí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8921
9.4.13 22:12

Me presne na tohle a v tomhle veku neuveritelne krasne pomohla Vitella s ichtamolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
9.4.13 22:14

@And-y kolikrát denně? Když jsem to mazala 2× denně, tak to nepomohlo. Fakt jsem mazala každou hodinu (když byl vzhůru). Jinak bez vody je Nivea do mrazu. Tu nám dali v lékárně. Nepomohla. Nebo nám radili čistou vazelínu a modrou indulonu.

• Citovat
  • Upravit
1265
9.4.13 22:15

Billi mažu jí to taky snad každou hodinu někdy i dřív, protože ona si to vždycky setře rukávem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10657
9.4.13 22:18
@Katchi píše:
Me presne na tohle a v tomhle veku neuveritelne krasne pomohla Vitella s ichtamolem.

malej to má teď taky a shodou okolností taky mu je cca 14 měsíců. Od dr. jsme dostali tu Vitellu a zabírá, jen se to musí často promazávat a nedávat dudana, ten to akorát dráždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
9.4.13 22:19

Tak to vyzkouším. Dudlík nemívá ani ho nijak moc nechce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
9.4.13 22:25

Nám pomohl krém od Biodermy z lékárny, už si přesně nepamatuji název, ale v lékárně určitě poradí. Po dvou dnech to bylo OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1025
9.4.13 22:25

Nám pomohl Letibalm peribucal. Je to krém pro slintající děti - vyrážky okolo rtů. Malej to měl hodně rozdělaný, bepanthen nepomohl, i když jsem se divila, tomu jsem věřila. Zkusili jsme toho víc, tohle zabralo, rozdíl byl vidět hned po pár hodinách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
9.4.13 22:27

Ahoj, nám dost pomohl La Roche Posay Cicaplast Baume B5. Malá měla něco podobnýho a mazala jsem Sudocremem, který nám vždycky zabral, ale tentokrát nic. Na radu jsem vyzkoušela tenhle krémík a osvědčil se mi. Od tý doby ho používám i když jen jdeme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
9.4.13 22:29
@eliku píše:
Nám pomohl krém od Biodermy z lékárny, už si přesně nepamatuji název, ale v lékárně určitě poradí. Po dvou dnech to bylo OK

ten jsem pro malou měla, vyhozených 250,– :? vůbec jí to nepomohlo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
9.4.13 23:00

Vyborna je bioderma peri oral.Ta nam pomohla snad za dva dny, jeste lepsi je Dermalex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí