Rybí olej Mollers

371
10.10.21 13:13

Rybí olej Mollers

Zdravím holky. Máte některá zkušenosti s rybím olejem Mollers? Podporuje imunitu, a třeba pomáhá i celkovému vyvoji??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4731
10.10.21 13:15

My davame dceri mollers rybicky..jestli to necemu pomahaj, to nevim :nevim: dcera je normalni :-), ale obecne verim, ze je rybi tuk dulezity, takze mi ta investice nevadi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
10.10.21 13:27

@Melodie91 :mrgreen: jj děkuji. Jako říkám si že by dcerce mohl maličko pomoct třeba i v rozmluvení. Má 22 měsíců. Umí zopakovat tak kolem 50 slov. Zatím nespojuje. Maximálně táta nene pá. Jinak si myslím že je snad šikovná. Některé slovíčka umí doplnit do říkanek, opakuje tanečky k písničkám, umí počítat do tří, když se jí chce :mrgreen:. Tak nevím. Proti druhým je to možná málo ale zase jsou i děti které třeba v jejím věku nemluví vůbec :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
10.10.21 14:05

Ano dávám. už od jara. je fajn, synovi chutná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
10.10.21 14:09

Dávám přešla jsem na něho z eye q, který je zbytečně moc drahý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6178
10.10.21 14:35

Dávám asi dva týdny, netrpělivě čekám jestli imunitě pomůže nebo budem mít dceru zas doma jakmile se ve školce jen nadechne :mrgreen: Dávam taky imunoglukan, samozřejmě zdravý životní styl, ovozel, nenavlíkat zbytečně, chodit ven, pohyb, spánek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
10.10.21 14:41

@Gorty no já jsem exe q kdysi zkoušela inu syna ale bohužel bez efektu. Žádná změna. A finančně fakt nákladný. Můžu se zeptat jak vam pomohl? V řeči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
10.10.21 15:10
@Kikisa311 píše: @Gorty no já jsem exe q kdysi zkoušela inu syna ale bohužel bez efektu. Žádná změna. A finančně fakt nákladný. Můžu se zeptat jak vam pomohl? V řeči?

mollers a vlastně jakykoli jiný rybí tuk, je složením lepší než eye q. Jen eye q má skvělou letáčkovou kampaň u doktorů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
10.10.21 15:41
@debra.morgan píše:
mollers a vlastně jakykoli jiný rybí tuk, je složením lepší než eye q. Jen eye q má skvělou letáčkovou kampaň u doktorů.

To máte pravdu. Pamatuju si v čekárně na logopedii. Samé letáčky s eye q🙈…a holky ještě co sem viděla na diskuzi tak chválili olej od Lysí nebo neuro tresku. Ale zase finančně někde jinde. A co sem viděla složení tak skoro stejné jako Mollers

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
10.10.21 16:00

Rybí tuk jako takový funguje, obecně je celkem šumák jaký. Podstatné je dávkování a to je potřeba spíš vyšší. U dospělých na gramy, klidně až 20 g denně (2 polévkové lžíce), u dětí podle doporučení lékaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
10.10.21 16:04
@Ou píše:
Rybí tuk jako takový funguje, obecně je celkem šumák jaký. Podstatné je dávkování a to je potřeba spíš vyšší. U dospělých na gramy, klidně až 20 g denně (2 polévkové lžíce), u dětí podle doporučení lékaře.

ne, není šumák jaký, složení je rozdílné, něco si o tom přečti. Taky třeba u neurotresky se musí s dávkováním zejmena u dětí velice opatrně a postupně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
10.10.21 16:28
@Kikisa311 píše:
@Melodie91 :mrgreen: jj děkuji. Jako říkám si že by dcerce mohl maličko pomoct třeba i v rozmluvení. Má 22 měsíců. Umí zopakovat tak kolem 50 slov. Zatím nespojuje. Maximálně táta nene pá. Jinak si myslím že je snad šikovná. Některé slovíčka umí doplnit do říkanek, opakuje tanečky k písničkám, umí počítat do tří, když se jí chce :mrgreen:. Tak nevím. Proti druhým je to možná málo ale zase jsou i děti které třeba v jejím věku nemluví vůbec :think: :think:

To umi podle me, co ma v tom veku umet :-), ale to neznamena, ze by to nemohla jist…je to urcite prospesne…na imunitu to mozne je, ale od rymy to nezachrani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
10.10.21 16:45

@Melodie91 jak říkáš. Zkusit se to klidně může. určitě jí to neublíží :mrgreen:. A navíc do sebe dostane důležité vitamíny. Protože z potravy jich moc nemá no. i ty ryby jí poslední dobou nějak přestaly chutnat :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3229
10.10.21 22:18

Dcerka užívá zatím týden, takže nemůžu hodnotit po stránce imunitní, jen jí velice nechutná, tak je to trochu boj ho do ní dostat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
10.10.21 22:35

@Zwetta 😬 no věřím že chuť ani vůně není povzbudivá. Já musím zatukat že do dcery zatím dostanu všechnu medicínu 🤫 😃. Tak uvidíme. Oni chudáčci ještě nechápou že je to jen a jen pro jejich dobro žejo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí