Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím holky. Máte některá zkušenosti s rybím olejem Mollers? Podporuje imunitu, a třeba pomáhá i celkovému vyvoji??
My davame dceri mollers rybicky..jestli to necemu pomahaj, to nevim
dcera je normalni
, ale obecne verim, ze je rybi tuk dulezity, takze mi ta investice nevadi
@Melodie91
jj děkuji. Jako říkám si že by dcerce mohl maličko pomoct třeba i v rozmluvení. Má 22 měsíců. Umí zopakovat tak kolem 50 slov. Zatím nespojuje. Maximálně táta nene pá. Jinak si myslím že je snad šikovná. Některé slovíčka umí doplnit do říkanek, opakuje tanečky k písničkám, umí počítat do tří, když se jí chce
. Tak nevím. Proti druhým je to možná málo ale zase jsou i děti které třeba v jejím věku nemluví vůbec
![]()
Dávám přešla jsem na něho z eye q, který je zbytečně moc drahý…
Dávám asi dva týdny, netrpělivě čekám jestli imunitě pomůže nebo budem mít dceru zas doma jakmile se ve školce jen nadechne
Dávam taky imunoglukan, samozřejmě zdravý životní styl, ovozel, nenavlíkat zbytečně, chodit ven, pohyb, spánek…
@Gorty no já jsem exe q kdysi zkoušela inu syna ale bohužel bez efektu. Žádná změna. A finančně fakt nákladný. Můžu se zeptat jak vam pomohl? V řeči?
@Kikisa311 píše: @Gorty no já jsem exe q kdysi zkoušela inu syna ale bohužel bez efektu. Žádná změna. A finančně fakt nákladný. Můžu se zeptat jak vam pomohl? V řeči?
mollers a vlastně jakykoli jiný rybí tuk, je složením lepší než eye q. Jen eye q má skvělou letáčkovou kampaň u doktorů.
@debra.morgan píše:
mollers a vlastně jakykoli jiný rybí tuk, je složením lepší než eye q. Jen eye q má skvělou letáčkovou kampaň u doktorů.
To máte pravdu. Pamatuju si v čekárně na logopedii. Samé letáčky s eye q🙈…a holky ještě co sem viděla na diskuzi tak chválili olej od Lysí nebo neuro tresku. Ale zase finančně někde jinde. A co sem viděla složení tak skoro stejné jako Mollers
Rybí tuk jako takový funguje, obecně je celkem šumák jaký. Podstatné je dávkování a to je potřeba spíš vyšší. U dospělých na gramy, klidně až 20 g denně (2 polévkové lžíce), u dětí podle doporučení lékaře.
@Ou píše:
Rybí tuk jako takový funguje, obecně je celkem šumák jaký. Podstatné je dávkování a to je potřeba spíš vyšší. U dospělých na gramy, klidně až 20 g denně (2 polévkové lžíce), u dětí podle doporučení lékaře.
ne, není šumák jaký, složení je rozdílné, něco si o tom přečti. Taky třeba u neurotresky se musí s dávkováním zejmena u dětí velice opatrně a postupně.
@Kikisa311 píše:
@Melodie91jj děkuji. Jako říkám si že by dcerce mohl maličko pomoct třeba i v rozmluvení. Má 22 měsíců. Umí zopakovat tak kolem 50 slov. Zatím nespojuje. Maximálně táta nene pá. Jinak si myslím že je snad šikovná. Některé slovíčka umí doplnit do říkanek, opakuje tanečky k písničkám, umí počítat do tří, když se jí chce
. Tak nevím. Proti druhým je to možná málo ale zase jsou i děti které třeba v jejím věku nemluví vůbec
![]()
To umi podle me, co ma v tom veku umet
, ale to neznamena, ze by to nemohla jist…je to urcite prospesne…na imunitu to mozne je, ale od rymy to nezachrani…
@Melodie91 jak říkáš. Zkusit se to klidně může. určitě jí to neublíží
. A navíc do sebe dostane důležité vitamíny. Protože z potravy jich moc nemá no. i ty ryby jí poslední dobou nějak přestaly chutnat ![]()
Dcerka užívá zatím týden, takže nemůžu hodnotit po stránce imunitní, jen jí velice nechutná, tak je to trochu boj ho do ní dostat ![]()
@Zwetta 😬 no věřím že chuť ani vůně není povzbudivá. Já musím zatukat že do dcery zatím dostanu všechnu medicínu 🤫 😃. Tak uvidíme. Oni chudáčci ještě nechápou že je to jen a jen pro jejich dobro žejo ![]()