Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Jana Wei píše:
Ahoj. Prosím o radu. Chci koupit rybí tuk, především pro 2 letého syna a já bych ho také ráda používala a nevím si moc rady s výběrem. Nechci s příchutí a asi bych byla raději, kdyby byl zbavený „zápachu“. Máte zkušenost s nějakým takovým? Nehledala jsem úplně dlouho, ale zatím jsem narazila jen na ty od NutraVity a nevypadají špatně. Vigantol apod. nechci. A ani nechci rozvíjet diskusi o jeho vhodnosti/nevhodnosti. Děkuji.
Já kupovala od NurtaVity, mají být zbavené zápachu a teda rybinou to bylo cítit stejně. Já to zvládla, ale další balení nekoupím. Manžel to nemohl a do dětí jsem to taky horko těžko dostávala. Přitom ryby máme všichni rádi, ale ten olej je síla, no…Navíc v samotném oleji vit. D moc není, musí být z jater.. Olej je bohatý na omega 3 kyseliny.
Dávám eye q, muže se dávat od roka, jsou na něj dobré recenze, dělají i citronovou příchut a myslim vanilkovou
Na objednávku v lékárně Opti omega 3 orange. Taky je trochu cítit, ale v tom podle me problém není, problém je prostě v tom, ze to je olejovity a to jsou všechny. Ja to micham se sladkym vitaminovym sirupem Multisanostol a davam do pusy v trubicce od paralen sirupu a dceri to moc chutná.
Já koupila tento dělají i neochucený http://doplnky-stravy.heureka.cz/…tron-250-ml/
Koupila jsem mollers, ale citronový ten po rybách cítit není. Ten bez prichuti ano.
@Jana Wei klidně ho dávej. Ten neochuceny je tuším od 6 měsíců, možná i dřív. Výrobce měl natiskle etikety dřív než mu „povolili“ uvádět že se může dávat dřív. Podminky pro děti do 3 let jsou přísnější. Ale vím že to maminky miminkům dávají. Ten ochucený se dava pozdeji kvůli případné alergické reakci na tu ochucovaci složku - citron nebo ovocný. Já ten citronový dávám dvouletému ![]()
Co je nejlepší pro dospělé, bez pachuti a s kvalitním složením?
Ahoj. Prosím o radu. Chci koupit rybí tuk, především pro 2 letého syna a já bych ho také ráda používala a nevím si moc rady s výběrem. Nechci s příchutí a asi bych byla raději, kdyby byl zbavený „zápachu“. Máte zkušenost s nějakým takovým? Nehledala jsem úplně dlouho, ale zatím jsem narazila jen na ty od NutraVity a nevypadají špatně. Vigantol apod. nechci. A ani nechci rozvíjet diskusi o jeho vhodnosti/nevhodnosti. Děkuji.