Ryby a jejich příprava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
ryby a jejich příprava
Maminky chci se zeptat, ráda bych připravila pro svou dceru rybu, ale nevím jakou a jak nejlépe ji připravit. Parní hrnec nemám a na pečenou se mi zdá je ještě malá. Zatím všechno vařím. Dcerka má skoro 13 měsíců. Děkuji za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Do trouby? Nebo povarit ve vode, ale ja uz normalne pekla nebo na panvi. Nebo paracek na hrnec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč ne pečenou? Trošku vymazat pekáček máslem, rybu posypat kmínem a pár zrnek soli, pár kapek citronu a podlít když tak trošičkou vody a upéct… To roční dítě určitě může.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč nepéct? S trochou másla, kmínu a šup s tím do trouby - případně trochu podlít. Jinak já ji malému vařím nebo peču
Měl tresku, lososa a tuňáka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo davam do alobalu do trouby pokud chci malou porcicku, dam citron nejake bylinky a maslo nebo olej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ryby bud delam v alobalu, nebo lehce podleju vodou, tuk vubec nepouzivam. Smazit se nedoporucuje, protoze se tim znehodnoti ty podstatne kyseliny, co jsem vycetla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, uplne malemu diteti (do roka) bych delala na pare. pak uz v troube, trocha olivoveho oleje, trocha koreni.
je hned bych si dala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Delavam lososa, na pecicim papire upecu, mirne osolim a pridam nejake bylinky. Tuk a pod neni potreba.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pipet souhlas, klidně pečenou - pstruh, losos, treska…hlavně ne pangase!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit