Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj všichni, dobré ráno, ![]()
moc Vám děkuji za názory, rady.
Je toho dost, co by mohlo být užitečné na tyto „lidi“. ![]()
Ještě aby to prošlo u nás na úřadě. ![]()
Krásný den přeje
Jitka
Ahojky Jitko,
u nás retardéry chtěl zařídit soused - jezdí tady spousta mladých magorů, kteří se z těch svých kár snaží vymačknout co můžou
- i když je fakt, že teďka se jeden z té bandy odstěhoval a hned je u nás mnohem klidněji
.
Soused se ptal na úřadě, co se s tím dá udělat, když chce do ulice retardér. Prý stačí jen hodit na papír žádost a přidat podpisy lidí z ulice. Takže u nás kolovala listina se žádostí a podpisy. Nakonec to neprošlo - ale prý jen proto, že mi to nepodepsali - je to kec, nepodepsalo to více lidí
. My by jsme proti retardéru nebyli, kdyby nám ho soused nechtěl nechat nainstalovat přímo před barák. Jelikož je u nás dost velký provoz, tak ten rachot, který retardéry dělají není vůbec příjemný
.
Zkus se poptat na úřadě, jestli by to šlo jen takhle s těmi podpisy ![]()
Po dlouhé době píšu, jak to nakonec bylo.
Tak to dopadlo, jak to dopadlo. Po smrťáku, kdy večer porazili 2 lidi ve vozovce, 1 zemřel v nemocnici, druhý je doživotně zmrzačený, tak se hned začalo něco dělat.
Nakonec je okolo silnice chodník. No, muselo se něco stát, aby se něco začlo dělat.
![]()
Tak tohle mě dokáže vytočit. Chudáci lidi. Můžu se zeptat jak skončil viník? Jestli jen nedostal plácnutí přes ruku
@jitka 11
@Majka13 píše:
Tak tohle mě dokáže vytočit. Chudáci lidi. Můžu se zeptat jak skončil viník? Jestli jen nedostal plácnutí přes ruku@jitka 11
Časem se odstěhoval, myslím ale, že asi 3 roky byl v lochu.
To je výsměch, co?
![]()
U nás dali na začátek a konec obce měřák rychlosti, takový ten informativní a s kamerkou. A musím říct, že se to nepatrně změnilo, auto zpomalují už na začátku obce a než až v půlce v zatáčce. Na motorky to ale vliv nemá, ty sviští stále stovkou