Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
AAA tak koukám někdo měl v noci podobný myšlenky jako já
to neva snad napíše někdo i sem
![]()
No já jsem taky sem tam něco řešila se Zuzkou - sestřenka a pak jsem nemohla spát, protože to bylo samé vymítání jestli jsem viděla to a to, ale ¨jako ten dokument vymítání ďábla bylo to i na nově asi ve Víkendu??? Prý mají autentické hlasové výjevy, tak to mě dostalo nejvíc, pak jsem měla divné pocity i doma, radši se na takové už nedívám a nemluvím o tom.JInak trochu jo, sestřenka má karty a ne že by to byla babbka věstecká, ale se srandy jsme si jeen rok vykládály a bohužel všechno se stalo - rozvody, soudy, nemoce, už si radši s takovýma věcma nezahrávám ![]()
Viděly jste dámy „Čtvrtý druh“?
Já na NĚCO nadpřirozeného věřím, jen si nejsem tak zcela jistá na co
Věřím, že je posmrtný život, něco jako „nebe“, ale ne v pravém smyslu toho slova.
Věřím taky na mimozemský život, je jen velice málo pravděpodobné, že v celém megaobrovském vesmíru jsme jediná ibydlená planeta. Možná jsou dokonce druhy vyspělejší, mnohem starší než my.. Nevěřím ale v UFO jako takové, jak si ho lidé vytvořili. Pokud někde jinde život je, proč by si vybrali zrovna naši planetu k neustálým náletům, krádežím lidí a zkoumání? A jestli to tak doopravy je, tak se nám tam někde určitě chechtají, jak jsme zabrždění ![]()
Ahojky…já věřím na duchy a v posmrtný život-tedy život po životě…i život před životem…s duchem bych se chtěla setkat,ale nevím jaká by byla moje reakce ![]()
Zásadně nevěřím v UFO…jeden dobrý kamarád řekl,že spoléhat na to,že jsem ve vesmíru samy je jakože hospodář zasel miliony zrnek a vzešlo jedno jedinné…takže…
Příspěvek upraven 03.05.10 v 14:12
určitě věřím.. věřím, že po smrti je cosi.. a že pokud máme štěstí.. můžeme zas někdy žít.. další život. věřím, že naši blízcí co jsme ztratili opravdu nad námi drží ochranou ruku tam nahoře.. protože mě takhle děda zachránil dceru Markétku.. když mě v noci stál u postele.. a budil mě.. a holka byla ve febrilní křeči.. ale to je dlouhý příběh..
a myslím, že každému se jeho chování během života nějak vrátí! a slušnost a úcta a ochota pomoci a další dobré věci by měla být opravdu samozřejmostí.. údajně každý náš čin je zapsán do prostoru.. ať už zlý či dobrý!
ale samozřejmě každý věříme na něco jiného..
Moje sestra - nejmladší z nás tří sourozenců - se přivdala do baráku, kde měli několik desítek slípek, ale nikdy žádného kohouta. Říkalo se tam, že kohout přináší smrt. A jednou odvezli švagrovu babičku s těžkou trombózou, komplikovanou ještě „malým“ infarktem. Za pár dní ji byli navštívit v nemocnici - a asiza dva dny potom začala jedna slípka zničehonic kokrhat. Za další den se dozvěděli, že zrovna v tu hodinu babička zemřela…
Ahojky,
tak já se na film kde je vymítání ďábla apod.dívala jen snad jednou apak jsem měla doma pořád blbej pocit,že za mnou někdo stojí,fuuj víckrát se na to nepodívám
Ale moc se mi líbil film Paranormal Activity ![]()
Jinak věřím,že můžem žít víc životů,už párkrát se mi stalo když sem někam přišla,měla jsem divnej pocit,třeba že už jsem tam byla,už jsem to zažila atak..Ale přitom jsem byla na tom místě poprvé ![]()
Jinak taky věřím,že vtom obrovským vesmíru nejsme sami,že třeba někde je ještě jinej život,jak tu už někdo psal,ale nemyslím klasický UFO jak si to lidi a filmaři vymyslely ![]()
Paranormal Activity je perfektní, dokonce jsem věřila tomu, že jsou to autentické záběry, dokud jsem se na netu nepodívala na rozhovor s herci
Ale Čtvrtý druh PRÝ je pravda, čemuž zas já nevěřím. Je to právě o těch UFOnech, unášení lidí atp.
já bych strašně moc chtěla věřit - v posmrtný život, v tajemno atd., ale bojím se, že jsem hodně skeptická
, jen si pamatuju, že když mi umřela maminka v nemocnici, v tu chvíli jsem se doma probudila a rozbrečela se s vědomím, co bych dělala, kdyby zemřela - a ono se to v tu chvíli stalo, nicméně, mohla to být jen náhoda, věděli jsme, že to dřív nebo později přijde
, ale od té doby si strašně přeju, aby existovalo ještě něco, o čem toho moc nevíme.
Docela mě kdysi zaujala ta záhada lodi z Philadelphie, dokonce jsem si o tom stáhla dokument, točenej BBC, tak jsem si říkala, co když....., nicméně, je to až moc sci-fi, to je pravda a už jsem se taky někde dočetla, že to je kec, achjo ![]()
Petite jj Paranormal je perfektní,a vidíš já myslela,že je to fakt podle pravdy
![]()
A kde jsi teda našla ten rozhovor s hercema??
http://www.youtube.com/watch?… například tady a je jich tam ještě víc, těch rozhovorů
eva76: o „Filadelfském experimentu“ ti můžu napsat víc, žádná záhada to není, týká se to vojenského námořnictva USA, tak to mám celkem proběhané (v publikovaných archívech, chichi…)
Já si myslím, že záhady postupem času se vysvětlí. Nedávno mi moje babička říkala, že když byla malá, že zabíjeli na vesnici drůběž a když kohoutovi usekli hlavu a chvíli si ho nevšimali nechali ho někde v míse, že začal zase běhat, nebos píš se zvednul a pokoušel, prý v té době to byl hodně velký šok, dnes prý to je ještě záchvěvy těch nervů, tak uvidíme co se bude řešit za 50 let.. ![]()
Ahojky,

Nemyslím zrovna UFO nebo něco podobnýho…

tak asi budu mít blbej dotaz pro odlehčení
Včera jsme se bavily s kamarádkou,že už dlouho nedávaly náš oblíbený pořed VĚŘTE-NEVĚŘTE
Tak mě napadá věříte v nějaký to tajemno,že je něco mezi nebem a zemí co nejde vysvětlit??
Já třeba s kamarádkou do osmnácti,hltaly všelijaký knížky o tajemnu pak teda na to nebyl čas
Něco je teda blbost,ale něco stojí za zamyšlení,co myslíte??