Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jura: no já předpokládám, že to asi nakonec žádná záhada nebude, nevěřím, že se ta loď ztratila někde v časoprostoru, pak se objevila jinde s námořníkama, zatavenejma dovnitř. Nicméně, jednu dobu mě kamarádka docela nahlodala, že je to pravda ![]()
Koukala jsem i na ten film, ale to je úplná blbost, to snad s tou „teorií“ nemá ani nic společnýho ![]()
No, ale co se tam nakonec teda stalo? Se jim ta Loď potopila a nechtěli to beztak přiznat, že jo?
No ja se priznam
ja verim .. verim na tajemno … verim na andely
na ty hodne a taky na ty zle
verim v prevteleni a pak i ja mam par prihod
jedna byla kdyz mama umrela .. tata se mi snazil dovolat na mobil ale nedovolal se tvrdil , ze jsem mela obsazeno … proto volal manzelovi…nevolala hjsem …sedela jsem proti nemu a vysivala. Manzelova babicka vzdy vzpominala jak u jeji sestry v Detmarovicich , kdyz nekdo umrel zastavily se hodiny a otviraly se supliky v almare … a je fakt , ze kdyz umrel tri mesice tata po mame praskla mi jubilejni sklenicka , kterou jsem od nej dostala k narozeninam .. mela jsem ji v sekretari…proste pukla…
Verim i na to , ze clovek citi , kdyz se blizi jeho konec .. tata byl vasnivy kutil a doma jsme meli plno naradi a sroubku a maticek a takovych ruznych serepeticek
nikdy by nikomu nic z naradi nedal .. pujcil to jo , ale nedal … a pak kdyz byl v nemocnici byla nedele mi rikal ze si ma manza vzit co jen chce ze on uz topotrebovat nebude .. rikam mu ze za nim prijdu v utery .. v pondeli ze prijde segra s brachou a ja s manzelem v utery… kdyz jsme odchazeli loucil se se slzami v ocich a rikal v utery nechod , sla bys zbytecne … v pondeli vecer zemrel …
Hold je spousta nevysvetlitelnych zahad mezi nebem a zemi , kterym my asi nikdy neprijdeme na kloub ![]()
eva76: mezi loděnicemi v Bostonu a přístavem ve Filadelfii je tzv. servisní námořní kanál. To aby opravované lodi nemusely obeplouvat celý ten kusanec pobřeží. No a když loď proplula tím kanálem a objevila se z loděnice v přístavu, tak kdosi spočítal, že kolem pobřeží by musela za stejnou dobu plout rychlostí kolem 250 km/hod. No a to je hydrodynamicky neproveditelné. Nejrychlejší lodi plují tak stovkou.
Fór je v tom, že ten kanál při pohledu z vnitrozemí přikrývají pahorky a stromy…
Zatavení námořníci jsou výmysl, ale v té době dělalo námořnictvo pokusy s odolností lidského mozku proti intenzivnímu elektromagnetickému poli v tzv. Pojektu Montauk. Tak odtud můžou pocházet různé zvěsti - pokusné osoby se děly vedle velkých cívek o průměru okolo dvou metrů.
Tak já jen dodám,že věřím v něco jako tajemno ![]()
Občas se dějou věci,který nikdo nevysvětlí,jinak než,že je asi opravdu něco mezi nebem a zemí ![]()
Ve vesnici, kde jsem bydlel, se 10.10.1994 stalo něco strašného. Neovládaný náklaďák tam vletěl mezi děti z mateřské školky, které šly na procházku. Tři děti a učitelka na místě mrtvé, kamarádovu dcerku dávali doktoři z úrazovky a z popáleninového centra několik týdnů dohromady (rozbité čelní laloky mozku, skalpovaných 80 procent obličeje). Ty mrtvé děti byly dvě holčičky a kluk. Do roka se v těch stejných rodinách narodily děti přesně v té samé kombinaci - zase dvě holčičky a kluk, změna žádná. A do pěti let se rozpadlo i to poslední z těch tří manželství. Jestli to měla být zkouška trvalosti svazku - kdo ví…
Nedá mi to, abych necitoval v té souvislosti svoji prababičku :„Koho pánbůh miluje, toho křížem navštěvuje. Boží přízeň je vyznamenání a kdo si ho neváží, přijde o všecko…“ no a někdy si říkám, jestli se tahle slova neměla vztahovat k tomuto případu. Fakt je na světě moc věcí, na které je můj rozum krátký… ![]()
Věřím, hodně věřím na reinkarnaci, anděly, tajemno v sílu přírody…
taky aby tu byl i nekdo z druheho brehu - neverim. ale na podobne filmy se take rada koukam.
V co taky věřím, je jakési „pole“ obklopující lidské tělo. Říkejme mu třeba aura nebo jakkoliv. Pamatuju si, když nám na střední škole učitel technologie vyprávěl o dvojčatech, která měla šílené migrény (už od puberty), když se k sobě přiblížila na míň jak pět metrů. Se stárnutím se ta vzdálenost zvětšovala… Tak se jeden z nich odstěhoval kamsi do Chebu (z Brna), aby měli oba klid… Pak si až do smrti psali a telefonovali. Ale ono to telefonování za minulého režimu bylo něco podstatně jiného než volání mobilem. Takže se vlastně až do smrti nepotkali. Zemřeli v tříměsíčním odstupu od sebe, to jim bylo kolem pětaosmdesáti…
Jo, a nedá mně to zmínit „boží trest za službu v armádě bolševika“, jak to kdysi vykřikovala u nás na vesnici jedna kostelová babka. Jejich sousedi měli kluka na vojně (základní vojenská služba), který se ženil už před vojnou (nemusel, chtěl) a během vojny se při dovolenkách snažili o miminko. A pořád se nedařilo. A ta babka si tu rodinu pořád brala do úst. Vysvětlení bylo samozřejmě jednodušší: ten kluk sloužil jako obsluha radaru, který sledoval německý vzdušný prostor. A mikrovlny té vlnové délky, která se tehdy používala, dokázaly téměř stoprocentně udusit životaschopnost spermií na několik měsíců dopředu. Tak se ověřilo, že nechráněný sex chlapců z obsluh vojenských radarů ještě rok po skončení vojny není žádný problém (z pohledu sexuchtivého chlapa, z pohledu potenciální maminy zase naopak).
A ta horlivá „Kelišová“ v tom viděla boží trest…
![]()
U nás v rodině když má někdo zemřít tak vidí zemřelé příbuzné…nevím proč,ale je to tak…můj děda umřel v 96 náhle v nemocnici…šel tam pouze na nějaký RTG…já už věděla,že se z té nemocnice nevrátí…nevrátil…měla jsem ho moc ráda…mrzelo mě,že jsem za ním nejela na návštěvu…byla jsem na odpolední…sama v místnosti a člověk při práci přemýšlí nad vším možným…i nad dědou-proč tak rychle a najednou odešel…děda používal jednu svou oblíbenou kolínskou už spoustu let…jak jsem tam tak seděla najednou mě ovunula jeho vůně…jenom na pár vtěřin…tak dva tři nádechy…a byla pryč..
Jura: já tušila, že v tom bude nějakej „fígl“, takže oni měli zkratku ![]()
Ahojky, já si třeba myslím, že na tom něco bude…znám spoustu lidí, kteří říkají, že se setkali (jak se říká) s nadpřirozenými bytostmi, nebo s duchy.. Já osobně se tu možnost neměla a jsem celkem i ráda, protože si nedokážu představit, jak bych asi reagovala… Docela by mě zajímalo, co se děje po smrti… jestli opravdu duše odchází do nebe.. je to docela zajímavé..
Zaujala mě tahle diskuze a musim se taky přidat. Věřim, že existuje posmrtný život nebo aspoň něco nevysvětlitelnýho mezi nebem a zemí. Mám pocit,že jsem jednou ducha viděla, když mi byly asi tak 4 roky. Tenkrát jsem se v noci probudila na nočník a jak jsem tam seděla,tak někdo zaklepal na dveře a když jsem řekla dále,tak se dveře otevřeli a někdo tam stál (první moje myšlenka byla,že je to děda a má na sobě bílé prostěradlo) a vůbec se nehýbal. Začala jsem brečet,tak to zase odešlo a od tý doby nic. I když pár nevysvětlitelných věcí ještě mám,ale to by bylo na dlouho ![]()