Rychlá rada - spaní 19 měsíční

19015
14.10.14 20:33

Rychlá rada - spaní 19m

Holky prosím o rychlou radu. Malá má cca 19 měsíců, spí ve šprušlové postýlce. Vytáhla jsem asi před dvěma týdny dvě šprušle. Vedle postýlky je velká postel. A teď jsem byla malou zkontrolovat a ona vylezla a spí v té velké posteli. Ale není tam zábrana, jen ta postýlky vedle a z druhé strany topení. Jsou tam nějací plyšáci ale nic moc to chráněné neni.

Otázka zní: Mám jí tam nechat spát a zem když tak obložit aby nespadla nebo jí mám vrátit zpátky do postýlky? Do vánoc stejně musí do velké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1429
14.10.14 20:35

Já bych jí tam dala klidně, pod postel na zem (kde nic není) bych pro jistotu dala nějakou vrstvu dek, pokud máte peřinu nebo tak, aby nespadla, ale nechala bych jí tam :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
14.10.14 20:36

Nechala bych ji tam spát, obložila bych případné rohy, aby se v rozespalosti nebouchla do hlavy, pokud hrozí, že by spadla, tak bych hodila nějakou peřinu i na zem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krakatice88
14.10.14 20:38

Já bych ji přenesla do postýlky.

• Citovat
  • Upravit
zichisek
14.10.14 20:48

Ta velká postel je nebo bude její? Pokud ano, nechala bych ji tam. Pokud je top vaše postel nebo někoho jiného, přendala bych ji do postýlky. Aby si nezvykala přelézat do cizích postelí. U nás spí každý ve své postýlce. I když to zní hnusně, tak děti ve své posteli nechci :oops:

• Citovat
  • Upravit
19015
14.10.14 20:51

@zichisek Je to její budoucí postel, jsou na ní dětské peřinky a já jsem tam spávala když nemohla spát nebo jsem ještě v noci dávala mléko. Proto tam ta postel je. Je to v jejím dětském pokoji, spí sama od 9m. U nás ani neusne a zatím za náma nechodí. Na vánoce musím její postýlku vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
14.10.14 20:53
@Luisiana píše:
@zichisek Je to její budoucí postel, jsou na ní dětské peřinky a já jsem tam spávala když nemohla spát nebo jsem ještě v noci dávala mléko. Proto tam ta postel je. Je to v jejím dětském pokoji, spí sama od 9m. U nás ani neusne a zatím za náma nechodí. Na vánoce musím její postýlku vrátit.

V tom případě bych ji tam klidně nechala :palec: Max dát na zem nějakou peřinu kdyby náhodou spadla.

• Citovat
  • Upravit
19015
14.10.14 20:55

@zichisek Už jsem to tam celé obložila a zítra zkusím objednat zábranu. Uvidíme jaká bude noc. Je se bojím ať se netrefí do toho topení. Dala jsme tam horu polštářů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
14.10.14 21:38

To není vaše postel? Já bych ji vrátila do postýlky. Mě takhle přesně usínla starší (v naší posteli), pak jsem ji přendávala. Poučena mám teď pro mladší takové háky a její postýlka drží u mé - kdyby se mi chtěla zkutálet v noci při kojení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
14.10.14 21:40

@avm3 Je to její postel v jejím pokojíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25160
14.10.14 21:45
@Luisiana píše:
@avm3 Je to její postel v jejím pokojíku.

Aha, tak bych přendala do postýlky a do budoucna to zajistila tak, aby nespadla. Protože to asi bude dělat i dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19015
14.10.14 21:48

@avm3 Už jsem okukovala zábrany. Můžu tam vrátit ty tyčky ale stejně za dva měsíce musí do velké. Takže to tam přehodím, dám zábranu a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí