Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vařené brambory a vaječná omeleta, buď obyč nebo přidat slaninu nebo sýr.
Nějaký zeleninový salát…
To manžel nezvládne udělat jednoduché jídlo??
@Tajemnadama píše: Více
To teda nevím jak, když jen předvaření je minimálně 15 min a pak to musíš nechat trochu zchladit, a pak loupat a krájet. A pak teprve vlastně začínáš…
Těstoviny se sýrovou omáčkou mi přijdou nejrychlejší. Nebo obyčejný hemenex, ono sento projednou taky nezblázní. Ale teda měl by to zvládnout vyřešit i chlap…
Šunkofleky bys stihla, těstoviny jsou uvařené za 10 min. a 20 min. zapéct, příprava na plech tak max 10 min., než se uvaří těstoviny, hodím na chvíli na pánev na cibulku uzené nebo šunku, můžeš přidat klidně tu mraž. zeleninu, zamíchám do hotových těstovin, plesknu na plech, poliju vajíčkem a strčím do už roztopený trouby, ke konci přidám navrch sýr.
@Liberalissima píše: Více
Jaký předvareni?
Já nakrájím brambory na slabé platky, cibulku, klobasu…proste cokoliv tam davas. A vrstvim. Trošku oleje, koření, a šup do trouby. Nakonec rozslehane vejce a sýr navrch. Brambory jsou upečené za půl hodky. S pripravou to má do hodiny hotové.
@Menton píše: Více
Nezvládne. Vaření od srdce nenávidí a neumí to. Neevidím tedy důvod, proč ho do toho nutit nebo to na něm nechávat.
Zkoušela jsem nezčetně krát zapéct syrové brambory a nikdy mi bohužel nezměkly. Takže taky předvařuji.
Za půl hodiny se ti upečou syrové brambory? ![]()
Každopádně teď píšeš do hodiny, což ok, to bych ti věřila. Ale předtím jsi psala půl, a to je prostě blbost ![]()
@Asta135 píše: Více
Jak může dospělý člověk a rodič od dítěte nezvládnout zamíchat vajíčka na pánvi nebo uvařit těstoviny? Co když budeš v nemocnici apod?
Tak děvčata, jdu hodit do hrnce vodu na těstoviny a kdyžtak tipy co do nich zamíchat sem 😁 😁 pak to šupnu do trouby a stihnu se snad i trochu upravit
@Asta135 píše: Více
já dělám taky sýrové… brambory, cibule, kuřecí maso, zaleji smetanou a do trouhy… no za půl hodinu to není… spíše tak hodinu a půl.
@Liberalissima píše: Více
Jo jsou. 30-45 minut, dle toho nakolik pecu. 30 min a jsou měkké. Pak přidáme vejce, sýr, a dopekam 15 minut. Ja zas nechápu na co predvarit. Vzdyt i v hrnci se brambory vaří 20 minut. A tam je teplota nižší jak v troubě. ![]()
Nshyianabxuxjensnybxjdiekanybxjdkan
Příspěvek upraven 02.02.25 v 08:41