Rychlé jídlo

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4264
2.2.25 08:27
@Asta135 píše: Více

A když žil sám, tak jedl jen v restauracích?
Promiň, maso na pánvi a přílohu si umí uvařit i můj jedenáctiletý syn…
To nezvládne pohlídat a dopect zapečené těstoviny, neby ty francouzské brambory, uvařit si těstoviny a na to dát omáčku :nevim:
Vaření není věda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6677
2.2.25 08:28

Bramborovou kaši s párkem. Do pul hodiny hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8944

U nás ve škole dělají nezapečené šunkofleky. To je strašně rychlé. Když potřebuji akutně rychle, rychle, tak je na wok udělám taky. Uvařit těstoviny. Na wok nebo jiné pánvi orestovat cibuli, pak přidat kostky uzené nebo šunku/klobásu. Co je doma. Vajíčka. Osolit, pepř a přidat těstoviny. Krátce restovat spolu. A hotovo.
K tomu zavařené okurky přikusovat.
Jinak bránila jsem se dlouho. Ale teď v lednu jsem koupila horko vzdušnou fritézu. To je rychlo lebeda. Uvařené během chvilky. Zkus o ní do budoucna uvažovat. Jestli se ti doma nehodí a neusnadní čas, když spěcháš. Vybrala jsem, že má dvě komory. Takže souběžně uvařím komplet oběd, včetně přílohy. Včera jsem třeba na indukci dělala rajskou omáčku. V HF masové kuličky. Oběd během chvilky. Dcera furt chodila, kdy začneme vařit, že se blíží čas oběda. Jsem ji říkala, neboj, uvidíš, jak rychle vykouzlím oběd.

Příspěvek upraven 02.02.25 v 08:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
@Liberalissima píše: Více

Bud v klidu, me se syrove brambory na plátky v troube taky pečou minimalne 2,5 hodiny, aby byly měkké :lol:
Milujeme zapecene kotlety s cibulí, smetanou a prave s naplatkovanymi brambory a peče se to vzdycky „půl dne“ :roll:

Ale kdyz sem mela papinak, mela sem bozi recept na rychle brambory. Maslo, osmahnout zprudka cibuli, na to brambory na platky, osolit, promichat, zavřít (ano, takhle nasucho), a jak to zacalo sycet, tak pet minut a odstavit.
Byly dokonalé, ale musely byt taky max na tri vrstvy, jinak to byl kydanec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10101
2.2.25 08:29

Ne, že neumí…nechce…to je rozdíl.
Plnej internet receptů.
To je to mužské ego, že je to ženská práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
2.2.25 08:30

Tak kdyby si projednou dali obložený chleba se zeleninkou, tak asi neumřou, ne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.2.25 08:32

@Asta135 nevím co tak řešíš, prostě ať si udělají špagety, s míchaným vejcem a klobásou..sbeb trochu na Sheldonaz Teorie. Nebo klobásu ar si opeče a k tomu brambory :nevim:

Ptát se kvůli tomu na eMiminu mi přijde úsměvné…at si udělají co dům dal, manžel má snad ručičky

• Citovat
  • Upravit
23955
@Liberalissima píše: Více

Může to být i druhem brambor, jak píšeš výše… 8) Já teda taky většinou neřeším varný typ, beru co je a někdy jsou i při normálním vaření brambory tužší, jindy zase blemcavý, rozpadají se… 8) Teď už teda ne, zrušil jsem nákupy akčních brambor ze supermarketů a kupujem většinou od okolních zemědělců, kteří před pár lety vynalezli novinku - místo spousty umělých hnojiv používají ve větší míře hnůj… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4264
@bloklimiucet píše: Více

Jesli si vůbec umí ten chleba nachystat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8944
2.2.25 08:34

Mi by nejvíc vadilo, že si neumí chlap poradit. Že čeká, až ty něco uděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
2.2.25 08:36
@1010 píše: Více

Poslala bych mu link na Tehotnyho kuchaře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
2.2.25 08:36

Důvod je, že bys v klidu mohla 9:30 odejít a nemít strach, že do tvého návratu pojdou hlady :nevim:

Jinak bych nachystala těstoviny s uzeninou apod. na zapečení, dala na zapečení, manžel je pak jen vytáhne a naservíruje.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.2.25 08:37

@Menton hodně smutný. Ona si neumí poradit a musí hned psát na eMimino, není schopná vymyslet obyč špagety a on má ruce radši dozadu a není schopen je dát do vody a scedit. To bude rodinka k pohledání toto

• Citovat
  • Upravit
31278
2.2.25 08:38
@Anonymní píše: Více

No tak se zeptala ;) vzdyt o nic nejde. O rychle, zdrave, zajímavé, levne recepty si tu píše hromada holek.
Chtela tipy z praxe a ne hodinu projíždět net :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8944
2.2.25 08:44

Nevím, proč mažeš úvodní příspěvek. To bylo naprosto zbytečné. Je spousta rychlých jídel. I čočková polévka je hned. Pokud máš doma červenou čočku, zeleninu. Kouzlit se dá. Nějaký mišmaš na způsob činy a rýže je taky rychlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí