Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Muj muz si taky sam neuvari. 13 lety syn uz má větší kucharske zkusenosti jak manžel, vareni ho baví. ![]()
Ale, i kdyz jsou to lenoší, oba panove se plne dokazou obstarat vajíčky, tousty, pizzou z mrazáku, nebo maji nožičky a dojdou si pro kebab ![]()
@Asta135 píše: Více
jfkd tcsatzcduonlfiefivducoidobfcobvci… Není zač… ![]()
@Kelsey1 píše: Více
Protoze tu krom rad dostala i čočku za manžela. Se ji skoro nedivim.
Me manzel prekvapil obedem, ktery mi uvaril asi na tretim rande, jatra na cibulce
posleze jsem tedy zjistila, ze to bylo prvni, a taky v podstate poslední jidlo, ktere jsem ho videla uklohnit
![]()
Ale jak sem psala, zase neni vybiravej a nenuti me, ze musi byt porad vařeno, a tousty a cesnekovou pomazanku umí fenomenální.
@Mar__tanka1983 píše: Více
Jako promiň, ale aby si dospělý člověk neuměl uvařit jakéhokoli jednoduché jídlo mi opravdu hlava nebere…
Rodiče měli léta taky zajety, že vařila mamka, něco rychleho táta ale vždy uklohnit uměl. Věkem mu došlo, že pokud jeden z nich bude sám nebo se bude muset o toho druhého postarat, tak šel do sebe a po odchodu do důchodu se postupně učí vařit.
Takže jestli se mladý chlap neumí postarat dopoledne o dítě a uvařit ![]()
@Anonymní píše: Více
To jsou zase intimní a citlivé údaje, že dáváš anonym!
Hlavně, že úplně zbytečně kritizuješ.
Ne asi. Nikdo nás nezná, ale dokážete soudit a kritizovat jen podle toho, že chlap nenávidí vaření.
Je to člověk pracovitý, hodný, milující. Pomáhá ve všem, víc než kterýkoli jiný chlap. Stará se o nás a záleží mu na nás. Dává mi na co si pomyslím a je mi velkou oporou. A nevidím. tedy důvod, proč bych nemohla připravit rychlý oběd než půjdu pryč. A velmi, od srdce se všem omlouvám, že mi v nejtěžším období mého života (kdy pro mě mimochodem chlap dělá první poslední) nefungujou mozkový závity a přišla jsem se trapně a uboze poradit na esra**u o rychlým obědu, který je vhodný i pro malý dítě, aby nemuselo jíst nějaký splašky z kebabu.
Všem komentujícím polobohům z dokonalých a bezchybných poměrů velice děkuji za vyjádření, těm méně dokonalým a obyčejným za ♥️ ♥️ rady.
@Menton píše: Více
Hele kazdej to ma jinak, nejsme soudci. Mlady dneska neumi varit ani holky…
a kdyz umrel deda, babi si objednavala rozvoz pro seniory, pro jednoho uz nemelo smysl vyvařovat, a to bývala nějaká kucharka
![]()
Je blby, kdyz se dospelec „nějak“ neobstará, ale ze neumi udelat teplý jídlo, to neni prvni ani poslední ![]()
@Asta135 Hle já to chápu. Chlap pro tebe dělá vše co může a nenávidí vaření. Tak prostě ty vaříš. Já na tom nevidím nic divného a taky bych jim připravila rychlý oběd než odejdu, aby nemusel dělat něco, co dělá nerad…tak udělej špagety a na to rychlou omáčku nebo ať si dají kečup a sýr…to přežijou ![]()
@Asta135 Promiň, ale dostala jsi ji právem. Absolutní nechápu smysl diskuze. Manžel je levý, bez tebe si ani neuprdne, to, že je údajně milující a údajně šikovný, hodný na tom nemění fakt, že je líný i pro dítě uvařit špagety nebo udělat hemenex. A ty z toho děláš taky zbytečné drama. Tak si jednou nevyndala maso no, tak je nech, ať si poradí. Snad on jako otec dokáže za oba převzít zodpovědnost. Co by se stalo, kdyby jsi mu řekla, udělej špagety nebo si někam skočte. Nebo si udělej studený oběd. No pokud je přeci šikovný (rozuměj pracovitý), hodný a milující, tak by se nestalo vůbec nic. Nebo snad ano? ![]()
Mě spíš zaráží, že místo toho, abys to s ním primárně řešila, to řešíš jako první zde. Asi je něco špatně…
Příspěvek upraven 02.02.25 v 09:06
No tak pro mě teda jedna z těch základních věcí postarání se i sebe patří uživit se, uklidit si, uvařit, vyprat, nakoupit, zařídit coje třeba… Že to neumí mladá generace je odpovědnost rodičů…
Vynášet chlapa to nebe za to, že se stará o svojí manželkou a děti, jako vážně???
@Sunnysmile19 tak tohle snad není nutné… ![]()
Dokonale zeny s dokonalymi manzely a jeste dokonalejšími detmi, se tu sypou za zenskou, co chtela jen poradit rychlej kus žvance.
Ze te to baví…
Zakladatelko, vubec si to neber ![]()
Pro takové případy rychlo akce je dobré mít v mrazáku pojistku. Např. máme tam obalený eidam, květáky, bedly, řízky. Dřív jsem jen vytáhla, hodila na plech na pečící papír. Než se zemáky uvařily a nakrájela zelenina čerstvá, tak bylo v troubě hotovo. Teď bych to teda hodila do té horkovzdušné frit., ještě rychleji to je hotové. To by zvládl i manžel. Nebo prostě vyrazí na výlet za jídlem a půjdou si koupit grilované kuře.