Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mláďata vrabců jsou krmena drobným hmyzem.
Vodu bych dávala po kapkách stříkačkou nebo kapátkem.
Kdyby v prirode,ale pred domem…
Drobny hmyz
, zverimex a moucne cervy mam lehce z ruky
@pannda píše:
http://oldcso.birdlife.cz/index.php?…
dekuju ..vodu kapatkem jsem dala, tvrdy kousek rohliku v vode..uvarim vejce,uvidi se…
Kazdopadne nevidi, takze bud tak zeslably,nebo po uraze.vecer skocime k veterinari
dekuji ![]()
Nechci být hnusná, ale víš co to je přírodní výběr? Jestli je slepý, stane se okamžitě něcí kořistí. Nebo se o něj budeš starat celý život?
@Janli píše:
Nechci být hnusná, ale víš co to je přírodní výběr? Jestli je slepý, stane se okamžitě něcí kořistí. Nebo se o něj budeš starat celý život?
ja vim…nejak to dopadne..od doby co mam deti,jsem z vseho „malickeho“ namekko
![]()
a mam znamou na farme,tak kdyby se povedlo,tak je furt oznost ze vidi,je jen po uraze,nebo ho odvezeme tam…v zajeti zit neni vyhra,kdyz se tak nenarodil,nevylihl
Je to náhodou záslužné, vrabců v posledních letech v naší přírodě hodně ubývá, třeba se vykurýruje a bude v pohodě.
@klamonožka píše:
Je to náhodou záslužné, vrabců v posledních letech v naší přírodě hodně ubývá, třeba se vykurýruje a bude v pohodě.
doufam,ale zrovna dobrou vybavu na odchov mladat doma nemam.. ![]()
veterinar doporucil bud zachranou stanici,nebo uspat…
uvidime za dva,tri dny,pokud prijme vajicka,a sezamovy seminka,vodu,tak bychom mohli mit lehce vyhrano
@klamonožka umrel ![]()
Byl sice celkem vitalni,ale moc vyhubly,nechtel jist..
On nemel i jedno oko,spis to vypadalo na uraz uz jako mlade, ze mel…
Veterinarka nic neshledala na nem, jen rekla,ze jej muze uspat,kdybychom chteli, kvuli tomu oku..
Zkusili jsme ho krmit, beztak by ho pred domem neco prejelo, kdybychom ho tam nechali…Ale myslela jsem si,ze to dopadne lip ![]()
O zvirata nalezene v prirode se nejlepe postaraji odbornici v zachrannych stanicich, tze brnknout na CSOP a zeptat se, kde je nejblizsi stanice.