Rychlý tep

Anonymní
2.4.22 15:13

Rychlý tep

Zdravím, už delší dobu mě trápí rychlý tep srdce. asi před rokem nebo dvěma jsem byla na kardiologii, řekla mi že srdce mám v pořádku, měla jsem 24 hodinový měření tepů, a to mi řekla, že sice mám tep trochu rychlejší, ale že je to v pořádku. Nevíte někdo co s tím, docela mě to štve

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2.4.22 15:30

Záleží kolik ten tep je a jestli vás to otravuje, mě to třeba budilo i ze spaní.. rok a kus beru concor, půl běžné dávky a mám pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
2.4.22 16:01
@Anonymní píše:
Zdravím, už delší dobu mě trápí rychlý tep srdce. asi před rokem nebo dvěma jsem byla na kardiologii, řekla mi že srdce mám v pořádku, měla jsem 24 hodinový měření tepů, a to mi řekla, že sice mám tep trochu rychlejší, ale že je to v pořádku. Nevíte někdo co s tím, docela mě to štve

A jak te to obtezuje?

• Citovat
  • Upravit
15.4.25 12:17

0

Ahojte děvčátka, máte někdo rychlejší tep? A když mám jít spát, nebo je ráno mám silné bušení srdce (jakoby ho slyším v celém těle)..
Mám teď velké psychické vypětí, byla sem na EKG a ok.
Ale i tak se bojím, snad mě neodsoudíte a pochopíte/poradíte mi.
V klidu mam tep kolem 80, někdy méně, ale jakmile se zvednu a začnu něco dělat mám tep do 120, třeba procházka, nebo jen slezu z postele už to jede. Je to normální? Jsem celkem dost vyděšená :(…. Léčím se s úzkostnou poruchou, prý by to mohlo být i tím… Máte někdo zkušenost? Moc děkuji za případné odpovědi/zprávy. Posílám moc síly pokud někdo strádá a lásku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová