Rýma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
53
13.12.05 19:44

Rýma

Holky - mám prosbu. Vy které jste vysávaly hleny z nosu vysavačem, můžete mi to popsat? Kamoška by to potřebovala pro postiženou dcerku,je zahleněná, slyšela o tom vysavači, ale vůbec neví jak na to.Díky.Hanula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Gabika
14.12.05 12:51

Ahoj Hanula,

neviem, ake ma kamaratka stare baby, ale ja som to praktikovala, az ked mal Radko asi 9 mesiacov. Skor mi to prislo drasicke.

Potrebujem na to odsavacku s tymi hadickami. Dietatko polozim na chrbat na zem, jeho hlavu medzi moje vystrete nohy (stehna), rucicky dam pod moje kolena a tym mu vlastne znemoznim sa branit. Z vysavaca dam dole na:,–(u, otvor zakryjem dlanou a pomedzi prsty prestrcim jednu hadicku odsavacky. Volnou rukou zapnem vysavac a druhou hadickou odsavam.

Vyzera to naozaj drasticky, ale je to ta najrychlejsia a najucinnejsia forma odsavania. :?

Gabika a Radko

• Citovat
  • Upravit
53
14.12.05 12:58

Gabiko, díky. Její holčička má už 6 let. Ale jak říkám, je postižená, takže se sama vysmrkat neumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
14.12.05 19:02

Ach jaj, to je mi luto… :cry:

Nevedela som, ze to je takyto pripad. To jej ale asi ta hadickova odsavacka nepomoze. Predsalen 6-rocne dietatko ma uz nostek vacsi… Momentalne ma ani nenapada, ako by sa to dalo urobit, chcelo by to asi sirsiu hadicku, do ktorej by sa ta odsavackova napojila…

Prajem kamaratke vela stastia.

Gabika

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
25.12.05 15:42

Ahoj Gabiko,
koukám, že Tvůj dotaz je starý už skoro čtrnáct dní, tak nevím, jestli je ještě aktuální, ale pokud jsi o vysavačové odsavačce ještě neslyšela:
Dá se to buď odsávat tak jak psala Hanula nebo existuje přímo odsavačka na vysavač. Stojí asi 350 Kč a prodávají ji v lékárnách. Bohužel ji ale neznají všichni lékárníci, a tak je občas problém ji sehnat. Já ji koupila v Brně, v Bílém domě. Pokud bys měla ještě zájem, pohledám někde obal a napsala bych Ti výrobce.
Hadičky jsou tam širší, než u klasické odsavačky a můžeš odsávat i dospělého. Jen mám obavu, že holčička Tvé známé už má to nejhorší zahlenění za sebou. No, ale určitě bych ji pořídila na příští rýmu… Pro děti, které neumí nebo nemohou smrkat je to skvělá věc.
Nepřihlášená Charlieep

• Citovat
  • Upravit
233
3.1.06 11:38

Rýma

Maminky co pomohlo Vašim dětem od rýmy?! Malá má 2 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
679
3.1.06 11:50

Nám na rýmu pomáhá hlavně hodně pít, podložit postýlku, nebo u většího dítěte víc polštářů. A hlavně nepřehánět to s topením. Taky dáváme mokrý ručníky a hned se lépe spí. Naše holčina teď měla taky rýmu, tak jsme odsávali a dávali kapičky Nasivin a to jí pomohlo hodně rychle. Taky jsme kojili často, protože měla pořád jakoby žízeň. :lol:

http://tickers.TickerFactory.com/…3836/age.png /> ""http://b1.lilypie.com/GaYHp1/.png:http://b1.lilypie.com/GaYHp1/.png

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
5.1.06 16:36

Rýma

Pomáhají Vám kapky Sterimar?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
7.1.06 19:42

Ahoj holky,
já dávám neustále i preventivně (každý den) Babykapky od AOK Karl Hadek.
Díky nim se dětem otužuje nosní sliznice a rýma pak nemá ty grády co u jiných dětí. Moji kluci mají rýmičku dva dny a nehrozí vůbec, že by měli zacpaný nosánky. každej den utřu po jedom spolíku a končíme. Můžu vřele doporučit. Ale je fakt, že to neustále kombinuju s aromalampou a sprejem z éterických olejů. nevím přesně jak působí samostatně.
Ahoj E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.1.06 21:38
Anonymní píše:
Ahoj Gabiko,
koukám, že Tvůj dotaz je starý už skoro čtrnáct dní, tak nevím, jestli je ještě aktuální, ale pokud jsi o vysavačové odsavačce ještě neslyšela:
Dá se to buď odsávat tak jak psala Hanula nebo existuje přímo odsavačka na vysavač. Stojí asi 350 Kč a prodávají ji v lékárnách. Bohužel ji ale neznají všichni lékárníci, a tak je občas problém ji sehnat. Já ji koupila v Brně, v Bílém domě. Pokud bys měla ještě zájem, pohledám někde obal a napsala bych Ti výrobce.
Hadičky jsou tam širší, než u klasické odsavačky a můžeš odsávat i dospělého. Jen mám obavu, že holčička Tvé známé už má to nejhorší zahlenění za sebou. No, ale určitě bych ji pořídila na příští rýmu… Pro děti, které neumí nebo nemohou smrkat je to skvělá věc.
Nepřihlášená Charlieep

tuhle odsávačku si mužete objednat i zde http://www.babyvac.cz/ , a je to fakt skvělý vynález :-), malá se už při odsávání ani tolik nebrání. Je to hned a nestrká se do nosánku jen se přiloží, takže se nedráždí sliznice a není to tak nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí