S.O:S. VZTEKLOUN

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
13.12.05 10:49

S.O:S. VZTEKLOUN

ahoj,

už jsem zoufalá a nevím co mám dělat… malému je rok a čtvrt a každou chvilku se rozčiluje a ječí… když ho člověk po:,–(í do kočárku, ječí v autobusu a hlavně neskutečně ječí při každém ukládání… tolik bych si přála někdy přečíst pohádku a uspat ho tak, ale i když mu padají očíčka únavou, při ukládání hystericky řve :( Jinak je to milý, hravý chlapeček, ale v těhhle chvílích by mohl z fleku dabovat Jurský park. Nemyslím si že ho rozmazluju, to v žádném případě, mazlení taky nepomáhá, už jsem naprosto zoufalá. Vyzkoušela jsem snad všechno a nic :o(((( Máte někdo podobnou zkušenost, nebo jsme takoví jen my? poradí někdo? :?: :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6545
13.12.05 10:59

Můžu tě uklidnit, že nejsi jediná…už tu proběhlo i dost diskusí. Bohužel jsem doposud nepřišla na způsob, jak malou uklidnit. Takže jen trpělivost, zatnout zuby a držet, ono se to jednou (snad) zlomí:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
738
13.12.05 11:03

Ahojky,
přidávám se k Tobě, hysterické ječení začalo asi v roce, Markétce je skoro 15 měsíců a tak od toho roka, když začala běhat je i ukládání neskutečný nerv a bez řevu jsem neusnuly už ani nepamanutju.......

Ale prostě doufám, že to časem přejde. Vydržet, maminky, vydržet.
A trpělivost, ono je to ječení taky nebude bavit do nekonečna!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
13.12.05 11:11

Pridavam se do klubu-syn 17 mesicu, vztekloun od narozeni, ale to co predvadi posledni 2 mesice je fakt moc…krome jiz „klasickeho“ hysterace-fialoveni, zadrzovani dechu, rev; má ted novinku zachvat zurivosti, kdy navic jeste kouse, stipe a kope…nepomaha nic (zkousela jsem-nechat v klidu vyrvat, zavrit do vedlejsiho pokoje, prevest pozornost, omyt studenou vodou…a jeste asi tisic dalsich zarucenych rad), vyjimecne zaberou Teletubies na videokazete, ale vetsinou ani to ne, takze vetsinou cekam az ho to prejde…doma to jeste jde, ale horsi je to na verejnosti…
Ale pro utechu vam reknu, ze uz mi rikalo nekolik zaslouzilych maminek a i nase Dr. , ze pry tyhle deti , co se vztekaji jako hodne mali potom jsou moc hodni v dobe kdy chyta ostatni deti obdobi vzdoru…tak nam nezbyva nez doufat a tesit se :) Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.12.05 11:19

Holky, fakt to jednou prejde samo 8) U nas to zaclo kolem roku a ctvrt, ale proti tomu, co Mates predvadi ted, to byl cajicek 8O Rekla bych, ze po roce nas tak pomalu zacinaji pripravovat na to, co prijde o neco pozdeji :lol:
U nas ted staci nevinna otazka, neco polozit jinam, nez je jeho predstava, nejaky nevhodny slovo a pod., a hned celicko na zem a rev. Neda se ani zvednout, protoze zhadrovati. Parkrat mi predvedl i akci „mrtvola“, kdy lezel naprosto zhroucene a bezvladne na zemi a nereagoval, az jsem se vydesila.
Takze mne celkem tesi predstava, ze pak nekdy bude zlobit min 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
13.12.05 11:28

No toho se děsim, jak vypadá, že je hůř. U nás to končí někdy „jen“ tím, že na něco sáhne, koukne na mě a já na ní pohledem přímo vražednym a jen řeknu ne a ona sebou sedne na zem, hlava nehlava kamkoliv, ale teda nehadrovatí. Spíš když jí pak zvednu nebo jí vezmu že jdem jinam, abych jí zabavila, tak se začne napínat a kroutit, tak jí položim a jdu pryč, nebo bych jí musela naplácat. Ale někdy řádí tak dlouho, že už pak stačí málo a když se vztekne, ještě jí plácnu na zadek, ať má proč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.12.05 12:11

No ty vado, Gabi!!! Slovo NE je to nejsprostsi z celyho slovniku!!! :lol: Tohle slovo zaruci scenu na 100% :lol: Neboj, Bara urco na hadrovateni prijde, az zjisti, ze to funguje lip, nez krouceni, ale nejlepsi je kombinace vseho, vcetne kopani, stipani, skrabani a pak najednou „zdechlina“ :lol: Ja uz nikam neodnasim, nesnazim se zasahovat, takze vytuhnuti je jedinej moznej zpusob, jak si zarucit pozornost, jsou to mrsky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
13.12.05 12:14

Ahoj , klukovi je rok a půl a máme to samé…jen s tím rozdílem,že já už od března chodím do práce a tak si tam i trošku od toho jeho vztekání „odpočinu“.
Mrkni sem https://www.emimino.cz/modules.php?…

sany mi tam nechala odkaz a tam je podobný problém
Snad ti to, jako mě tenkrát, zvedne náladu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
13.12.05 13:00

Ahoj holky, neděste mě,že by to mohlo být ještě horší. Naše téměř 17 ti měsíční holčička se vzteká taky, ale většinou nepovolím. Před týdnem jsme jely k rodičm na Moravu vlakem, to byl záhul :roll: V kupé s námi seděl nějaký mladý muž,který to po hodině a půl nedal a odešel.No nedivím se. Hysterické záchvaty byly díky tomu,že jsem ji nechtěla nechat se válet v tom špinavém vlaku na zemi,strkat ruce do koše a chtěla jsem,ať sedí u mě.Jakmile jsme tam zůstaly samy, chytla jsem ji pevně, řvala jak pominutá víc jak půl hodiny,prohýbala se a lidi chodili kolem kupé a hleděli,jestli ji něco nedělám,protože to byla fakt síla. Po půl hodině se uklidnila a zbytek cesty-cca 2,5h. seděla jak andílek,občas jsme se prošly,prohlížely si knížky atd. Jenomže,když je to na veřejnosti přímo před lidma, nedokážu to tak dlouho vydržet a šíííleně se stydím.Ach jo.A ještě jeden prostřeh.Tyhle hysterické záchvaty má jen semnou.S manželem sporadicky a u jiných,kdo ji hlídá NIKDY:Je to vůbec možné???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
13.12.05 13:06

Anajka: neboj,buď v klidu…malej je u babiček taky jak mílius a jak už nás zmerčí mezi dveřma,začne prudit a dělat naschvály.Manžovi z něho tečou nervy a ani se mu nedivim,je vidět,že kluk provokuje nás a úmyslně nás trénuje.Taky si to nedovedeme vysvětlit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
13.12.05 13:13

No Milo , někdy mi to,že je na mě taková příjde hodně líto. Já vím,že je to tím,že je semnou prakticky pořád a s ostatníma minimálně, takže si to nedovolí,ale je to děs. Včera jsem se s ní z Moravy vrátila, tam byla jak anděl, nikdo nevěří,že by někdy mohla být taková,jak popisuju. Zatím do svých kolejí ještě nenajela,ale už se toho zas děsím. Poslední dobou bylo hodně dní takových,že jsem ji večer nemohla už ani vidět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
13.12.05 13:21

Marty, zdravime kolegu hadraka :lol: Na to se da poradit asi jenom jedno: koupit si cokosku na nerviky a tise trpet :lol: Kdyz jsem to vypravela svoji mame, tak se mi jenom smala, ze bozi mlyny melou :lol: :lol: :lol: No a protoze mne uz to preslo davno, rikam si, ze se musim dozit toho, ze to prejde i Matyho :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
13.12.05 13:26

Hruza. Tak male je teprv 10m a uz se taky vzteka. Kdyz ji neco vemem, nedame, nebo nenechame rozbit(napr. kdyz si starsi postavi ze stavebnice…)tak se vzteka, bud se zakousne do koberce nebo stolu atd. nebo vztekle mava ruckama kolem, kdyz drzi neco v ruce co ji chci vzit drzi to a clouma rukou no obcas dokonce do me placne atd. Taky se u toho hlucne projevuje. Myslim ze ze vzteklyma deckama se nic moc delat neda, no az bude mala starsi a bude to delat dal tak to resit zacnu. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
13.12.05 13:29

Anajka:Mně to je taky líto-tobě proto,že si s ní denně,skáčeš kolem ní,děláš první poslední a ona prudí…mně,že s ním být nemůžu tak,jak bych chtěla a manža taky ne,protože prostě do práce musíme a malej si na nás zřejmě tímto vylévá svůj vztek. Jedno je fakt,že ty děti,když jim něco vadí, nedokážou ovládat a zvládat svoje emoce a tak vyvádí,aby na sebe upoutaly pozornost.Věř,že je to jen období a přejde to - holt zjistily,že kromě chůze,mluvení apod.pokroků, dovedou i vytáčet rodiče :lol: a hlavně se jim to daří :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12600
13.12.05 13:31

Ja jenom dodam ke svemu prispevku. Syn ma zachvaty sice ne vyhradne jenom kdyz je se mnou, ale kldyz je se mnou tak je ma asi tak 100× casteji a mnohem horsi. Uplne nejhorsi zachvat proziva samozrejme kdyz reknu NE at uz je to na cokoliv a potom kdyz nechci pustit Teletubies, priznam se , ze po hodine rvani obvykle vymeknu at to bylo cokoliv :(
Nastesti chodim do prace 2× v tydnu tak si trosku od toho odpocinu jinak bych se asi uz zhroutila :( Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí