Rýma a dušení

963
6.12.10 21:43

rýma a dušení

Ahoj maminy,

tak jsme se asi před hodinou zvládli dusit. Malá má rýmu, chrčí, ale dobrý, odsáváme a dáváme sterimar. A zničeho nic najednou nemohla dýchat, začla trošku fialovět a lapat po dechu, takže během dvaceti vteřin na bříško a rychle odsát nudličky, nejhorší zážitek mýho života. Myslela jsem, že se mi snad udusí. Stalo se vám to někdy?Jak často můžu vůbec sterimar stříkat a odsávat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
6.12.10 21:46

Určitě jí zvedni pod hlavičkou-podlož matraci nějakým klínem nebo podlož nožičky postele u halvičky.Odsávej dle potřeby a na Sterimaru by mělo být napsané jak často aplikovat.Zvlhčuj vzduch-mokré plínky kolem postýlky.Ráno bych vyrazila k dr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
6.12.10 21:48

píšou 5× - 6× denně, ale kolikrát bych jí potřebovala odsát víckrát a když jsem jí te´d při tom dušení musela odsát bez v tom spěchu, tak ji lítaly červený krvavý nitky… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.12.10 21:49

Stalo a slyšela sem že se to stává často.udělala si dobře že si odsála a nezmatkovala :potlesk: .
Jak píše Verča podložit postel pod uhlem 45 a vlčit vzduch a nechat nejlépe na monitoru kdyby náhodou :-? .Mě kapky pro malého nepomáhali,ale vždy pomohla kapka mého mateřského mléka.Vždy to zaručeně pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.12.10 21:55

Má už to tam podrážděný od toho odsávání,proto ty červený nitky krve :-? Ráno skočk k dr. a řekni co se večer stalo.Ona jí prohlédne a poradí a případně předepíše něco co takový mimísek smí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
963
6.12.10 21:59

No, byli jsme na pohotovosti, kde jí zkontrolovali průdušky a vše dobrý. Jen pak spěchali k nějakýmu případu, takže jsem nestihla probrat kapičky, nic. Na kontrolu k dr. máme jít za 3 dny, popř. dříve dle potřeby. Mám doma Nasivin sensitiv, ale odradilo mě info v nežádoucích účincích o zástavě dechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
6.12.10 22:02

Já bych na noc ten Nasivin kápla,pomůže to oplasknutí sliznice :wink: U všech léků je spousty nežádoucích účinků.Uvidíš,že se jí bude líp dýchat,ale nutit tě nebudu :mavam:
Ta mořská voda mi bylo řečeno tu rýmu uvolňuje tak bych na noc dala ty kapičky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12915
6.12.10 22:34

A co jen libenar na zvlhčení při odsávání + ty co píšeš.
My teď taky s Dominičkou bojujeme s rýmou a kašlem. Je mi jí chudinky strašně líto, chytla to od brášky ale ten už je „velkej“ tak jeho nemoc beru tak nějak líp, hlavně mu už můžu dát různý léky.
Tak přeju ať ste brzo fit bez nemocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
7.12.10 08:42

Máme ten samý problém díky refluxu, takže se dáví mlíčkem, co se jí vrací až do nosánku. Stává se nám to i několikrát denně. Postýlku máme zvedlou, dávám na bok a prostě musím být ve střehu, než se jí trávicí systém trošku upraví. Držím palce, ať se toho co nejdřív zbavíte :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí