Rýma a kašel u kojence 7 měsíců

20.12.23 11:24

Rýma a kašel u kojence 7 měsíců

Ahojky prosím už si nevím rady…malá má 7 měsíců a už skoro měsíc nás trápí rýma a kašel s ní…u doktorky několikrát stále poslechové v pořádku odebrán i výtěr s nosu a taky v pořádku…hezky papá směje se hraje si všechno tohle je v pořádku ani teplotu nemá vůbec za celou dobu jen za nešťastná rýma když odsávame tak je to hustý hlen kapu sterimar a dávám zeď ambrobene sirup na rozpuštění hlenu ale už jsem nešťastná s toho s nosa ji už u začal téct hlen a někdy když kýchne tak ji vystřelí s nosu taky hlen poraďte co pomůže…inhalátor nemám právě a za chvíli odjíždíme na dovolenou na Slovensko a já mám paničkou hrůzu s toho aby se jí nic nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
20.12.23 11:26

Pro ten inhalator se někde cestou stavte, to je super věc a mohl by zabrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Eva2610
20.12.23 11:28

Našemu synkovi je osm měsíců a rýmu a kašel měl přesně měsíc. Nevím, co to teď je ta sajrajty, že to trvá takovou dobu. Dávala jsem to, co ty, odsávání jenom před spaním. Pokud u doktorky vše ok, tak asi nezbývá, než vydržet. Nebo ORL.

• Citovat
  • Upravit
20.12.23 11:33

@Tichošlápek budu ho muset objednat…už nevím co jiného ji pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.12.23 11:35

@Eva2610 taky to nechápu takhle dlouho a fakt k doktorce moc už chodit nechci mezi nemocné protože ona je jinak v pohodě jen ta hnusná rýma…nad ORL jsem taky uvažovala že pokud to nepřejde tak když se vrátíme po novém roce tak tam půjdeme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
20.12.23 12:03

V klidu, vždyť píšeš, že ti rýmu zvládá dobře. Zásadní je, aby neměla ucpaný nos, který by jí bránil sát. Jestli dobře pije a je spokojená, tak prostě vydrž. Ono to přejde, prostě rýma. Na Slovensko ji hlavně pojistí, kdyby bylo potřeba jít na pohotovost.

• Citovat
  • Upravit
1402
20.12.23 13:59

Ahojky, nechci strašit covidem, ale přijde mi, že by to mohlo být. Syn mel.ted měsíc taky problémy, ryma, hleny na pruduskach, kašel. První hospitalizace v nemocnici, měl problém se jakoby nadechnout, davali inhalace a prospan. Druhá hospitalizace po týdnu, a už měl nález na plicích, takže zápal plic. Dýchatko 2× denně, inhalace a antibiotika na 10 dnů. Naštěstí to zabralo hned, takže už je zdrav. Ale teda hrůza des. Malej má teď 4.5mesice. V nemocnici mu při druhé hospitalizaci dělali jen antigen a vyšel negativní. Ale to už byl nemocný přes 3 týdny a víme jak antigeny (ne)fungují. Víceméně v nemocnici děti leželi s tím samým co my, bylo tam plno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí