Teplota u 4 měsíčního miminka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
18.12.23 20:47

Teplota u 4 měsíčního miminka

Malá 4 měsíce má od včera od večera teplotu 38° čím jste sráželi a jak dlouho to může trvat? Moc vám děkuji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
359
18.12.23 20:51

Jak dlouho bude teplota trvat je tězká otázka.
Záleží, jestli má i jiné problémy.
Teplota je do určité míry i zdravá, tudíž bych srážela klidně až od 38,2. Rozhodně paralenem či nurofenem nic nezkazíš a určitě bych navštívila lékaře ;)
Držím palce, ať jste co nejdříve fit :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.23 21:23

Ve 3 měsících jsem srážela Paralen čípky, ale až od 38,5.

• Citovat
  • Upravit
34322
18.12.23 21:57

Nesrazim leky vubec.
Pokud imunita ma pracovat spravne, musi se ji k tomu nechat prostor, a to uz od miminka.
Horecka zrychluje a zefektivnuje praci imunitniho systemu.

Kazdopadne 38 neni nic, co by bylo potreba srazet, i kdybych to delala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
18.12.23 23:32

No syn mel 37.5, pak 38 a najednou přes 39 a začal se divné klepat, jako nic příjemného. Já bych teda srazela určitě. Nad 38 u takhle malých dětí na 100%. Nedávno jsem byla se synem 2× hospitalizovana a nad 38 mu taky vždy dávali cipek od paralelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
18.12.23 23:38
@xxprincesscz píše:
No syn mel 37.5, pak 38 a najednou přes 39 a začal se divné klepat, jako nic příjemného. Já bych teda srazela určitě. Nad 38 u takhle malých dětí na 100%. Nedávno jsem byla se synem 2× hospitalizovana a nad 38 mu taky vždy dávali cipek od paralelu.

Pres 39 delam zabal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14674
19.12.23 01:04

Teplotu nesrazim vubec.

Kdyz byly druhe dceri 4 tydny, mela horecku az 39,2 a nic k tomu. Ani plac, unavu. Po 12 hodinach jsem s ni jela na pohotovost (byl vikend). To uz mela “jen” 38,4. Nechali si nas v nemocnici, udelali hromadu testu, na nic neprisli. Kdyz byla po 3 dnech bez teplot, pustili nas domu. Doma po par hodinach opet 38,7. Volala jsem do nemocnice. Rekli, ze muzeme a nemusime prijet, muzeme a nemusime dat kousek Paralen cipku. Ani v te nemocnici ji horecku nesnizovali, i kdyz to bylo mesicni miminko.

K lekari jsem s ni jela proto, ze ji byl mesic. Se 4mesicni bych nechodila, to jen kdyby se mi neco nezdalo. Jinak mam doma pro jistotu domaci CRP testy. Rozhodne je nepouzivam pri kazde horecce. Vzdy jen, kdyz nemam jistotu, jestli jit k lekari.

Nesrazela jsem ani nekolikadenni horecku pres 39 u 7mesicni (byla to 6. nemoc). Ale nase holky jsou i pri horecce okolo 40 hrozne akcni. Nektere deti uz pri 38 lezi jak lazar nebo zvraci, trpi na febrilni krece apod. U tech bych teplotu snizovala. Paralen tedy davam pri bolestech nebo kdyz pri nemoci nemuzou spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí