Rýma u nejmenších

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2801
21.9.12 08:32

rýma u nejmenších

Ahoj dotaz z ní jak dlouho trvá rýma. Malá jí má už od pondělí a zatím nic moc. Odsáváme protože hlavně v noci nemůže dýchat a budí se každou chvíli. Dávám jí kapky Nasivin. Ještě otázka může ven? Co vám pomohlo nejrychleji děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
21.9.12 08:36

Rýma se může vléct dlouho.. Zkus spíš něco, co můžeš kapat dlouhodobě - Nasivin se může snad jen týden, ne? Pokud má jen rýmu, tak ven choďte, na vzduchu jí bude líp a nudle taky líp potečou :lol: Malá měla vodovou rýmu jen asi pět dní - neodsávala jsem, nekapala (nesnese to) jen jsem utírala.. Jak přišla, tak odešla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
21.9.12 08:37

Časté odsávání a zvlhčování sliznice nosu i vzduchu v místnosti. Vypodlož ji v postýlce, aby měla hlavičku o trochu výš, než nohy, ale záda rovná. Pokud nemá teplotu, tak ven na krátkou procházku klidně můžete.
Ale jak dlouho to potrvá, to ti nikdo nepoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.9.12 08:41

Pokud nemá teplotu, tak ven klidně jdi, bude se jí tam líp dýchat. Zkus jí nosánek vystříkávat mořskou vodou a černým čajem a na noc jí zvedni postýlku a okolo dej mokrý plíny, aby měla vlhký vzduch. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
21.9.12 08:43

@Jenver s těma plýnama to zkouším a asi to pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
21.9.12 08:47

Malá dostala rýmu v 9 týdnech a měla jí předlouhých 11 týdnů! Nasivin a podobné kapky jsem nedávala (jen jednou, dusila se při kojení). Stříkala jsem Stérimar nebo kapala Libenar. Vyvýšená postýlka, vlhký vzduch na spaní (ručník namočený ve vodě s eukalyptovým olejem), co nejvíc ven (tam se dýchá lépe) a odsávat, odsávat a odsávat (nej je odsávačka ny vysavač).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
21.9.12 08:47
@bobin píše:
@Jenver s těma plýnama to zkouším a asi to pomáhá

Malýmu to zabíralo nejvíc a za 2dny měl po rýmě a to ten nos měl pěkně ucpanej. :palec: Akorát jsem v noci musela chodit utírat nudle. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
21.9.12 08:48

A kojíš? Namoč vatovou tyčinku do MM a vytírej jí tím nos…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
21.9.12 08:50

@micelinka odsávačku na vysavač tu máme ale malá se jí bojí a řve ale nakonec se něco povede odsát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
21.9.12 08:50

@micelinka už nekojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
21.9.12 08:54
@bobin píše:
"odsávačku na vysavač tu máme ale malá se jí bojí a řve ale nakonec se něco povede odsát

Každé dítě řve, ale nic lepšího pro ni udělat nemůžeš, než tu rýmu vyluxovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
21.9.12 08:55

@Bersaba já vím ale je to horor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
21.9.12 08:58
@bobin píše:
@Bersaba já vím ale je to horor :)

Ne, u takového prcka je to ještě brnkačka, to jenom pláče. Větší dítě při odsávání třeba i řve, jódluje a kope tě do hlavy. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
21.9.12 08:59

@Bersaba já myslela čím větší tím to je lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
21.9.12 09:02
@bobin píše:
já myslela čím větší tím to je lepší

Taď ve třech letech už je to opravdu lepší. Už se odsává sama a řve jenom při kapání. Ale za ty roky předtím jsme se spolu něco napraly. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí