Rýma u nejmenších

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13837
21.9.12 13:18

@bobin malá má zrovna rýmu, při odsávání klečím na ní, ruce pod mýma nohama, hlava mezi koleny a ten řev, mám vždycky hrůzu z toho, že mě pozvrací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
21.9.12 17:16

U nás je to taky hrůza a taky jsou ty vaši maličký tak protivný a ubrečený? Moje teda jo až je to hrůza .Bez maminky ani ránu. A ještě k tomu jí lezou zuby ach jo at už ta rýma skončí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
165
21.9.12 19:40

Jojo malej je taky protivnej ukňouranej lezou nám k tomu taky zuby špičáky dole :? teď zrovna řve v postýlce pacholek jeden :lol: ještěže ty dva starší jsou v poho jinak by mně kleplo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3780
22.9.12 07:02

Jo mamky, těm co u toho rostou zuby: ta zvýšená produkce hlenumůže být od těch zoubků… Takže ta „rýma“ může trvat dýl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.12 14:58

U nás je to stejný. Zuby s rýmou dohromady :? v noci spí hrozně neklidně, pořád naříká a chrápe nahlas. Přes den jí mám nejčastěji přilepenou k noze, je protivná, nenechá si ani utřít nos už u toho řve jak blázen a k tomu ty zouby.. píšete, že pomáhají mokré plíny na postýlku, je zvlhčovač taky tak účinný? jinak dneska vyzkouším speciální metodu klečení na dítěti, abych mohla odsát nudle :mrgreen: vyhrabala jsem taky takové ty malinké tubičky s kapkami do nosu s mořskou solí pro novorozence.. teď si nemůžu vzpomenout na název, nevíte do kdy se můžou používat? díky za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
24.9.12 20:59

Jo a to odsávání by se mělo dělat tak aby mimčo sedělo bylo ve spřímené poloze aby to šlo líp ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí