Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@bobin malá má zrovna rýmu, při odsávání klečím na ní, ruce pod mýma nohama, hlava mezi koleny a ten řev, mám vždycky hrůzu z toho, že mě pozvrací…
U nás je to taky hrůza a taky jsou ty vaši maličký tak protivný a ubrečený? Moje teda jo až je to hrůza .Bez maminky ani ránu. A ještě k tomu jí lezou zuby ach jo at už ta rýma skončí
Jojo malej je taky protivnej ukňouranej lezou nám k tomu taky zuby špičáky dole
teď zrovna řve v postýlce pacholek jeden
ještěže ty dva starší jsou v poho jinak by mně kleplo ![]()
Jo mamky, těm co u toho rostou zuby: ta zvýšená produkce hlenumůže být od těch zoubků… Takže ta „rýma“ může trvat dýl ![]()
U nás je to stejný. Zuby s rýmou dohromady
v noci spí hrozně neklidně, pořád naříká a chrápe nahlas. Přes den jí mám nejčastěji přilepenou k noze, je protivná, nenechá si ani utřít nos už u toho řve jak blázen a k tomu ty zouby.. píšete, že pomáhají mokré plíny na postýlku, je zvlhčovač taky tak účinný? jinak dneska vyzkouším speciální metodu klečení na dítěti, abych mohla odsát nudle
vyhrabala jsem taky takové ty malinké tubičky s kapkami do nosu s mořskou solí pro novorozence.. teď si nemůžu vzpomenout na název, nevíte do kdy se můžou používat? díky za tipy ![]()
Jo a to odsávání by se mělo dělat tak aby mimčo sedělo bylo ve spřímené poloze aby to šlo líp ven.