rýže
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Řekla bych tak od půli roku, ale je dost suchá…tak s něčím řídkým. V těch kupovaných příkrmech je od půl roku určitě, ne-li od čtyř m. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ryze je v pohode, neni alergenni, neobsahuje lepek, cili klido od 6.m. ALe chce ji rozvarit a namichat s ridceji uvarenou zeleninou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no tak naše doktorka mi řekla, že jí můžu dávat klíďo do příkrmů od 4. měsíce, pochopitelně dostatečně uvařenou a rozmixovanou
- Citovat
- Upravit
Ryze muze mimi od pul roku.
Ja jsem ji zacala davat az asi v osmi mesicich kdy jsem ji jiz nemusela mixovat a pridavam do mi olivovy olej, aby nebyla tak sucha.
Verveve
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od čtyř měsíců v poho - ale to bych dala rozmix… od půl roku jen pomačkanou a dobře povařenou. Rýžový odvar se proti průjmu dává už malušenkým mimiškům.. takže tak. .-) Rýži zdar.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
..
Ahoj, někde jsem četla, že brambory a rýže nejsou k zamrazení vhdné, všechno ostatní jo ( zeleninka, ap,.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
oživuji diskuzi, chci se zeptat jakou rýži kupujete vašim kojencům ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Basmati v kilovém pytli, nebo když mu dělám rizoto, tak vialone nano. Synovi je 9 měsíců.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krakatice píše:
Basmati v kilovém pytli, nebo když mu dělám rizoto, tak vialone nano. Synovi je 9 měsíců.
koukala jsem na ni DM a taky uz jsem o ni premyslela. Btw co je na ni tak extra, ze ji tolik maminek kupuje detem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ve zdravé výživě kupuji rýži PATNA - nejkvalitnější dlouhozrnná rýže, má neutrální chuť a po uvaření se nelepí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marrlinka píše:
koukala jsem na ni DM a taky uz jsem o ni premyslela. Btw co je na ni tak extra, ze ji tolik maminek kupuje detem?
basmati rýže má nižší glykemický index, než normální rýže. Doporučuju kouknout na tohle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@krakatice píše:
basmati rýže má nižší glykemický index, než normální rýže. Doporučuju kouknout na tohle.
thx, tenhle díl mi unikl
tak zase jedno vypilování jídelníčku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit