Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mi to přijde divné a ne jen kvůli tomu jestli je zarostlá nebo ne… jak to vůbec víš?
nebo ať si to oholí s mamčinou pomocí, není to ani hygienické…
já bych raději připlatila za nějakou soukromou saunu, i kdyby ve vedlejším městě
Však muže být zabalená v prostěradle, ne? Byla bych proti aby mi nějaký no nevím jak to napsat, kdokoli ohlížel mou 12 letou holčičku.
A to se teď nesmí jako ani vyjít z domu s neoholenou frndou?
![]()
A taky ji s sebou nemusíte vůbec brát. Třeba by radši u tebe doma koukala na telku…
@Judka asi nerozumím, každý se dole upravuje jak chce, někdo je oholený, jiný ne
navíc v sauně se snad lidi balí do prostěradla, ne? byla jsem jen jednou ve společné sauně kde by byli lidé úplně nazí a už bych tam nešla, strašné ![]()
@Doe_Jane píše:
Mi to přijde divné a ne jen kvůli tomu jestli je zarostlá nebo ne… jak to vůbec víš?nebo ať si to oholí s mamčinou pomocí, není to ani hygienické…
já bych raději připlatila za nějakou soukromou saunu, i kdyby ve vedlejším městě
jen jestli to nebude zas nějakej honimír
![]()
Však v sauně může mít snad prostěradlo. Sauny navštěvujeme velice velice často a prostěradlo je skoro pravidlem.
Ahoj, resis dle me pekne blbosti, misto toho, ze je chlupata, v cemz nevidim zadny problem, spis by mi prislo divne, kdyby se 12letta holila, tak bych radsi resila jestli je vhodne, aby 12letou ocumovali dospeli chlapi a nebo ona je…sic nejsem zadna puritanka, myslim si, ze na tohle ma casu dost, alespon do 18,kdy bude dospela a bude si rozhodovat sama o tom na koho se bude koukat a kdo na ni… ![]()
@Lekninka91 píše:
jen jestli to nebude zas nějakej honimír![]()
Myslim, ze to je honimir. Jeste diskutuje v tematu „koukly byste se na chlapa v saune“ a " jak se koukate na zeny, co si neholi klin". V te diskusi o chlapovi v saune zminuje najakyho 12 letyho kluka s erekci
.
@Danulinka16 píše:
Ahoj, resis dle me pekne blbosti, misto toho, ze je chlupata, v cemz nevidim zadny problem, spis by mi prislo divne, kdyby se 12letta holila, tak bych radsi resila jestli je vhodne, aby 12letou ocumovali dospeli chlapi a nebo ona je…sic nejsem zadna puritanka, myslim si, ze na tohle ma casu dost, alespon do 18,kdy bude dospela a bude si rozhodovat sama o tom na koho se bude koukat a kdo na ni…
Přesně!
@Lekninka91 Taky si myslím… ![]()
Neni to její problém? snad ví že existuje žiletka..aspon okoukne trendy a třeba se inspiruje..já chodím do sauny a vidím různé přehlídky a je mi to tak nějak jedno..u nás prostěradla nejsou..jsou všichni nazí..
@EmmaAnna píše:
@Judka asi nerozumím, každý se dole upravuje jak chce, někdo je oholený, jiný nenavíc v sauně se snad lidi balí do prostěradla, ne? byla jsem jen jednou ve společné sauně kde by byli lidé úplně nazí a už bych tam nešla, strašné
Ke komentářům výše..Do sauny se chodí s prostěradlem a bez plavek kvuli hygieně. On takovy pot stekajici na neošetřené dřevo a samozřejně se do něj vsakujici je chuťovka. Zároveň by ale člověk neměl být do prostěradla komplet zabalený, aby mohla kůže dýchat. Plavky zase poskytují živnou půdu pro bakterie.
Jinak k dotazu, s 12 letou slečnou bych do společné sauny nešla. A řešení oholení či neoholení neteře bych nechala na sestře.
@Popokatepetla píše:
Ke komentářům výše..Do sauny se chodí s prostěradlem a bez plavek kvuli hygieně. On takovy pot stekajici na neošetřené dřevo a samozřejně se do něj vsakujici je chuťovka. Zároveň by ale člověk neměl být do prostěradla komplet zabalený, aby mohla kůže dýchat. Plavky zase poskytují živnou půdu pro bakterie.
Jinak k dotazu, s 12 letou slečnou bych do společné sauny nešla. A řešení oholení či neoholení neteře bych nechala na sestře.
lepsi plavky, nez sedet s holym zadkem a pipinou ![]()