S 12 letou do společné sauny?

4100
16.12.16 08:59

A to do sauny musi chodit oholena nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
16.12.16 09:03

Mi to přijde divné a ne jen kvůli tomu jestli je zarostlá nebo ne… jak to vůbec víš? :D nebo ať si to oholí s mamčinou pomocí, není to ani hygienické…
já bych raději připlatila za nějakou soukromou saunu, i kdyby ve vedlejším městě

• Citovat
  • Upravit
5993
16.12.16 09:06

Však muže být zabalená v prostěradle, ne? Byla bych proti aby mi nějaký no nevím jak to napsat, kdokoli ohlížel mou 12 letou holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
16.12.16 09:06

A to se teď nesmí jako ani vyjít z domu s neoholenou frndou? :roll: :mrgreen: :lol:
A taky ji s sebou nemusíte vůbec brát. Třeba by radši u tebe doma koukala na telku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
16.12.16 09:08

@Judka asi nerozumím, každý se dole upravuje jak chce, někdo je oholený, jiný ne

navíc v sauně se snad lidi balí do prostěradla, ne? byla jsem jen jednou ve společné sauně kde by byli lidé úplně nazí a už bych tam nešla, strašné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
16.12.16 09:09
@Doe_Jane píše:
Mi to přijde divné a ne jen kvůli tomu jestli je zarostlá nebo ne… jak to vůbec víš? :D nebo ať si to oholí s mamčinou pomocí, není to ani hygienické…
já bych raději připlatila za nějakou soukromou saunu, i kdyby ve vedlejším městě

jen jestli to nebude zas nějakej honimír :-D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
16.12.16 09:09

Však v sauně může mít snad prostěradlo. Sauny navštěvujeme velice velice často a prostěradlo je skoro pravidlem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
16.12.16 09:10

Ahoj, resis dle me pekne blbosti, misto toho, ze je chlupata, v cemz nevidim zadny problem, spis by mi prislo divne, kdyby se 12letta holila, tak bych radsi resila jestli je vhodne, aby 12letou ocumovali dospeli chlapi a nebo ona je…sic nejsem zadna puritanka, myslim si, ze na tohle ma casu dost, alespon do 18,kdy bude dospela a bude si rozhodovat sama o tom na koho se bude koukat a kdo na ni… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
16.12.16 09:14
@Lekninka91 píše:
jen jestli to nebude zas nějakej honimír :-D :think:

Myslim, ze to je honimir. Jeste diskutuje v tematu „koukly byste se na chlapa v saune“ a " jak se koukate na zeny, co si neholi klin". V te diskusi o chlapovi v saune zminuje najakyho 12 letyho kluka s erekci :roll: :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
16.12.16 09:15
@Danulinka16 píše:
Ahoj, resis dle me pekne blbosti, misto toho, ze je chlupata, v cemz nevidim zadny problem, spis by mi prislo divne, kdyby se 12letta holila, tak bych radsi resila jestli je vhodne, aby 12letou ocumovali dospeli chlapi a nebo ona je…sic nejsem zadna puritanka, myslim si, ze na tohle ma casu dost, alespon do 18,kdy bude dospela a bude si rozhodovat sama o tom na koho se bude koukat a kdo na ni… :roll:

Přesně!

@Lekninka91 Taky si myslím… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
16.12.16 09:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.12.16 09:27

Neni to její problém? snad ví že existuje žiletka..aspon okoukne trendy a třeba se inspiruje..já chodím do sauny a vidím různé přehlídky a je mi to tak nějak jedno..u nás prostěradla nejsou..jsou všichni nazí..

• Citovat
  • Upravit
7250
16.12.16 09:55
@EmmaAnna píše:
@Judka asi nerozumím, každý se dole upravuje jak chce, někdo je oholený, jiný nenavíc v sauně se snad lidi balí do prostěradla, ne? byla jsem jen jednou ve společné sauně kde by byli lidé úplně nazí a už bych tam nešla, strašné :nevim:
:palec: taky bych naha nevlezla do spolecne sauny, hnus. a s 12 letou holkou uz vubec. aby ji tam ocumovali ty stari paprdove :mrgreen: navic u nas ve wellness se do sauny chodi dokonce v plavkach.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
16.12.16 10:06

Ke komentářům výše..Do sauny se chodí s prostěradlem a bez plavek kvuli hygieně. On takovy pot stekajici na neošetřené dřevo a samozřejně se do něj vsakujici je chuťovka. Zároveň by ale člověk neměl být do prostěradla komplet zabalený, aby mohla kůže dýchat. Plavky zase poskytují živnou půdu pro bakterie.
Jinak k dotazu, s 12 letou slečnou bych do společné sauny nešla. A řešení oholení či neoholení neteře bych nechala na sestře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
16.12.16 10:10
@Popokatepetla píše:
Ke komentářům výše..Do sauny se chodí s prostěradlem a bez plavek kvuli hygieně. On takovy pot stekajici na neošetřené dřevo a samozřejně se do něj vsakujici je chuťovka. Zároveň by ale člověk neměl být do prostěradla komplet zabalený, aby mohla kůže dýchat. Plavky zase poskytují živnou půdu pro bakterie.
Jinak k dotazu, s 12 letou slečnou bych do společné sauny nešla. A řešení oholení či neoholení neteře bych nechala na sestře.

lepsi plavky, nez sedet s holym zadkem a pipinou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati