S kojencem do Thajska

H83
27
20.11.17 13:09

S kojencem do Thajska

Zdravím, chtela jsem se zeptat těch, co maji zkušenost s cestováním do Thajska s malým miminkem. V únoru poletime do Thajska s 8 měsíčním miminkem. Letime v business class, přestupy krátké. Jde mi o to, jestli je tam mozne zakoupit veškeré potřebné veci pro malého j - plenky, masozeleninove/ovocné prikrmy.. Kojim, takze mliko mu budu dávat ze sebe. Jakékoli zkušenosti a momenty, na které se připravit, velmi rada ocenim. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
519
20.11.17 13:38

@H83

Příspěvek upraven 25.01.22 v 22:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
luccifera
20.11.17 13:45

https://www.emimino.cz/…doma-104079/

Ale asi bych se informovala v nejakem centru cestovni mediciny co a jak

• Citovat
  • Upravit
1364
20.11.17 13:53

Nejela bych 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
20.11.17 13:55
@H83 píše:
Zdravím, chtela jsem se zeptat těch, co maji zkušenost s cestováním do Thajska s malým miminkem. V únoru poletime do Thajska s 8 měsíčním miminkem. Letime v business class, přestupy krátké. Jde mi o to, jestli je tam mozne zakoupit veškeré potřebné veci pro malého j - plenky, masozeleninove/ovocné prikrmy.. Kojim, takze mliko mu budu dávat ze sebe. Jakékoli zkušenosti a momenty, na které se připravit, velmi rada ocenim. Dekuji

https://www.youtube.com/watch?…

Cestování s malými dětmi. Snad ti to k něčemu bude. Je to čerstvé.

• Citovat
  • Upravit
H83
27
20.11.17 13:56

Zdravím anonyma, který zřejmě něumí číst tak ještě jednou, dotaz je směřován pouze na ty, kteří mají zkušenost, cituji výše „..chtela jsem se zeptat těch, co maji zkušenost s cestováním do Thajska s malým miminkem“. A ad očkování, základní očkování má.

Ráda bych tedy poprosila o relevantní reakce bez emocí. Ostatní si svoje názory prosím nechte pro sebe případně do jiné diskuze.

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H83
27
20.11.17 13:58

@Kobliha51 Děkuji, ty znám a sleduji je. Jejich kluk je ale už trošku starší, myslím něco kolem rok a půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
957
20.11.17 14:01

Jsou tam všude obchody SevenEleven a tam je klasické zboží. Plenky bohužel nevím, ale v supermarketech, které jsou v každém větším městečku seženete určitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H83
27
20.11.17 14:08

@quinsley Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
20.11.17 14:17

thajsko

My byli letos v Thajsku, malý měl tedy necelé dva roky. Cestu zvládl úplně v pohodě a tak jak kdosi psal v obchodech se tam dá koupit vše. Nejsem si jistá těmi příkrmy, ale myslím, že taky. Jinak je tam super ovoce na každém rohu a nebo můžete dávat jen rýži, tu mají taky všude a náš malej na ní ulítával. Super dovča, pojedeme zase, užijte si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.11.17 14:25

Byli jsme loni (pravda, ne s kojencem, ale 15 měsíční batole). Pleny jsme ponejvíc sehnali v balení po 4 ks:-( a jen takové ty natahovací kalhotky, takže to byl docela opruz. Větší balení (pokud vůbec měli správnou velikost) tak jsme sehnali asi jen 2× a i tak to bylo jen cca 12 ks v balení. Vůbec jsme pak v obchodech neviděli pleny do vody (ty jsme naštěstí měli v dostatečném počtu s sebou). Větší problém bylo jídlo. „Konzervy“ masové jsme vůbec nesehnali (ani ve větších obchodech typu „Makro“). Pokud něco bylo, tak na způsob vietnamských polévek, tj. rýže nebo těstoviny v kelímku s nutností zalít to horkou vodou. Sem tam se daly sehnat „konzervy“ ovocné, ale velice málo. Já si naštěstí vzala s sebou pár ovocných i masových, tak jsme to pak řešili, že jsme k jídlu požádali o porci rýže navíc a tím jsme jídlo nastavili, takže pak ten jeden masový příkrm vyšel asi na tři jídla. Ohledně plen (zejména těch do vody) a jídla bych se tedy snažila nespoléhat na místní zdroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
715
20.11.17 14:55

Je to podle me strasne nebezpene jedno štipnuti komara v thajsku stalo meho bratra malem zivot a to mu bylo 30 let a ma nasledky poškozene jatra. Proboha stoji vam ta dovolena za to riziko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
20.11.17 15:08

Znama se letos nakazila se svoji rocni dcerou v thajsku spalnickama. Good luck!!! :cert: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H83
27
20.11.17 15:11

@Mia08 dobrý den, zřejmě jste nepochopila dotaz, který jsem položila.. nevadí, asi je to složité na pochopení :-)

Ráda bych poprosila o reakce, které souvisí s mým dotazem bez EMOCÍ a negativních postojů.

Jestli chce někdo diskutovat na téma, zda je vhodné cestovat s tak malým miminem do zahraničí, tak v pořádku, ale pro to si založte jiné diskuzní téma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
H83
27
20.11.17 15:13

@KristynaTita no a moje známá se letos spalničkami nakazila, a to žije na Moravě 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí