S kým otěhotnět?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6257
3.1.15 16:41

Jasně to je ale pak taky právě o té dohodě mezi dvěma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
3.1.15 16:42

@dadamel
Já tě na jednu stranu chápu, ale zase na druhou jsi pro mě sobec… Uvědom si, že by jsi neměla hledat pouze dárce spermie, ale i tatínka pro své dítě.
Bývalého přítele zřejmě nijak zvlášť nemiluješ, to že ti přijde, že by vám spolu bylo vlastně dobře a říkáš si, že si ho opustila kvůli času, je jen výmluva tebe samé před sebou samou pro to, aby ses k němu mohla vrátit na oplodnění a nepřipadala si až tak trapně. :roll:
To už bych vážně raději hledala kohokoliv na netu, který by byl ochotný darovat sperma, a tebe by pak oplodnil anonymní dárce, to si myslím že jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
3.1.15 16:43
@Anonymní píše:
Ale ten, kdo, alespoň v dnešní době to tak je, podepíše papíry na IUI a IVF s dárcem, tak se tím zavazuje k odpovědnosti za to dítě. Takže radit to takhle, to také není úplně košer postup.

Jak jako k odpovědnosti za to dítě? To je snad až otázka zapsání do rodného listu ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
3.1.15 16:45
@Anonymní píše:
Ale ten, kdo, alespoň v dnešní době to tak je, podepíše papíry na IUI a IVF s dárcem, tak se tím zavazuje k odpovědnosti za to dítě. Takže radit to takhle, to také není úplně košer postup.

Teoreticky ano. Ale pochybuji, že se ten člověk (doprovod) bude hlásit, když v rodném listě bude otec neznámý a biologicky dítě nebude jeho.
Další šance, je myslím Dánsko. Tam dělají IVF single ženám, ale náklady jsou daleko vyšší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
3.1.15 16:45

Chlapa může potkat i po tom, hold jak má kdo vědět že někoho potká. Každej nemá to štěstí že ve správný čas potká toho vhodnýho partnera do života

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10287
3.1.15 16:51

Prostě sbalit chlapa a na férovku mu říct, že bys chtěla dítě. Třeba najdeš stejně „šáhlého“ jako jsi ty sama. Tak jsem to udělala i já. V první chvíli mě tedy poslal regulérně do zadele, ale pak jsme to několikrát probrali já mu řekla svoje a on svolil. Pak tedy v návalu hormonů v těhotenství či co jsem kývla na to, že bychom to mohli dát dohromady :roll: :D vydrželo to 4roky a rozchod proběhl v klidu.
Ono se hezky radí, ale když chce ženská dítě a nemá ho, je schopná roztodivných věcí a řeči, že na to musí být dva a pod jsou jaksi na prd :lol:
@dadamel pokud jsi si naprosto jistá a už od počátku ztotožněná s tím, že všechno bude jen v tvé režii a nejde jen o chvilkový rozmar, proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
3.1.15 17:15

Co to zkusit dat jeste jednou dohromady s tim byvalym?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
3.1.15 17:15

@dadamel a po muzi netouzis proc?!? Touzis snad po jinem pohlavi? Nechces mit nikdy kompletni rodinu? Resila bych tyto zakladni otazky, protoze mi to pripadne dost zvlastni. Dite to bude vnimat taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
3.1.15 17:18

@dadamel hmmm tak nováček se 7 příspěvky a ještě to „dada“ tu už párkrát bylo, řekla bych spíš, že se tu někdo při nudné sobotě dobře baví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
3.1.15 17:27

@dadamel tohle je jak moje švagrová, ve 34 si uvědomila, že je sama, nemá s kym mít dítě a že ho chce. Začal zoufalý hon na potencionálního „otce“. Nakonec ho našla, děti mají, ale šťastní nejsou. Nikam bych se nevracela, z nějakého důvodu je to ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
3.1.15 17:46

… a ani nemusím znát tvoje meno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bondatrova
3.1.15 20:10
@martina.se píše:
@dadamel tohle je jak moje švagrová, ve 34 si uvědomila, že je sama, nemá s kym mít dítě a že ho chce. Začal zoufalý hon na potencionálního „otce“. Nakonec ho našla, děti mají, ale šťastní nejsou. Nikam bych se nevracela, z nějakého důvodu je to ex.

Trochu mimo téma… na tyto diskuze číst chodím asi 3 měsíce a nedávno jsi psala ve článku o tom, zda je možné po třicítce najít vhodné a hodné partnery a tam jsi právě psala, že švagrová poznala dobrého a normálního chlapa.
Utkvělo mi to takhle v paměti, protože to téma je pro mě taky aktuální.

• Citovat
  • Upravit
72725
3.1.15 20:15
@Bondatrova píše:
Trochu mimo téma… na tyto diskuze číst chodím asi 3 měsíce a nedávno jsi psala ve článku o tom, zda je možné po třicítce najít vhodné a hodné partnery a tam jsi právě psala, že švagrová poznala dobrého a normálního chlapa.
Utkvělo mi to takhle v paměti, protože to téma je pro mě taky aktuální.

jo, on normální je, ale prostě dokupy jim to nejde.. On je skvělý táta, děti miluje atd. Jenže ten jejich vztah je takový „nucený“. Nevím, jak to napsat.. bylo to vidět hned poté, co se narodilo starší dítko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
3.1.15 20:56

Jedna moje známá je na tom podobně a uvažuje dokonce o umělém oplodnění s dárcem, v ČR to legislativa neumožnuje, ale třeba v USA už o tom natočili spoustu filmů..Já to docela chápu, když žena touží po dítěti tak ho prostě chce za každou cenu. Matka je pro dítě důležitější než otec podle mě, navíc dnes vychovávají děti už i homosexuální páry tak nevidím nic špatného, když si žena pořídí dítě sama. Napadlo mě, že pokud tvůj bývalý také touží po dítěti, můžeš se zkusit s ním nějak domluvit dítě by pak mělo i tatínka a nemusíte spolu nutně žít a vracet se k sobě, prostě byste fungovali jako třeba spousta rozvedených párů. Asi trochu bláznivý nápad, ale když opravdu nemůžeš nikoho najít s kým založit rodinu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
3.1.15 21:00

Klid. Klikla jsem ji na profil a nedavno zalozila diskuzi, ze je ji 18. Takze si nekdo dela srandu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí