S-mania.com a mé zkušenosti
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Evisa78 Dobrý den, je to bohužel smutné v dnešní době, až je to k vzteku😡já tam psala dnes e-mail, no samozřejmě odpověděl robot.Ani syn co mi hodinky kupoval, nemá fakturu, č. obj. nic. Napíšu ještě jeden e-mail, pak bych se chtěla obrátit na čoi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Podvodníci
Nakupují v Číně a tady to prodávají 3× dráž. Hrozní zloději. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TýnaRůže Ano,už jsem na to taky přišla.😡absolutně nereaguji na e-maily, vůbec nic.Ake,na každého dojde řada!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všichni,
i já jsem se nechala zlákat nabídkou těchto lumpů. Na peníze čekám již přes dva měsíce, reaguje pouze robot ( prima, alespoň někdo ).
Smutné je, že jsou zcela jasným příkladem toho, jak lze v Čechách podnikat, v tomto případě podvádět zcela legálně a bez následků. A ochrana spotřebitele? V takových případech opět téměř žádná.
Obracím se na ČOI a zvažuji podání trestního oznámení pro podezření z podvodu.
Tihle hajzlové a naše legislativa jsou normálně výsměchem lidem, kteří zákony dodržují a peníze si vydělávají pořádnou prací…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@15-ka píše:
Ahoj všichni,
i já jsem se nechala zlákat nabídkou těchto lumpů. Na peníze čekám již přes dva měsíce, reaguje pouze robot ( prima, alespoň někdo ).
Smutné je, že jsou zcela jasným příkladem toho, jak lze v Čechách podnikat, v tomto případě podvádět zcela legálně a bez následků. A ochrana spotřebitele? V takových případech opět téměř žádná.
Obracím se na ČOI a zvažuji podání trestního oznámení pro podezření z podvodu.
Tihle hajzlové a naše legislativa jsou normálně výsměchem lidem, kteří zákony dodržují a peníze si vydělávají pořádnou prací…
Dobrý den.
Já jsem jim také naletěla. Po několika vyhružných mailech, peníze vrátili zpět. I tak jsem je nahlásila na Čoi, ale jelikož peníze vrátili, tak se to uzavřelo.
Další problém je v tom, že podnikají z ciziny, takže je to o to složitější. To mi taky napsali z Čoi.
Určitě je nahlašte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@15-ka Dobrý den, no s nimi je to běh na dlouhou trať. Jsou to zloději, já se obrátila na čoi, ale od nich výsledek žádný🙈Nicméně, na s-mania jsem psala nespočet e-mailů, ano do jisté doby odpovídal robot.Pod výhrůžky podání trest. oznámení a řešení s právníkem začali odpovídat. Po dalších
ne zrovna příjemných emailech, které jsem do nich valila peníze vrátili zpět😂Ale člověk se nesmí nechat odbít a pořád dokola je musí otravovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsem naletěla poslali mě vysavač do auta co sice funguje ale chybí k němu nabíjecí kabel takže peníze v čudu a kabel nechtějí ani doposlat takže nemám čím nabíjet…No už jsem pochopila, že vracet zboží nemá smysl akorát bych neměla ani zboží ani peníze zkusím to nabít jinou nabíječkou a budu se modlit, aby to bylo funkční ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mytty normálně je zahlcujte e-maily oni vám odpoví😃Mě to trvalo mesic, ale peníze jsem z nich nakonec dostala.Ani jsem nevracela zboží, jsou to šmejdi, nesmíte se nechat odbýt, na to oni spoléhají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já objednala fusak a chtěla bych ho reklamovat. Neměla jsem fakturu, potvrzení objednávky, nic. Napsala jsem na email s detaily od dopravce a paní mi ihned fakturu doposlala.
Po přečtení komentářů výš ale váhám, jestli fusak reklamovat nebo se na to vyprdnout… 🙈 🙄
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cundova_iveta píše:
Já objednala fusak a chtěla bych ho reklamovat. Neměla jsem fakturu, potvrzení objednávky, nic. Napsala jsem na email s detaily od dopravce a paní mi ihned fakturu doposlala.
Po přečtení komentářů výš ale váhám, jestli fusak reklamovat nebo se na to vyprdnout… 🙈 🙄
Dobrý den.No nevím, asi bych jim to neposílala, ale nějak se s nima pokusila domluvit.Bala bych se, že už nedostanu zpátky ani ten reklamovany.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Symfonie ahoj a myslíš, že kdybysme to všichni nahlasili na policic, že by s tím něco udělali. Koukám, že nás tu je celkem už dost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martika11 píše:
@Symfonie ahoj a myslíš, že kdybysme to všichni nahlasili na policic, že by s tím něco udělali. Koukám, že nás tu je celkem už dost.
Jde o to asi o jakou částku se jedna.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martika11 Ahoj,těžko říct. Firma sama o sobě je nedohledatelna, jsou někde od Ukrajiny, nemají tady pobočku. Sama ČOI je nedohledala tady u nás😡Jsou to prostě zloději.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
info
Hezký den, i já patřím mezi ty co nalítla, nemám v ruce také nic, dělají to šikovně, ale budu se snažit je atakovat maily, tak uvidím, pokud by se zde někonmu zvrátit tohle špatné jednání, budu ráda za radu, ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit