S-mania.com a mé zkušenosti
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@adriana74 Dobrý den, ano ano chápu. Mě dělali to same. Odpovídal pouze robot na e-maily, psala jsem stížnost na Čoi, porad je otravovala dalšími e-maily. Nakonec se ozvali ať pošlu číslo účtu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S-mania
Změna k lepšímu nebo jsem měla štěstí? Ráda bych se podělila o svou zkušenost.
Z reklamy v mobilu jsem si objednala sestavu na mytí podlahy BigClean se zasláním na dobírku. Balík přišel dle informací. Když jsem rozbalila, zjistila jsem, že kbelík je proražený. Začala „anabáze“ s reklamací. Najela jsem si na recenze a když jsem si jich pár přečetla, konstatovala jsem, že jsem přišla o cca tisíc Kč. ![]()
Přesto jsem hledala kontakt - telefon NE!!! pouze reklamační formulář. Vyděsilo mě to!!! Vyplnila jsem s obavami a informací, že dokumentační fota mám k dispozici.
K mému překvapení druhý den jsem měla na mejlíku zprávu a žádost do zaslání fota poškozeného zboží. Odeslala jsem jich 5, včetně ofocené krabice, obalu a potvrzené objednávky. Druhý den večer mi přišel e-mail, že reklamaci uznávají a jestli chci výměnu zboží, nebo poslat peníze. Volila jsem vrácení peněz a připravila se, že budu čekat měsíce. Večer další mejlík s žádostí o IBAN, do pěti minut po odeslání mého IBANu, zpráva, že peníze mi budou vráceny do 3 pracovních dní. To bude zítra, tedy 31.května 2021. Teď jsem si otevřela internet banking a peníze jsou připsané na účtu.
![]()
Musím tedy konstatovat, že u mě za 1!!! A velká pochvala a dík slečně/paní ERICE HÁJKOVÉ, která vše vyřídila bleskově a k mé plné spokojenosti. ![]()
Přeji všem hodně zdraví a stejně pozitivní a příjemnou zkušenost, jako je ta má.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, jmenuji se Pavel Munduch pomáhám řešit takové situace. Spolupracuji s profíky na odškodňování. V případě tolika negativních zkušeností se dá dělat spousta věcí. Budete-li mít zájem ozvěte se. Tady na mě máte kontakt munduchpavel@gmail.com nebo info@moonfinance.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky.. Jsem na tento eshop taky naštvaná.. Objednala jsem řetízek máma pro dceru.. Píší „odeslání do druhého dne“ dnes je to týden.. Žádná komunikace..Holka má po narozeninách, musela jsem kupovat něco jiného.. Naštěstí jsem to dala na dobírku.. Nerada posílám peníze předem na účet a po tom co tady čtu jsem udělala dobře.. Kdybych si já chytrá četla recenze dřív než objednám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S mania
Zrovna řeším problém s tímto e-shopem!
Podnět na ČOI jsem už napsala. Koupila jsem si u nich dvoje kadeřnické nůžky, obaly jsem samozřejmě vyhodila a až poté zjistila při práci, že jsou totálně k ničemu. Napsala jsem jim jak se věci mají a oni mi odepsali ať i přes to, že obal nemám zboží pošlu. To jsem udělala.. Teď mi nechtějí vrátit peníze, protože jsem nůžky neposlala v originálním balení 🤬. Neustále se z někým přes e-mail dohaduji, dokonce jsem jim i navrhla aby si částku za originální obal strhli a vrátili mi peníze za nůžky. Stále se mnou diskutují. Jsem zvědavá kdy se ozve ČOI! Už jsem měla chuť se na to vyprdnout, ale už jen kvůli jejich přístupu to nechci vzdát! Sídlí ve Slovinsku, a v Praze mají taky adresu, ale když jsem jim nůžky vracela poštou balík se mi vrátil. Musela jsem to poslat tedy znovu přes zasilkovnu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi, dcera touží po fotbalovém trenažeru, ale nemohu dohledat nějaké aktuální recenze kromě těch, na jejich webu a ty mě nepřipadají relevantní,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit