S-mania.com a mé zkušenosti

4
1.10.20 21:50

S-mania.com

Ahoj holky, chci Vám předat zkušenost která mě stala 7stovek..kdyz jsem si objednala z webu s-mania cerne leskle leginy push up které majibtakovou kvalitu jako kdyby jste si to úsilí z tašky, takže při prvním zkoušení se mi rozparala celá nohavice…bohuzel, nedá se to vrátit, když naletite na jejich reklamu a objednáte zboží, tak vám nepřijde ani potvrzující email pouze že zásilkovny a už přebírat balíček. Takze zadny kontakt pak ani na netu není k sehnání a právě ani recenze takže jde o podvodníky. Mohla bych to poslat zpět na adresu z balíčku ale obávám se že bych zbytečně platila postovny. Takže tak. Hodně štěstí a pokid máte taky zkušenost s touhle stránkou pište. Třeba mi i poradite :nevim: :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
1.10.20 21:57

Obrať se na ČOI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.11.20 14:39

…totéž jsem nyní zažil s batohem, takže zkouším bojovat.
Jestli to nejsou podvodníci, tak určitě šmejdi!!

Dám vědět, jak dopadnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.11.20 13:47

Dobrý den, bohužel o já jsem naletě´a teto strance.. smania.com balicek jsem vratila zpet byl dokonce i vyzvednuty posilala ksem ho pres zasilkovnu a penize muzu po nich vymahat jak chci… :( e-mail chodi porad ten samy automaticky a nevim jak postupovat dal.. cislo nefunkcni.. Mel to byt fusak do kočaru za 1500,– nevim jak postupovat dal.. myslite ze mi nejak pomuze policie? Jsem az od Hradce kralove.. ale mam takovej vztek ze bych sedla do auta a zajela na tu jejich pobocku.. fakt nevim jak dal.. hajzlové :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.11.20 13:49

Balicek

Dobrý deň, objednala som si dačo na s mamou a neprišiel mi ani len email peniaze mi strhlo hneď…šťastie že som si neobjednala toho viacej…čo mám s tým robiť?:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.11.20 17:26

Danca

Ahoooj potřebuji poradit, nevíte někdo nějaký kontakt? Panímáma nechtěně objednala něco co neměla a ted nevíme jak to vrátit prosím poradíte? :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.12.20 11:18

Poslala jsem stížnost na čoi, kdo tam napíše taky budu ráda, jinak na ty zmetky nebude metr nikdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.20 12:31

Varování

Také bych rád varoval před firmou S-MANIA. Objednný výrobek, horkovzdušnou fritézu jsem sice v pořádku dostal, dokonce i funguje (zatím).Ale absolutně žádná komunikace, první se ozval až kurýr, což by mi nevadilo.Co mi vadí, že jsem nedostal ani fakturu a hlavně záruční list. Proto Vás varuji, před touto firmou. Komunikace s ní je nemožná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.20 12:54

Kdyby nemožná, ale to co oni posílají je debilita a ani na úrovni. Teď už nemám ani řetízek ani peníze. A fakturu za zaplacení jsem po 3 týdnech dostala 3×. Spíš to vidím, za špatnou zkušenost a peníze v trapu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.12.20 23:10

Též se přidávám se špatnou zkušeností s tímto eshopem, naši tam objednali nějakou hračku pro syna k vánocům, produkt byl ve skutečnosti jiný než uváděli, navíc samozřejmě bez faktury a jakéhokoli emailu od nich, ani potvrzení objednávky, nic… Vrátili to zpátky na uvedenou adresu pro vrácení, peníze po měsíci nepřišly, tak jsem tam psala a bylo mi stroze odpovězeno, ze jim nic nepřišlo… Dle pošty byl balík doručen… Takže taky zatím bez produktu i bez peněz 🤷‍♀️… Napíšu taky alespoň na COI, štve mě to už z principu… Ideálně, kdyby se nás sešlo víc a nějak to řešili hromadně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.12.20 21:05

Pište sem: cz@s-mania.com
Me v pohodě odpověděli. Už jsem tam objednal tři různé věci a v pohodě. Ale mail o potvrzení objednávky taky nepřišel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
31.12.20 11:19

Ahoj holky, tak i já musím přidat špatnou zkušenost s s-mania.com.Dostala jsem od syna na Vanoce “chytré hodinky”Pár minut po zprovoznění se rozpadly😡nefunguji, bohužel syn nemá žádný doklad ani e-mail o potvrzení. Tak mě napadá, zda nebudete někdo hromadně podávat stížnost na Čoi, že bych se přidala. Zmetci jedni!!Nebo vite o jiné možnosti jak dostat peníze zpět? Děkuji za jakoukoliv radu😒

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.1.21 13:57

Smania

Doporučuju u těchto ‚eshopů‘ si nejdříve ověřit skutečnou cenu produktu minimálně pomocí WISHe (odečíst 15% tuším). A zkusit je tedy kontaktovat našel jsem tam na ně nějaký kontakt, třeba to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2504
6.1.21 16:44

Bohužel jsem taky naletěla, objednala jsem si ty nalepovací korálky. Přišel mi úplně jiný obrázek a malinkatej a kamínky uplně jiný než měli být. Hnus.
Zkusím zavolat zítra na Čoi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.1.21 16:46

Smania

Dobrý den objednali jsme si prstýnky a chtěli jsme je vyměnit bohužel nejde mě načíst jejich e-shop takže asi prstýnky budou v šuplíku a peníze vyhozené
Samozrejme nemáme ani fakturu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat