S-mania.com a mé zkušenosti
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Ahojky, tady nezbyde nic jiného než opravdu zahlcovat je e-maily, nenechat se odbit. Já to s nimi řešila od vanoc cely mesic. Každý den, několik dni. Samozřejmě vzdy odpověď přes robota. Nakonec po ne zrovna příjemném mailu odpověděli, a vrátili peníze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bez hodinek, bez peněz
Dobrý den, taky jsem od teto spolenosti objednala hodinky. Boužel nešly mi spárovat s mobilem a tak jsem jim je poslala přes zásilkovnu zpátky. Domluvila jsem se s nimi. Byli milí ale zdání klame. Teď nemám ani hodinky a ani peníze. Píšu jim na email cz@s-mania.com. Doufám, že je uštvu e-mailama, jinak jdu na policii!! Jiná možnost není boužél.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@24Jana pište jim dokud po vás nebudou chtít číslo účtu!!Jsou to Zmetci, zloději a podvodníci. Nenechte se odradit, bude to chvíli trvat, ale ze strachu vám peníze vrátí, moje zkušenost. Já psala i stížnost na Čoi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Povedlo se!! Poslala sem jim během hodiny 10 mejlu a máám peníze zpátky. Takže pište, pište a pište!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smania
Dobrý mám zlú skúsenosť t týmto obchodom. Objednal som Multifunkčná taktická taška Squad EQ - EQ čierna [waibaBL] 25,99 EUR x1 25,99 EUR
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peter Rieger Nenechte se odradit, já s nimi řešila spor o Vánocích. Musíte jim denně posílat e-maily, chtít vrátit peníze zpět. Hlavně zboží nevracet! Já tak po 14 dnech “ otravováni” nakonec dostala zpět peníze. Člověk musí tvrdě na takové zloděje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Smania Peter Rieger
Multifunkčná taktická taška Squad EQ - EQ čierna [waibaBL] 25,99 EUR. tašku som si objednal za 25.99€. Čo čert nechcel poslali mi tašku za 15.99€ oveľa menšiu a nechcú sa baviť. Objednal ste si a hotovo.
Pokiaľ čítam vaše recenzie a bezmocnosť nech im zvyšné peniaze pomôžu. Nedoporučujem u tejto firmy nakupovať odstanete sa do problémov s úctov Rieger.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Peter Rieger ze začátku Vám bude odpovídat robot na e-maily. Pořád jim pište, pište, já jim pohrozila tím, že to budu řešit právní cestou.Na druhy den chtěli číslo účtu. Nesmíte to vzdát, jsou to podvodníci!!Bohužel naše Čoi je nedohledala, mají firmu někde u Ukrajiny, hajzlové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja som objednala včera batoh pre psa a objednávku hneď uhradila. Potom som zistila, že sú to podvodníci. Vypisovala som im niekoľko mailov, aby mi ten batoh poslali. Vždy odpovedal iba automat, potom po viacerých mailoch odpoveď, že batoh odoslali. Odoslali mi ho inak deň na to, ako som urobila objednávku… Teraz čakám, aká to bude kvalita.. Myslím, že je teraz na ceste, lebo mi už prišiel aj mail od zásielkovne, že čakajú objednávku. Keď mi odpisovali na mail, poslali mi dve čísla, jedno české, jedno slovenské. Len chvíľu som tam skúšala volať, ozval sa automat.. Neviem, či by som sa dovolala reálnej osobe, keby prejdem tým automatom. Tu sú čísla:
cz +420 228 882 673
sk +421 233 325 186
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
.. Už som tam aj skúšala volať, je to iba automat… Automat povie, že sa môžem obrátiť na ich mail.. No zatiaľ čakám, v akej kvalite príde batoh.. Ak nebude použiteľný, budem žiadať peniaze späť, toto ja nenechám len tak…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@adriana74 jsou to podvodníci, kvalitni zboží nečekejte. Spíš si za to nechte vrátit zpět peníze. Je to sice na delší jednání s nimi ale nakonec peníze vrátí zpět. Nesmíte se nechat odbít a pořád jim psat a psat e-maily.Moje zkušenost s nimi😡Tak držím palce🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reklamace u S- manie
Holky, tak jsem se nakonec rozhodla u S-manie fusak reklamovat a úspěšně!
Komunikace byla překvapivě dobrá, rychlá. Odeslala jsem fusak a do 5 prac. Dnů jsou peníze na účtě 🙏🏻
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Evicka D. Holky neporadíte kam jim mám zaslat poštou ten jejich šunt zpátky? Nemají nikde uvedenou adresu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sona73 Nic jim neposílejte, nechte si vrátit pouze peníze! Ja se s nimi tak handrkovala o Vánocích, nakonec po několika emailech peníze vrátili zpet. Zloději.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý deň Evicka D. Ja som zo Slovenka a mne napísali, že tovar, čo mi prišiel má záruku 2 roky ( nemám záručný list, ale túto funkciu plní faktúra, ktorú mi po X mailoch poslali na mail )… A v prípade reklamácie mám zaslať produkt na túto adresu:
Zásielkovňa. sk
(e-shop ID 90180059)
Kopčianska 92/A
851 02 Bratislava… Ale v prípade, že by sa mi s tovarom niečo stalo, ja im nič neposielam, akurát tak číslo môjho účtu a toľko im budem písať, až mi peniaze pošlú… Oni reagujú, len treba bombardovať mailami. Inak oni sidlia v Slovinsku, bolo by dobré keby ČOI alebo SOI informuje príslušné orgány v Slovinsku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit