Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dotazy tohoto typu se množí jako houby po dešti. Kde jsou doby, kde bolela hlava ženy… ![]()
@Julča001 píše:
Dotazy tohoto typu se množí jako houby po dešti. Kde jsou doby, kde bolela hlava ženy…
Jsou jine lepsi zabavy nez souloz. Navic muzi prisli na to, ze souloz neni tak cenna komodita, jak si zeny mysli.
Za mnou nekdo prijit po pulroce odmitani a slavnostne ohlasit sex a myslet si, ze budu skakat nadsenim, ziral by taky
Si o tom promluvte. Vyjadri svou potrebu a predstavy, manzel necht vyjadri svou potrebu a predstavy a domluvte se na kompromisu. Ale pokud nebyl na sex nikdy, tezko cekat, ze do toho zacne busit.
Změnu těžko
Bud to má jinde nebo si to řeší po svém, o tebe zájem nemá.
Jinak je váš vztah v pořádku?
Dítě chtěl on?
Musíte si sednout a promluvit si o tom. Nic jiného nefunguje ![]()
@Pavlik Morozov píše:
Jsou jine lepsi zabavy nez souloz. Navic muzi prisli na to, ze souloz neni tak cenna komodita, jak si zeny mysli.
Myslím, že to není tak jednoduché. Těch důvodů, proč chlap nebo žena odmítá sex může být spousta, od toho, že ho to tedy (už) nebaví (obecně nebo s konkrétním partnerem-tam může figurovat i nevěra), přes manipulaci (protějšek ho /ji něčím s*re nebo ovládá a tohle je jediný způsob jak se vymezit) až po obyčejnou lenost nebo zdravotní problémy, které nechce přiznat.
@Julča001 píše:
Dotazy tohoto typu se množí jako houby po dešti. Kde jsou doby, kde bolela hlava ženy…
No. Že jo? To, se asi jenom traduje. Aby, chlapi, nevypadali. Ale, stejně, to na ně prasklo. Jak, jsou teďka, ty internety ![]()
@šupsem šuptam píše:
No. Že jo? To, se asi jenom traduje. Aby, chlapi, nevypadali. Ale, stejně, to na ně prasklo. Jak, jsou teďka, ty internety
Půl roku ho odmítáš a najednou se divíš, že po tobě neskočil jak slepice po flusu?
Zakladatelko, takhle fakt vztahy v rodině nesrovnáš.
Možná to půjde, možná nepůjde, ale rozhodně né takhle na rychlovku. Proč spolu nemluvíte? Proč problémy neřešíte a necháte je půl roku hnít? Co začít něčím jiným než „tak jo Franto, dneska sem se dobře vyspala, nechceš si od Velikonoc zase jednou zaskotačit?“
@Venetia náš vztah právě v pořádku není.. prošli jsme si hodně náročných období, dítě jsme chtěli oba, to bylo zrovna takové fajn období v manželství.. jenže tím jak spolu nespíme tak se prostě odcizujeme.. já ho vlastně už beru spíše jako spolubydlícího než jako manžela
@Mar__tanka1983 ale to není o tom.. to on byl většinou ten, co to vždycky odmítal.. promluvili jsme si o tom, bylo to týden super a pak byla třeba zase měsíc nebo dva pauza.. a ne z toho důvodu že bych tu pauzu chtěla já
Příspěvek upraven 11.12.20 v 07:45
@Pavlik Morozov píše:
S tím souhlasím, sex je přeceňovaný. Sport je výborná alternativa.
@Julča001 píše:
Myslím, že to není tak jednoduché. Těch důvodů, proč chlap nebo žena odmítá sex může být spousta, od toho, že ho to tedy (už) nebaví (obecně nebo s konkrétním partnerem-tam může figurovat i nevěra), přes manipulaci (protějšek ho /ji něčím s*re nebo ovládá a tohle je jediný způsob jak se vymezit) až po obyčejnou lenost nebo zdravotní problémy, které nechce přiznat.
V drtive vetsine to je vsechno dohromady a nejvetsi podil na tom ma stereotyp porad dokola s jednou zenskou/chlapem. Zadne zpestreni jinou osobou, az to zabije jakoukoliv chut. Miluji jednu cokoladu a kdyz ji budu zrat dvacet let v kuse kazdy den, tak uz se nebudu tesit az si ji dam ale budu z toho mit hruzu, ze zase budu muset zrat tu samou cokoladu
Dobrý den všem..
Máme už poměrně dlouhou dobu problém se sexem v manželství.. můj manžel má já nevím, asi nějakou menší potřebu, tudíž spolu obvykle spíme tak 1× za měsíc, protože jindy je prý unavený atd… Když jsem byla těhotná nespali jsme spolu třeba více než půl roku.. momentálně je situace taková, že jsme spolu opět půl roku nespali ale tentokrát to odmítání bylo z mé strany, nějak jsme se odcizili.. a včera jsem to chtěla napravit, řekla jsem mu že už by jsme s tím mohli konečně něco udělat a on se večer otočil a šel spát.. čekala jsem že po půl roce bez sexu bude skákat radostí ale ono nic.. mám čekat ještě v nějakou změnu nebo se s tím prostě smířit?