Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Twixinka Moc děkuji, nebýt této diskuze ani bych netušila, že něco jako endometrioza je. A ani bych se neodhodlala ke změně doktorky. ![]()
@Martina159 to je taky docela možné…hlavně aby to dopadlo dobře ![]()
Já nemám silnou menatruaci, právě naopak, krve bylo hrozně málo, bolesti hodně. A vypadá to, že mi menstruace ráno skončila, od rána ani kapka a bolesti také přestali. Takže js na vazkach a jediné co mi dokázala poradit moje sestra byl test. Takže jedu pro test.
@Annabee píše:
Já nemám silnou menatruaci, právě naopak, krve bylo hrozně málo, bolesti hodně. A vypadá to, že mi menstruace ráno skončila, od rána ani kapka a bolesti také přestali. Takže js na vazkach a jediné co mi dokázala poradit moje sestra byl test. Takže jedu pro test.
tak dej potom vědět jak dopadl
Tak menstruace se mi znova spustila tak před dvouma hodinama. Už skoro nebolí ale krve taky normální množstvo není. Do lékárny jsem to nestihnula takže až po svátcích. Ale začínám si myslet, že si ze mě moje tělo dělá pr*el. ![]()
Tak tohle špinění jsem měla celých 6 dní. V podstatě to byla jenom hnědá krev a když jsem šla na záchod tak jsem občas utrela čerstvou červenou, ale hrozně málo. Test byl negativní. Bolesti už se nevrátili. Nevíte někdo co to je, nebo bylo? HA jsem nikdy nebrala.