S miminkem v bytě 2+kk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
362
25.2.12 22:08

Holky děkuju…mě se líbí že k tomu bytu 54 m je z obýváku napojená ještě zahradka s teraskou 30m. a protože tam budeme bývat hlavně v létě a zimu trávit na chalupě na horách tak určitě nechci panelák bez zahradky. To se raději uskromním. Bohužel mě vzbudí v noci uplně všechno..stačí že přítel polkne ze spaní..pak jde třeba čurat.. Usínám třeba hodinu, a když se takto probudím tak další hodinu se převaluji někdy od 4 už nespím a ráno je mi špatně…postel máme 200× 200 a přítel říká že když spím že sebou tak mlátím..že ho často docela dost praštím -pak zas nespí on.. :roll: Zkrátka myslím že spaní nás dvou aještě mimča v ložnici by byl nesmysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
25.2.12 22:13

Máme 2kk a dokud byl prcek opravdu malinký, tak jsme měli ložnici dohromady s dětským pokojem a přes den vegetili všichni v obýváku. Teď bude mít 9m a zítra budeme stěhovat nábytek, naše postel půjde do obýváku, aby měl klid. Do ložnice si dám gauč, abych s ním mohla spát, kdyby ho třeba trápily zoubky, nebo tak něco.Takže budeme mít vlastně kuchyň dohromady s obývákem, ložnicí a pracovnou a dětský pokoj dohromady s takovou trucovnou :lol: . Je to trošku naňahňaný všechno dohromady, ale dá se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
25.2.12 22:13

Ještě doplnění - tento byt plánujeme koupit a počítame že za 5 let až by dítě šlo do školy by jsme vymysleli neco jinýho a byt prodali nebo pronajali.. Takže jde o řešení na maximálně 5 let ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
25.2.12 22:22

tak teď poprve mi došlo, že to tu máme asi opravdu malý a že bude ještě hodně veselo…máme 1+kk, naštěstí asi 44 metrů, ale i tak…jsme tu se třema kočkama a přítel dělá na 3 směny :zed: bohužel dítko nevyslyšelo naše přání aby ještě rok dva počkalo a tak budeme mít až do skoro roku dítěte jen tohle a k tomu ve fázi částečné stavby :cert: pak konečně se to rozšíří o další tři pokoje a bude luxusní 4+1 a dokonce se dvěma koupelnama (z nichž ta nová nebude jen vana, umyvadlo a půlů metru čtvrrečních dlažby ;)

nějak jsem se shodli na tom, že jestli se nezabijem za ten první rok, tak pak už vydržíme asi všecko :D ale upřímně - naši tmavší spoluobčané kolikrít žijí v osmi v garsonce a taky to jde. takže asi nic není tak malý, aby to nešlo, když musí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
25.2.12 22:51

Ahoj, tak my bydlíme 3(+2 kočky) ve 2+1 s balkónem a jsem z toho na budku :zed: . Jediný co mě tu drží je tahle čtvrť. Hned jak se vrátím do práce, tak tu budem shánět větší byt. Jinak spíme všichni 3 v ložnici- je udělaná jako pokojíček a my tam máme jen postel. Obývací pokoj je dost velkej, takže využíváme jen půlku a druhá slouží jako herna pro malou. Teď se pomalu chystáme přehodit letiště do obýváku, protože mám pocit, že občas malou rušíme. Vůbec nechápu, jak jsme se tenkrát mohli do tohohle bytu zjančit. Taky nám mohlo dojít, že až budem 3, tak nám to bude malé :roll: :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
26.2.12 08:13

My bydlíme taky v 2+kk a zatím v pohodě. Manžel spí v ložnici a já s malou v obýváku, já na sedačce, ona v malé postýlce. Do budoucna bych jí chtěla dát do obýváku dospěláckou postel s tím, že ložnice nám zůstane. A bude se tam moct přes den chodit učit a tak. Hrát si bude v obýváku - asi na 2×1 metr, protože tam zbyde opravdu jen málo prostoru.
Ale uvidíme, jak to bude, no. Teď dopředu těžko odhadnout, co bude vyhovovat, jak bude malá spinkat, jak se (ji) budeme co nejméně rušit.
Pokud by to nešlo jinak, udělali bysme jí z ložnice pokojíček a my spali v obýváku na rozkládací pohovce.

Jen mi přijde vtipné, že když jsme hledali byt, chtěli jsme vyloženě 2 plus, protože jsem vyrůstala v obrovském baráku, kde jsem pořád jenom uklízela, tak mi ty menší bytečky přišly úžasně útulné a prostě větší - třeba 3 plus jsem si vůbec neuměla představit. Přišlo mi zbytečné mít tolik místnosti, když topení se platí navíc na metry.. Přišlo mi to jako vyhozené peníze. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
26.2.12 08:40

Holky a jak to děláte,když mimčo vstává třeba po šesté a tak nějak furt kňučí a vzteká se :x a já ho nemůžu ničím zabavit a manžel by se třeba chtěl ještě vyspat,nebo naopak já,když má službu on :lol: .V tom bytě je to strašně slyšet a to máme 3+1.Fígl asi nějakej není,co??? :dance: Jak to máte vy???

Neříkejte mi,že chlapy to mimino nevzbudí :! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
26.2.12 09:44

Ahoj Hamalko, no tohle řeším taky i když mimčo teprve na ceste… muj chlap chodí spát v pulnoci a vstává v 8. já chodím spát v 22-23 a s mimčem bych ráda spíš dřív abych byla v 6 fit ..tak jediny co mě napadá - večer si vše připravit, ráno vstát nakojit přebalit, šup do kočárku a chodit ráno na dlouhý pocházky aby se on vyspal. Anebo mu řeknu at nebudí mě televizi do pulnoci, jde spát s nama v 22 a pak zas ja nebudu budit jeho v 6 …to by bylo nejideálnější..anebo jemu nedělá problém usnout přes den - ta by mohl chodit spinkat s miminkem po obědě :-) muj chlap pracuje domova čili al nějak se mi zda že si čas vubec neumí zorganizovat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
26.2.12 09:47

Ahojky,my máme 2+1.A to máme školačku(2.třída) a mimčo 6 měsíců.
Mimčo je zatím s náma v ložnici a starší má zatím pokoj sama pro sebe.Časem to budeme řešit,máme možnost přístavby.Jen je to vše o penězích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
26.2.12 09:53
Hamalka82 píše:
Holky a jak to děláte,když mimčo vstává třeba po šesté a tak nějak furt kňučí a vzteká se :x a já ho nemůžu ničím zabavit a manžel by se třeba chtěl ještě vyspat,nebo naopak já,když má službu on :lol: .V tom bytě je to strašně slyšet a to máme 3+1.Fígl asi nějakej není,co??? :dance: Jak to máte vy???Neříkejte mi,že chlapy to mimino nevzbudí :! :nevim:

Mého chlapa, teda kluk nevzbudí, i když je vedle v místnosti a dělá binec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
26.2.12 09:55
lyžařka píše:
Holky děkuju…mě se líbí že k tomu bytu 54 m je z obýváku napojená ještě zahradka s teraskou 30m. a protože tam budeme bývat hlavně v létě a zimu trávit na chalupě na horách tak určitě nechci panelák bez zahradky. To se raději uskromním. Bohužel mě vzbudí v noci uplně všechno..stačí že přítel polkne ze spaní..pak jde třeba čurat.. Usínám třeba hodinu, a když se takto probudím tak další hodinu se převaluji někdy od 4 už nespím a ráno je mi špatně…postel máme 200× 200 a přítel říká že když spím že sebou tak mlátím..že ho často docela dost praštím -pak zas nespí on.. :roll: Zkrátka myslím že spaní nás dvou aještě mimča v ložnici by byl nesmysl

Až budeš mít malé mimino, tak tě skoro nic nevzbudí, jak budeš za celý den unavená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
26.2.12 10:01
Hamalka82 píše:
Holky a jak to děláte,když mimčo vstává třeba po šesté a tak nějak furt kňučí a vzteká se :x a já ho nemůžu ničím zabavit a manžel by se třeba chtěl ještě vyspat,nebo naopak já,když má službu on :lol: .V tom bytě je to strašně slyšet a to máme 3+1.Fígl asi nějakej není,co??? :dance: Jak to máte vy???Neříkejte mi,že chlapy to mimino nevzbudí :! :nevim:

Tak buď si chlap zvykne nebo strčit mimčo do kočárku a jet ven, nic jiného asi nevymyslíš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50166
26.2.12 10:04
rejžička píše:
Hamalka82 píše:
Tak buď si chlap zvykne nebo strčit mimčo do kočárku a jet ven, nic jiného asi nevymyslíš. :nevim:

Bude si muset zvyknout. Kdyby sousedi měli mimino, tak s tím taky nic neudělá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
26.2.12 10:16

ahoj taky máme 2kk a mimčo na cestě 8o ložnici zvlášť a obyvák s kuchyní dohromady. Ale vyřešili jsme to tak, že z ložnice malý uděláme pokojíček a my budeme spát v obyváku. Z obyváku do ložnice vidim, tak by to neměl být problém. Jsem realistka, 2kk nejde nafouknout na 3+1. Hlavně než malá půjde do školy tak chceme baráček,už aby to bylo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
26.2.12 10:29
Hamalka82 píše:

Tak u nás je to jednoduché, když už si druhej přispí, tak maximálně o půl hodiny nebo hodinu, jinak máme službu oba pořád :pankac: . Když se chce chlap dívat do noci na TV, tak mě to ráno nezajímá, měl přemýšlet :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí