S miminkem v bytě 2+kk

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25007
26.2.12 10:36
Hamalka82 píše:
Holky a jak to děláte,když mimčo vstává třeba po šesté a tak nějak furt kňučí a vzteká se :x a já ho nemůžu ničím zabavit a manžel by se třeba chtěl ještě vyspat,nebo naopak já,když má službu on :lol: .V tom bytě je to strašně slyšet a to máme 3+1.Fígl asi nějakej není,co??? :dance: Jak to máte vy???Neříkejte mi,že chlapy to mimino nevzbudí :! :nevim:

když se narodil první kluk, tak jsme bydleli ve 2+kk. Mimino jsme si přinesli z porodnice, dali do ložnice do postýlky, kde jsme se jako rodina první noc všichni spolu vyspali a pak se manžel odstěhoval na noce do obýváku :mrgreen: no měl výmluvu no :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
26.2.12 13:07

Holky tak jsem rozhodla že to udělám tak že prostě do obývaku místo sedačky pořídím nějakou pěknou designovu manželskou postel - která bude sloužit jako sedačka a v noc jako postel. tam ted bude spát přítel a později já s ním. a v ložnici ted bude detska postýlka a gauč a tam budu prvni rok chodit spat ja a pozdeji to bude detský pokoj a je to :-) Zitra máme schuzku ohledně koupi toho bytu.. mají za sejne peníze i 3+1 ale když já radši to 2KK a tu terasu a zahradku kde v létě mužu celý den být a mužeme grilovat a snidat na sluničku a tak..
Jinak já take doufám že bud tak utahana že padnu a usnu. Bohužel ted i když jsem utahana a třeba spím několik dnu je pár hodin tak je mi celé dny zle a stejne pak zas nemužu spát..závidím všem co dobře spí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
26.2.12 18:14

Tak já mám asi jiné dítě,než máte vy :nevim: ,naučil se parádně ječet a to fakt musí probudit každého.Jako jít s ním do kočárku třeba hned po semé ráno,to nevím,nevím.Nechtěla bych vyplašit lidi z města,kdyby mě náhodou takto po ránu potkali… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
26.2.12 20:09

Tak změna…přítel mi řekl že mít postel v obývaku nechce a spát ve třech v ložnici ale taky nechce…tak ja nevim co chce. docela jsme se chytli. dneska jsme se byli podivat jeste na jiny za stejniu cenu jako to 2kk - byt 4+1 ale ten je v dost spatnym stavu a má sice terásku taky ale ošklivou. proste muselo by se to cele předelat včetne výměny oken , podlah… nevím no :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.2.12 20:15
lyžařka píše:
Tak změna…přítel mi řekl že mít postel v obývaku nechce a spát ve třech v ložnici ale taky nechce…tak ja nevim co chce. docela jsme se chytli. dneska jsme se byli podivat jeste na jiny za stejniu cenu jako to 2kk - byt 4+1 ale ten je v dost spatnym stavu a má sice terásku taky ale ošklivou. proste muselo by se to cele předelat včetne výměny oken , podlah… nevím no :-/

Mít nastálo postel v obýváku není myslím žádná hitparáda. Ani na těch 5 let, jak plánuješ. Jak jsem psala předtím, pokud jsou peníze na 3-pokojový, tak jej kupte. Jinak terasa super, ale využiješ jen někdy, záleží také, jak je situovaná. Např. v létě v horku se tam vegetovat fakt nedá, když tam svítí slunce. Ani když máš markízu nebo slunečník. A v zimě tam taky nebudeš. (Psalas, že budeš v zimě na horách, ale já myslím, jako když je zima, což je i na podzim i zjara). Máme taky luxusní terasu, tak to vím. Šťastnou ruku :pankac: .

• Citovat
  • Upravit
4190
26.2.12 20:21

Upřímně, do 2+kk bych s dítetem nešla…bydlíme takhle, protože se vyřizují papíry na barák a můžu ti říct, že je to očistec…malé je 5 měsíců a nedovedu si představit, co budeme dělat až začně lozit…
Takže jestli je možnost koupit za stejné peníze větší byt (rozdíl jen v terase a předzahrádce) tak bych šla do většího bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
26.2.12 23:00

My bydlíme ve 2+1 sice tedy v baráku,ale máme dvouletou holčičku,tříměsíčního kluka a 16-ti letého syna,ten zabírá jeden pokoj :mrgreen: a my ostatní druhý a dá se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
27.2.12 05:59
lyžařka píše:
Tak změna…přítel mi řekl že mít postel v obývaku nechce a spát ve třech v ložnici ale taky nechce…tak ja nevim co chce. docela jsme se chytli. dneska jsme se byli podivat jeste na jiny za stejniu cenu jako to 2kk - byt 4+1 ale ten je v dost spatnym stavu a má sice terásku taky ale ošklivou. proste muselo by se to cele předelat včetne výměny oken , podlah… nevím no :-/

To říká teď, ale těžko říct, co bude říkat potom, až tak opravdu budete delší dobu bydlet. Člověk si to neumím dopředu představit - to vidím i u nás. :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
27.2.12 10:08

Uplně přesně toto řeším a jsem ráda , že nejsem sama. Máme 7 měsíční holčičku a 5, 5 chlapečka. Rozestavěný dům. To nás drží nad vodou.Byt má 56 m, 2KK ale pozor, kuchyn funguje pouze jako kuchyn s jidelním stolem a televizi. Nedá se zde spát, jelikož zde máme krbová kamna, jinak bychom v tomto bytě zmrzli :mrgreen: Pokoje jsou prostorné, ale bohužel v kuchni se spát nedá, Starší syn má udělané patro v našem poměrně velkém společném pokoji. Dcera spí pod ním v postýlce. Uplne trpím, když ráno v 6 začíná žvatlat a chechtat se. Manžel to zaspí , ale malinkej za námi hned přicupitá do kuchyně, kam s ní utíkám, aby se mi kluci dospali. Vůbec nevím, co stím a přestala jsem se trápit. Rikam vždy malému, at si schrupne ve školce, ale to se mu pry nechce. Tak jedine řešení, snažím se ho zahnat s malinkou do postele v 19. Coz se zatim uplne nedari, kluk usina cca. v 20-20:30. Snad si da rict.
Uz mi tady nekdy hrabe, nemame terasu ani balkon, tak po obede jezdim venku a pak jdu do skolky. Vzdy si rikam, jsou na tom lide hur, jen vydrzet. Nejhorsi je spani male ve dne, kdyz jsou kluci doma. V mrazech a zime se moc jezdit kocarkem nedalo. S jarem nam snad prichazi nadeje, ale to uz budu asi velika na spani v kocaru. Doma spi bohuzel lepe, ale jen , kdyz nikdo neni doma :lol: :lol: Omlouvam se za sloh a drzim vsem v malych bytech palce :D :D

lyžařka píše:
Ahoj Hamalko, no tohle řeším taky i když mimčo teprve na ceste… muj chlap chodí spát v pulnoci a vstává v 8. já chodím spát v 22-23 a s mimčem bych ráda spíš dřív abych byla v 6 fit ..tak jediny co mě napadá - večer si vše připravit, ráno vstát nakojit přebalit, šup do kočárku a chodit ráno na dlouhý pocházky aby se on vyspal. Anebo mu řeknu at nebudí mě televizi do pulnoci, jde spát s nama v 22 a pak zas ja nebudu budit jeho v 6 …to by bylo nejideálnější..anebo jemu nedělá problém usnout přes den - ta by mohl choditspinkat s miminkem po obědě :-) muj chlap pracuje domova čili al nějak se mi zda že si čas vubec neumí zorganizovat :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
27.2.12 10:32
Hamalka82 píše:
Holky a jak to děláte,když mimčo vstává třeba po šesté a tak nějak furt kňučí a vzteká se :x a já ho nemůžu ničím zabavit a manžel by se třeba chtěl ještě vyspat,nebo naopak já,když má službu on :lol: .V tom bytě je to strašně slyšet a to máme 3+1.Fígl asi nějakej není,co??? :dance: Jak to máte vy???Neříkejte mi,že chlapy to mimino nevzbudí :! :nevim:

Jinak, když byla malá menší a noci opravdu prudila, syn to zaspal a manžel chodil spát, když přišel z práce alespon na dvě hodky. To jsem byla s dětmi venku, bylo krásné dlouhé léto :lol: Kdybych se měla rozhodnout ke koupi bytu, určitě větši s dítětem aspon 3 pokoje. Malinká nebyla plánovaná do našeho bytu, ctěli jsme až do domečku, ale stalo se a jsme štastní, že máme dvě zdravé děti. kDyž přijedou moje rodiče na návštěvu ( jsou 160 km daleko, tak musí přespat) a my jim rozložíme pohovku, spí nás v pokoji 6. Minule říkal manžel, videt toto sociálka, snad nám děti seberou :lol: :lol: :lol: Ale je fakt, že jsme spokojení :lol: :lol: I když já už se strašně těším do baráku :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17363
27.2.12 12:53

Já bych se toho bytu 2kk nebála. A dopředu nemůžete vědět, jaké mimčo bude. Taky bydlíme ve 2kk a spíme od začátku všichni v ložnici. V 6nedělí k malé vstával v době volna i manžel, když chodil do práce, tak samozřejmě já, ale jeho to téměř nebudilo…I teď, když v noci kojím a rozsvítím si lampičku, tak se manžel max.překulí na druhou stranu. V obýváku máme rozkládací gauč, který manžel využil jen párkrát a to v době, kdy byl nastydlej a budil nás v noci kašlem a nebo v případě nějaké oslavy, když má upito…Aby malá nemusela dýchat alkoholové výpary ;) A já si nemůžu takhle malý byt vynachválit, páč času na úklid moc není a přesto se daří držet ho v relativní čistotě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
27.2.12 13:03
Janik101 píše:
Já bych se toho bytu 2kk nebála. A dopředu nemůžete vědět, jaké mimčo bude. Taky bydlíme ve 2kk a spíme od začátku všichni v ložnici. V 6nedělí k malé vstával v době volna i manžel, když chodil do práce, tak samozřejmě já, ale jeho to téměř nebudilo…I teď, když v noci kojím a rozsvítím si lampičku, tak se manžel max.překulí na druhou stranu. V obýváku máme rozkládací gauč, který manžel využil jen párkrát a to v době, kdy byl nastydlej a budil nás v noci kašlem a nebo v případě nějaké oslavy, když má upito…Aby malá nemusela dýchat alkoholové výpary ;) A já si nemůžu takhle malý byt vynachválit, páč času na úklid moc není a přesto se daří držet ho v relativní čistotě!

Nehci útočit, jen napsat zkušenost. Když malá ještě nelezla a nechodila, tak mi to taky tolik nevadilo, ale teď je to šílenost. Když hodně uklidím, tak to vydrží maximálně do večera a ráno můžu začít znova. Hračky jsou všude, když se snažím jednu místnost dát do kupy, tak v druhé vytahá věci ze skříní nebo odtahá židle, stolek, přestěhuje nábytek a tak je to pořád dokola. K tomu chodíme do herny a nacvičení, takže dopoledne nejsme doma. Prostě si připadám jak služka, takže tu třetí místnost jen pro ní bych uvítala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
27.2.12 15:14

Ahoj, taky bydlíme v 2+kk (55 m2), v ložnici jsme spali donedávna všichni pohromadě, nejdřív s postýlkou a pak s manželskou postelí a velkou postelí pro Aničku. Teď před Vánoci jsme konečně nechali ložnici malé a my se přestěhovali do obýváku, a protože mám nemocná záda, nevolili jsme sedačku, ale sklopnou postel, přes den není vůbec vidět - vypadá jako skříň, na noc se sklopí, během pár vteřin máme kvalitní spaní. Já chodím taky brzo spát, manžel ne a řešíme to tak, že manžel kouká na TV se sluchátkama. Je to o kompromisech, ale my jsme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
27.2.12 17:53
Terrad píše:
Janik101 píše:
Nehci útočit, jen napsat zkušenost. Když malá ještě nelezla a nechodila, tak mi to taky tolik nevadilo, ale teď je to šílenost. Když hodně uklidím, tak to vydrží maximálně do večera a ráno můžu začít znova. Hračky jsou všude, když se snažím jednu místnost dát do kupy, tak v druhé vytahá věci ze skříní nebo odtahá židle, stolek, přestěhuje nábytek a tak je to pořád dokola. K tomu chodíme do herny a nacvičení, takže dopoledne nejsme doma. Prostě si připadám jak služka, takže tu třetí místnost jen pro ní bych uvítala.

Mám to podobně a to malej zatím nechodí, jenom leze a stoupá si. Dokud jenom ležel a občas se přetočil, bylo všechno ok, ale teď je to jenom o uklízení pořád dokola, na malém prostoru se hrozně rychle udělá bordel. Máme doma ještě malého psa a ti dva dohromady, to je teprve dílo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14535
27.2.12 18:03
Lishaa píše:
Terrad píše:
Janik101 píše:
Mám to podobně a to malej zatím nechodí, jenom leze a stoupá si. Dokud jenom ležel a občas se přetočil, bylo všechno ok, ale teď je to jenom o uklízení pořád dokola, na malém prostoru se hrozně rychle udělá bordel. Máme doma ještě malého psa a ti dva dohromady, to je teprve dílo :zed:

A my máme 2kočky a lítaj všichni jak poděsové :P :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí