S Nutrilonem do porodnice?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
300
25.3.13 18:34

S nutrilonem do porodnice???

Milé emimiňačky :mavam: Tak mě čeká další porod, jsem z těch matek, co se prostě nikdy nerozkojily a už z porodnice odcházeli s Nutrilonem. Vždy to byly v porodnice muka, přece matko kojte, kojte, dítě řvalo hlady a já jim marně vysvětlovala, že to už mám za sebou a že chci, aby dítko dokrmili. No, jak by šetřili na mlíku, nebo co :roll: Takže pro příští porod - mám přijet do porodnici přímo se svou krabicí Nutrilonu?? Díky za vaše rady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25182
25.3.13 18:35

A proč ne?
Nikdo tě nemůže nutit kojit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neprihl. ne-silenamatka
25.3.13 18:36

Ano, jed uz s krabici - taky mam pribaleno v tasce do porodnice. Zmirnis tak „prudeni“ ohledne nekojeni :)

• Citovat
  • Upravit
sad 1
25.3.13 18:37

Tak pokud rodíš tam, kde se takto chovají, tak bych si ho vzala s sebou. Už jsem to taky slyšela, že jednu moji známou nutili jen kojit, až si zničila prsa, a pak už nekojila. A dítě dokrmit nechtěli, řvalo 3 dny hlady.

• Citovat
  • Upravit
11117
25.3.13 18:37

U pripadneho druheho ditete mam v planu do porodnice s krabici Nutrilonu jet… takze budu rada za tve pozdejsi postrehy, jak se na to tvarili :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
25.3.13 18:38
@lubomíra píše:
Milé emimiňačky :mavam: Tak mě čeká další porod, jsem z těch matek, co se prostě nikdy nerozkojily a už z porodnice odcházeli s Nutrilonem. Vždy to byly v porodnice muka, přece matko kojte, kojte, dítě řvalo hlady a já jim marně vysvětlovala, že to už mám za sebou a že chci, aby dítko dokrmili. No, jak by šetřili na mlíku, nebo co :roll: Takže pro příští porod - mám přijet do porodnici přímo se svou krabicí Nutrilonu?? Díky za vaše rady :)

Myslím, že tím nic nezkazíš. A pokud jim to řekneš rovnou, tak ti nemůžou přece nic nutit. Jasně, kojo je nejlepší a nejpřirozenější a blablabla, ale když to prostě nejde, tak se nepos… ne? :) :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
@lubomíra píše:
Takže pro příští porod - mám přijet do porodnici přímo se svou krabicí Nutrilonu?? Díky za vaše rady :)

V čem je problém? Už jsi dospělá, fakt ;)

Chceš se o kojení znovu pokusit? Tak si ho neber a bojuj.

Nechceš to po zkušenostech zkoušet znovu? Vezmi si vlastní krabici a krm svoje dítě, jak uznáš za vhodné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661

Klidně. A nedej se, až tě budou chtít ty fúrie sežrat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
25.3.13 18:40

Taky bych přijela už s krabicí, mám to koneckonců v plánu, pokud se u druhého bude opakovat to, co u prvního. Sice pojedu rodit radši 60km daleko, i když mám porodnici 5 minut od baráku, takže budu doufat, že v té druhé porodnici kojit budu umět, ale jistota je jistota a Nutrilon si vezmu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
25.3.13 18:41

Když nechceš kojit, tak si ho klidně vezmi :). Já jedu příště s výbavou rychlovarka, flašky, voda a UM. A ať si tam z toho personál třeba krupne do spodního prádla :nevim:

• Citovat
  • Upravit
300
25.3.13 18:41

Já osobně nemám problém, že bych si tam přinesla krabici, ale co vím, tak sestry měly povídání, jakože tohle nesmí a kdesi cosi… Přinejhorším si tam přivezu konvici a tajně budu vařit mlíčko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
25.3.13 18:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
25.3.13 18:42

Tak jo ženský, díky, vezmu s sebou všechno, co se mlíčka týká a ať si strčí řeči za klobouk :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
25.3.13 18:44

V porodnici budeš mít trošku problém s tím, kde a jak ho namíchat, se sterilní vodou, čistými lahvičkami. Vem si radši Nutrilon namíchaný přímo v lahvičkách, ten se nemusí míchat s vodou, jenom přeleješ a máš hotovo.

http://www.lekarna.cz/…l-rtf-65083/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
25.3.13 18:46

Klidně si vem sebou svoje, nikdo tě nemůže nutit kojit, je jen tvoje věc co dáš dítěti ;).
Třeba v porodnici, kde jsem rodila a budu zas rodit takové ciráty nedělají, klidně když jsem řekla neteče, tak mi sestra nabrala příkrm do sříkačky, že si mám přes prst dokrmit kolik potřebuju a jak často potřebuju.
Nemusela jsem si teda nic brát z domu sestry mi UM daly.
Ale pokud ty máš fakt zkušenost, že ti dělaly problém :cert:, tak si vem svoje UM a hotovo, než se tam stresovat a doprošovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková