Hlásit se do porodnice Uherské Hradiště?

189
21.3.13 20:45

Hlásit se do porodnice Uh.hradiště

Chci se jen zeptat za 4.týdny mám termín porodu, hlásili jste se nebo domlouvali na příjem do porodnice. nebo jste tam pak přijeli a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35438
21.3.13 20:48

Měla bys začít chodit na kontroly v porodnici okolo 36 tt, tvůj gynekolog by ti měl dát potřebnou dokumentaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
21.3.13 21:01

Já tam teda na konci těhu chodila do rizikovky a teď už taky, ale maminky, co byly u svých gyndařů až do konce, tam jenom tak přijely. Žádné hlášení dopředu nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
21.3.13 21:27

Přesně tohle jsem řešila před rokem s MUDr. Čudovou.
Nikam se nehlaš a jeď.
Pokud budeš nějak přenášet nebo už se budeš blížit termínu, stejně tě tam doktor pošle na prohlídku. Při té příležitosti doporučuji zrovna si vyptat papíry k prostudování domů - různé souhlasy a dotazníky na nemoci apod. Abys to pak nevyplňovala při kontrakcích :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
21.3.13 21:38

@vendulaaa já papíry měla z domu vyplněné a stejně jsem při kontrakcích vyplňovala další milion papírů :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
21.3.13 22:16

@Šáriii no vždyť já taky, ale aspoň už jsem toho část měla za sebou předchystanou… Taky jsem nechápala, proč mi to nedali domů všechno naráz. A takové věci, co se ptali, jsem z poloviny vůbec netušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
21.3.13 22:37

@vendulaaa přesně :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
22.3.13 08:08

Uh

Ještě se zeptám sice jsem v Uh. rodila před necelými třemi roky, na porodním sále docela dobý, ale šestinedělí bylo horší. Tak jaké máte pocity z porodnice vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
22.3.13 12:41

@kleofas líbilo se mi tam, budu tam rodit znovu :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3491
22.3.13 20:51

No tak já měla papíry vyplněné doma, ale porodila jsem předčasně, když jsem byla hospitalizovaná, abych neprodila. Takže jsem je vyplňovala všechny znova, po tom, co mi v noci ve 34+1 odtekla plodovka a čekalo se, až začnu rodit…
Jinak já tam chodila dlouho do rizikovky a na předporodní kurz, ale myslím, že v UH se hlásit nemusí.
S porodnicí jsem byla spokojená. Jen některý sestřičky na šestinedělí nebyly úplně podle mých představ, ale moc jsem je nepotřebovala. Já byla v pohodě hned a zajímala jsem se o malého, který byl na novorozeneckém. A tam byli všichni super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
23.3.13 19:53

@kleofas Já jsem první dítě rodila ve staré porodnici a další dvě v nové, takže pro mě rozdíl obrovský už jen v tomhle. Já jsem druhé dítě rodila ještě v tom roce co se nová porodnice otvírala a přišlo mi, že se nezměnila jen budova, ale celý ten personál je jako nový-lepší. Tehdy jsem si to tam užila, připadala jsem si jak na dovolené. Minulý rok jsme rodila znovu a taky jsem byla spokojená. Škoda, že už naposledy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
25.3.13 07:56

Uh

Jak už jsem psala při prvním jsem byla taky spokojená, jen ted z toho druhého mám nějak větší strach.Tak uvidíme jak to zvládnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková