S prckem k moři

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
14.5.05 21:48

Ahoj Katko,

5 měsíců. Myslím, že když mimčo nesedí tak je autosedačka pohodlnější (nedokážu si představit, že bych ho těch cca 6 hodin držela - stačilo mi, že při cestě zpátky byly turbulence a my museli být skoro 3/4 hod připoutaný, tj. mimčo musíš mít připoutané mini pásem na klíně). Při zpáteční cestě jsem ji využila pouze když spal, protože začal lézt a sezení v autosedačce ho moc nebaví - naštěstí to byla skoro půlka letu (zpátky se letělo jenom 4,5 hod).

Výhodu autosedačky taky vidím na dobu po odbavení, kočárek už nemáš a někdy se to může protáhnout. Taky doporučuji kočárek zabalit fólií (v Praze to dělají na letišti).

Nika

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.5.05 22:32

Ahoj Niko,
děkuji za odpověď.

Malé je 6m a letíme cca 12hodin, takže tam prý budeme mít nějaký koš (něco jako postýlku) - sice nevím jak v tom vydrží, ale snad to zvládneme.
O autosedačce jsem včera uvažovala, ale přestupujeme v Paříži a tam máme cca hodinu čas - autosedačka je docela těžká a špatně se nosí, takže jsem spíš přemýšlela o klokance. Ještě uvažuji o koupi polohovatelných golfek, ty bych si mohla vzít ssebou do letadla. Mám na to ani ne 2 týdny, tak se musím rychle rozhodnout :D

Děkuji za tvé info, určitě o tom popřemýšlím

Katka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
15.5.05 22:20

Ahoj Katko,

jestli je v letadle „postýlka“ a malá zvládá baby vak, tak je autosedačka asi zbytečná. Taky by možná nebylo od věci zeptat se v letecké společnosti jak přistupují k braní kočárků na palubu. Hodně totiž záleží kolik dětí (s kočárky) letí. Když za námi přilétala babička, tak ta říkala, že s nimi na palubě jel dokonce hluboký kočárek. Takže není vyloučeno, že by Ti i Quinny vzali. Když jsme letěli my, tak tam bylo tolik dětí, že dokonce některé golfky byly odbaveny se zavazadli (prostě se jim na palubu už nevešly). Pro podobné případy uvažuji o koupi Quiny Zapp - dokud nebude malý sedět, tak se dá kombinovat s Maxi Cosi.

Přeji Ti ať to malá zvládne v pohodě.

Nika

• Citovat
  • Upravit
461
19.5.05 15:01

Nemáte zkušenost se zavařováním odědů? Jak dlouho atd… bojím s, aby se to nezkazilo. Včera jsem zkusila Hipp a vůbec to nechtěl, tak mě zavařování obědů s sebou asi nemine.

Moooc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
23.5.05 21:03

Poradí mi někdo, kde by se dal sehnat ten stan na pláž?

Nedaří se mi ho nikde sehnat :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
510
23.5.05 21:10

No, mě taky ne. Kdyby jste měly tip, pošlete mi prosím SZ.
Děkuji mockrát.

Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
24.5.05 09:49

plážový stan mají tady:

http://www.rumburak.cz/…s/detail.asp?…

Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.4.14 08:26

Zdravím maminky,
Chtěla bych oživit tuto diskuzi.

Se synem chceme jet v červnu do Chorvatska. Bude mu v tu dobu přes 9 měsíců. Nemáte někdo zkušenosti, jak takhle staré dítko zvládne cestu autem? Pojedeme na večer, v době kdy chodí normálně spát.
Cesta by nám měla zabrat 11 hodin (plus 2 hodiny na trajektu, kdy ale už nebude muset být v autě).
Manžel počítá, že bude dělat pauzy na odpočívadlech, ale ne nijak dlouhé.

Ideální by samozřejmě bylo, kdyby to prospal, ale o tom si nedělám moc iluze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.4.14 08:41

A je zvyklý jezdit? Moje v tomhle věku nevydržela ani hodinu cesty na chatu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
26.4.14 08:47

@Sibyla0 Právě, že neni. Auto budeme mít půjčené. Zatím nejdelší cestu absolvoval 1,5 hodiny ve vlaku. V autě pokud někdy jedeme, tak usíná do 10 minut. Ale jestli to bude platit v červnu, to netuším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
26.4.14 08:49
@Plomba píše:
@Sibyla0 Právě, že neni. Auto budeme mít půjčené. Zatím nejdelší cestu absolvoval 1,5 hodiny ve vlaku. V autě pokud někdy jedeme, tak usíná do 10 minut. Ale jestli to bude platit v červnu, to netuším.

No holka, tak to jste odvážní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12067
26.4.14 08:51

@Plomba fakt tezko rict. trochu bych se bala toho ze neni zvykla. osobne bych do toho nesla, 11 hod je dlouha cesta. ja jsem to nakonec letos s nasi malou (10mesicu) jeste vzdala a pojedeme pouze po cechach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3201
26.4.14 09:10

Ahojky, nečetla jsem celou diskuzi, ale víte co by zajímalo mě??Také chceme letos v září vycestovat k moři, malé bude 11 měsíců a mě nejde na rozum jak se vejdeme do 15 kg i s věcma pro malou a s jídlem-to mi nějak hlava nebere :nevim:.Sama jsem měla co dělat, abych se vešla a natož ještě jedna nevíc, nevíte jak to je??Může být třeba o nějaké to kilčo víc :think:??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sanlitun
26.4.14 09:10

@Plomba my pockame do veku tri let ditete. Ted objevujeme krasy CR. Maximalni dojezdovka 1,5 hod.

Dlouhe cestovani podle me neni pro dite komfortni a navic jsou v miste urceni zdravotni rizika.

• Citovat
  • Upravit
1663
26.4.14 09:15

Taky jsem přemýšlela o dovolené u moře… Máme stejne staré děti ( taky narozen v záři ) a nejdu do toho, syn je zvyklej na auto, já s ním pendluju furt někde, ale ted už ho to moc nebaví, vydrží v autosedačce maximálně 15 minut :zed:… Chceme ject na Lipno - pro nás cca 4 hodinky cesty… A mám z toho velkej strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí